הדרך המקובלת להביא השגים...
נניח כי אתה הבוס שלי. אני מגיע אליך למשרד, הופך לך את השולחן, מדליף מידע לטובת המתחרה... ואח"כ אני מבקש ממך שיפור בתנאי השכר שלי... ואתה? "אה... אם אני רוצה שהעובד שלי יחוש כי המפעל הזה הוא מקום עבודתו הטוב, עלי לתת לו תוספת שכר..." אדון נכבד: בדמוקרטיה כל תנועה פוליטית מעוניינת להביא השגים בהתאם ליעדיה. כדי להגשים את כל ההשגים, צריך לקבל רוב מוחלט בכנסת! אבל אין דבר כזה, בטח שלא אצל המפלגות הערביות. ולכן...צריך להתפשר! וותר שמנית על אחד היעדים, כדי להשיג את היעד השני! זאת הדרך הנכונה והמקובלת בכל דמוקרטיה בעולם. אבל פלשתינאי ישראל, כמו כל הפלשתינים, אינם מפספסים הזדמנות לפספס!!! הם מכרו את האינטרסים הכלכליים/חברתיים של שולחיהם והעדיפו תחתם את הפעילות המצופה מהם במילוי תפקידם בחיסולה של מדינת ישראל בשלבים. מכך שאין לפלשתינאי ישראל להלין, אלא כנגד עצמם. אבל הבעיה שלהם היא לא הבעיה שלי!!!! את הבעיות שלנו אנחנו נפתור בהתאם לחוק ואם החוק לא מספיק טוב כדי להפסיק את האמירות והמעשים הנפשעים של מנהיגי פלשתינאי ישראל, אז חובה עלינו לשנות את החוק כך שיהיה בו מספיק כדי להפסיק את התופעה האומללה הזאת.