חברי משכבר הימים!!!!

nivsh

New member
חברי משכבר הימים!!!!

במחשבי קבלתי את ההודעה המצורפת מה זה? ומה עלי לעשות? את ההודעה קבלתי בזמן התקנת נורטון 2003 . וכרגע אני סורקת את המחשב סריקה מושלמת

nivsh

New member
אז ככה.... בין ההודעה לבין היום...

נאלצתי לפרמט את המחשב שלי..... כך שהשאלה היא מיותרת תוקנה באופן טבעי..... השאלות החדשות הן: כיצד אני מעבירה את irfanview לחלון העכבר לשימוש מהיר? ולא הצלחתי להפוך את התוכנה לעברית, איפה טעיתי? אילו תוכנות אני חייבת להתקין במחשבי לשמירת תקינותו? היו לי 4000 וירוסים מסוגים שונים. התקנתי את נורטון 2003 וכעת מחשבי צח כישבנו של תינוק..... והאם יש עיצות יעול אחרות.............. תודה

שלומי

New member
זה הרבה לכתוב אז כדאי שתתקשרי אליי

הביתה בערב ואני אדריך אותך.

nivsh

New member
שלומי מספר הטלפון שלך איני בידי

ורק תזכיר לי איך משתמשים ב IRFANVIEWבלחיצת עכבר פעם שעברה הסברת לי בשניה הפעם ארשום שלא אשכח הזקנה..... הזקנה

שלומי

New member
טלי את מתכוונת למה שנוסף

בתפריט ימין או במשהו אחר? אם זה בתפריט ימין אז לחיצה ימנית על קובץ התמונה ובשור ה שכתוב אירפן ויו - להחור את הפורמט להמרה.סה טו!

nivsh

New member
שלומי, זהו שזה לא נמצא בתפריט ימין

אני יודעת איך עובדים בזה אבל איך מעבירים את זה לתפריט ימין?

nivsh

New member
כנראה שלא הסברתי את שאלתי

התקנתי את IRFANVIEW למדת אותנו שכשלוחצים על תמונה בכפתור העכבר הימני נתן להמיר את סוג התמונה לgif וכדומה. אבל אצלי.... בלחיצה על כפתור העכבר הימני לא מופיעה התוכנית בפעם הקודמת שזה קרה לי הסברת לי איך לעשות זאת הבנת את בעייתי?????

שלומי

New member
טלי - זו תוספת לתוכנה שצריך להתקין

בנפרד. הנה הקישור: http://www.edu-negev.gov.il/tapuz/shlomytp/soft_files/irfanex.exe אפשר גם להמיר קובץ מפורמט לפורמט בתוכנה עצמה אבל זה סתם ארוך ולוקח הרבה זמן. מקווה שהפעם הבנתי.

למעלה