ברק!!! אתה ממש רע !!!1
O ofir1988 New member 1/7/06 #63 אני אומרת איי דו ../images/Emo3.gif כל דבר שירחיק אותי מידיו האכזריות של הצבא
R Roy191 New member 1/7/06 #100 ../images/Emo12.gif אופיר?! מה עם התוכניות שלנו לאיטליה מה? אז כולה לא כתבתי כמה זמן וככה נוטשת?
O ofir1988 New member 1/7/06 #109 אני חשבתי.. שאתה כבר לא רוצה אותי אתה יודע שאתה תמיד ראשון אצלי בתור
O ofir1988 New member 1/7/06 #85 עדיין לא סיפרנו לאף אחד ../images/Emo9.gif אתה הראשון שתקבל הזמנה, אתה במילא תהיה השושבינה שלי
N Nemeshon New member 1/7/06 #8 ../images/Emo60.gif אופיר. עוד שבוע בדיוק [7.7] 14. ואממ כן, אני מתכחשת שזו אני
נ נופ18 New member 1/7/06 #10 ../images/Emo207.gifWTF???!!! זאת רק אני או שזאת מכוכב נולד ששרה תשיר של עברי "ואולי" פשוט הרסססהההההה אותו לגמרייייייייייייי!!!! עוד שנייה בכיתי בגללה....ולא בגלל שהיא ריגשה אותי....!
../images/Emo207.gifWTF???!!! זאת רק אני או שזאת מכוכב נולד ששרה תשיר של עברי "ואולי" פשוט הרסססהההההה אותו לגמרייייייייייייי!!!! עוד שנייה בכיתי בגללה....ולא בגלל שהיא ריגשה אותי....!
ת ת מ ר מ ו ר New member 1/7/06 #12 גם אני! איכ, זה כמו שמאיה בוסקילה תשיר ואולי! איכ!!!! כמעט הקאתי. אחר כך לא נתנו לגל אוחובסקי להגיד שהיא גרועה, איזה פרוטקציות. בעעע.
גם אני! איכ, זה כמו שמאיה בוסקילה תשיר ואולי! איכ!!!! כמעט הקאתי. אחר כך לא נתנו לגל אוחובסקי להגיד שהיא גרועה, איזה פרוטקציות. בעעע.
L LinKerBel New member 1/7/06 #13 אכן כן. אני מכריזה על השבוע רשמית כ שבוע-אונס-השירים-של-עברי (ע"י אנשים כעורים)
ת ת מ ר מ ו ר New member 1/7/06 #16 אם את מתכוונת גם לאביב, אז הוא דווקא חמוד. לא שמעתי את הביצוע, אבל הוא חמוד.
T TauberiT New member 1/7/06 #19 לא ממש אהבתי... ../images/Emo4.gif התחילה בסדר, אבל היו לה קצת פיקשושים כאלה מציקים. חוץ מזה שבשלב מסויים זה נהיה מאיה-בוסקילה-סטייל. לא טוב. גל כזה כפרעליו
לא ממש אהבתי... ../images/Emo4.gif התחילה בסדר, אבל היו לה קצת פיקשושים כאלה מציקים. חוץ מזה שבשלב מסויים זה נהיה מאיה-בוסקילה-סטייל. לא טוב. גל כזה כפרעליו
מ משו אמיתי New member 1/7/06 #20 היא גרמה לי להתעורר, לפקוח עיניים ולתהות מי צווחת לי "ואולי" באמצע הסלון. אני לא אוהבת דברים שגורמים לי להתעורר.
היא גרמה לי להתעורר, לפקוח עיניים ולתהות מי צווחת לי "ואולי" באמצע הסלון. אני לא אוהבת דברים שגורמים לי להתעורר.