חברי היקרים....

חברי היקרים....

החג הזה היה לי צורך להיות בבית [עם עצמי כמו שאני נוהגת לומר] ילדיי יצאו לטיולים דחיתי את הזמנותיהם להצטרף...כך גם חברה שהציעה לרדת לים המלח...ואפילו דחיתי הערב ב"עדינות" רמזיה של חברה אחרת לבוא לקפה עם החבר שלה.... וכל זה למה???? כי ביליתי אתכם אחלה יום היום....אני מקווה שגם אלו שארחו לי לחברה במשך היום נהנו...ואלה שפרשו [שרלה איפוא את???]גם...נעמתם לי חברים....לילה טוב לכוולם....

ש ר ה לה

New member
אני פה. למה???

הבת הגיעה אחרי כמעט חודשיים שלא היתה בבית.... ואילו אני גם כשכבר הציעו לי לצאת. ביטלו את ההצעה ברגע האחרון.... ככה הפסדתי הופעה של יהורם גאון, של שרה'לה שרון ומה שהכי כואב לי שהפסדתי זו ההופעה של דוד ד'אור.. פשוט הבטיחו לבוא לקחת וביטלו ברגע האחרון ממש..., אילו הייתי בריאה, הייתי לוקחת אוטו ונוסעת, כי ככה בא לי, ומי שיש לו מה להגיד על כך שאני יוצאת לי לבד, שיגיד. הרי להגיד מותר. ולי מותר לקבל או לא לקבל את מה שיגידו...

מי צריך להגיד מה על זה שאת יוצאת לבד ?

למה שיגידו משהו ? אסור לבן אדם לצאת לבד?

ערדניקית - אהיה כנה איתך ..

זה שרצית להיות קצת עם עצמך זה בהחלט לגיטימי בעיניי , גם אני לפעמים פשוט רוצה שקט ובטלה. זה שנהנית איתנו אני מאוד שמחה לקרוא , גם אני נהנית לקרוא ולכתוב פה ובנט . אבל זה שכתבת שדחית יציאה מהבית בשביל להיות איתנו (מקווה שהבנתי לא נכון) זה נראה לי כבר כהתמכרות, היו ימים שהאינטרנט והחברים שרכשתי פה היו מרכז חיי, גם כשהייתי יוצאת הייתי משתוקקת לחזור הביתה לראות מה כתבו ומה הגיבו ומי ענה לי וכו"....המסך משך את תשומת ליבי והסיט אותה מהבית ומהילדים- זאת הייתה התמכרות ואני שמחה שיצאתי מזה. היום אני שמחה שהנט מהווה בשבילי בילוי בשעות הפנאי,מפיג שיעמום, ללא התמכרות והאמת שבימים האחרונים קצת נסחפתי בשעות מחשב . קבלי את דבריי ברוח טובה בה הם נכתבים. לילה נהדר לך
אורלי

כן...ציפיתי לתגובה כזאת...אז בואי ואשתף אותך.

אני כל היום עם אנשים 8 שעות לעיתים יותר בדרכי הבייתה זה לא נגמר תמיד יהיה משהו/הי שיעצרו אותי אם זה בסופר,בבנק,אפילו כשאני יושבת סתם עם ידיד בבית קפה ויפנו אלי בשאלה בנושא בריאות אני עובדת במקום שאני גרה ]קופ"ח] אני סבתא ב שלושת רבעי משרה שדורש ממני לאחר יום עמוס לנסוע לבת שלי עם התאומים וחוזרת מאוחר בערב הבייתה,,,,לשבת מול האינטרנט לרוב עבורי זו מנוחה ומרגוע...אני קוראת לזה "פיזיוטרפיה למוח" וכך אני לוקחת את זה...לעיתים מעניין לי יותר לעיתים פחות לעיתים מעצבן .. בפורום..ישנם אנשים בפורום שאני מחשיבה כחבריי...ולעיתים מתחשק לי להיות עם חבריי הוירטואלים ולא עם חבריי בתלת מימד...יום נעים....

ערדניקית..אם בא להעביר

יום וירטואלי כזה........אז בכיף גדול.גם אם לפעמים מרגישים מכורים ושזה בא על חשבון דברים אחרים.או לפעמים הערות/עיצות "לטובתנו מהקרובים לנו בהקשר לוירטואליה אני אומרת אם נהנים מזה אז בכיף.אל דאגה[למעייעצים].....זה עובר.

למעלה