חברי הכנסת הערבים

• פותח הנושא y b
  • פורסם בתאריך

y b

New member
חברי הכנסת הערבים

עד מתי נמשיך לשתוק לחברי הכנסת הערבים שמצדיקים פיגועים?? די!!!

erandb

New member
החכי"ם הערבים ../images/Emo7.gif

אוי לנו כי למדינתנו הנאורה והדמוקרטית ,ישנו סרטן שאוכל אותו מבפנים ולא מוצאים אותו. וכמו שאמר אחד החכי"ם בזמנו ,במדינה אחרת הם היו תלויים בחוצות העיר.(וכמובן שאף אחד לא יחשוב על זה) מתי יעפו אותם כבר לכל הרוחות ? ושונאי ישראל לא ישבו בכנסת ישראל.והדגש הוא על ישראל.

חברי הכנסת הערביים אינם מיצגים את ש

חברי הכנסת הערביים אינם מיצגים את שולחיהם והם אלו אשר יוקיעו אותם ביום פקודה. חברי הכנסת רובם ככולם, נבחרו על מנת ליצג את בוחריהם. האינטרס הברור של ערביי ישראל הוא קיום שוויון זכויות אזרחי לכל תושבי המדינה, למנוע כל הפליה מהמגזר הערבי ולהביאם לשיתוף בכל מערכות השילטון. כחלק מפעילותם היא גם דאגתם לאחיהם הפלסטינאים כמו שהיהודים במדינות העולם תומכים בישראל. אולם בין זה לבין תמיכה ועידוד פעולות טרור רחוקה עוד הדרך. הדרך היחידה לטיפול בחברי הכנסת הערביים הנוכחיים, היא במתן שוויון זכויות וחובות לערבים אזרחי ישראל. רק כך נטה את הכף לכוון תמיכה מלאה במדינת ישראל - שיחושו שהיא אכן מדינתם, וסלוקם של נציגיהם הנוכחים בנציגות אחרת שתייצג את עניניהם כראוי. הדרך בחקיקת חוקים מפלים נוספים, לא תביא את הישועה.

resh0

New member
הדרך המקובלת להביא השגים...

נניח כי אתה הבוס שלי. אני מגיע אליך למשרד, הופך לך את השולחן, מדליף מידע לטובת המתחרה... ואח"כ אני מבקש ממך שיפור בתנאי השכר שלי... ואתה? "אה... אם אני רוצה שהעובד שלי יחוש כי המפעל הזה הוא מקום עבודתו הטוב, עלי לתת לו תוספת שכר..." אדון נכבד: בדמוקרטיה כל תנועה פוליטית מעוניינת להביא השגים בהתאם ליעדיה. כדי להגשים את כל ההשגים, צריך לקבל רוב מוחלט בכנסת! אבל אין דבר כזה, בטח שלא אצל המפלגות הערביות. ולכן...צריך להתפשר! וותר שמנית על אחד היעדים, כדי להשיג את היעד השני! זאת הדרך הנכונה והמקובלת בכל דמוקרטיה בעולם. אבל פלשתינאי ישראל, כמו כל הפלשתינים, אינם מפספסים הזדמנות לפספס!!! הם מכרו את האינטרסים הכלכליים/חברתיים של שולחיהם והעדיפו תחתם את הפעילות המצופה מהם במילוי תפקידם בחיסולה של מדינת ישראל בשלבים. מכך שאין לפלשתינאי ישראל להלין, אלא כנגד עצמם. אבל הבעיה שלהם היא לא הבעיה שלי!!!! את הבעיות שלנו אנחנו נפתור בהתאם לחוק ואם החוק לא מספיק טוב כדי להפסיק את האמירות והמעשים הנפשעים של מנהיגי פלשתינאי ישראל, אז חובה עלינו לשנות את החוק כך שיהיה בו מספיק כדי להפסיק את התופעה האומללה הזאת.

שוויון זכויות וחובות הוא חוק יסוד

* אני מסכים איתך בכל רק בהיבט שונה. * לדעתי חברי הכנסת הערביים אינם מיצגים את בוחריהם והבוחרים אינם צריכים להענש על כך. * על מנת להבטיח זכויות על פי החוק לא נדרש רוב בכנסת - גם למיעוט מגיעות זכויות. * ההנהגה הערבית הולכת מטעות אחת למשנה וכפי שנאמר אינה מפספסת כל הזדמנות לפספס - אבל גם להנהגתנו לא חסרים היו פיספוסים. * אינני מאמין שהאינטרס של ערביי ישראל לחסל את ישראל בשלבים. הם מודעים היטב ליתרונות שמקנה להם האזרחות הישראלית. על אף האי שוויוניות בהשואה לישראלים, הם נמצאים גבוה מעל אחיהם שבמדינות ערב - הם לא יותרו על יתרונות אלו. * מבחנם האמיתי של הערבים אזרחי ישראל יהיה רק לאחר שיובטחו להם כל הזכויות ויוטלו עליהם כל החובות - כאשר לא ירגישו אזרחים סוג ב´ במדינתם מדינתנו

resh0

New member
מבחן התוצאה!!! אתב מכיר?

ראינו את המתפרעים הערבים במהומות אוקטובר... הם וההנהגה שלהם הוכיחו חד משמעית!!! פלשתינאי ישראל הרבה יותר פלשתינים מאשר ישראלים. ולהזכיר לך, אנו מצויים במלחמה כנגד הפלשתינים. עמי ערב תכננו לזרוק אותנו לים ולכן הם צריכים להיות אסירי תודה שאיפשרנו להם בכלל להשאר כאן... מה שיש שיגידו תודה! אם זה הית תלוי בי, גם את זה הם לא היו מקבלים... אבל להם יש אלטרנטיבה! לא טוב להם? הראשות הפלשתינית מצויה במרחק 40 ק"מ בלבד ושם מחכים להם בזרועות פתוחות. מבחנם האמיתי של פלשתינאי ישראל יהיה כאשר "ירדו" מתמיכתם במאבק הטרוריסטי ואפילו יגנו אותו! כאשר יחלו הם לשתף פעולה עם האינטרסים של ישראל, יוכלו הם להצטרף לקואליציה ולהביא השגים למגזר שלהם. אבל מנהיגי פלשתינאי ישראל, בדיוק כמו מנהיג הכנופיות הפלשתיניות, לא יפספסו הזדמנות לפספס וישאר קרחים מכאן ומכאן. כפי שאתה לבטח תטען כי אין להשקיע בהתנחלויות מכיוון שלדעתך צפויות הן להתפנות, כך לדעתי אין להשקיע במגזר הפלשתיני/ישראלי כי צפויים הם להתפנות. שיעתיקו את מקום מגוריהם אל הראשות הפלשתינית ושם יהיו הם אזרחים סוג א´ א´ . מה מעכב בעדם?

למעלה