חברים,
כמוכם גם אני בעיצומן של ההכנות לקראת בחינות הבגרות הלא כל כך באות עלינו, ולא כל כך לטובה. ולכן הזמן העומד לרשותי בכל הקשור למענה על שאלות ומסרים קצר הרבה יותר מבד"כ. על כן אני מבקשת, לפני שאתם שואלים שאלה או שולחים מסר, הקפידו לחפש בטאגליינס, במאמרים או בשאלות הנפוצות וסביר להניח שתמצאו שם את המענה לשאלותיכם. דבר שני, אני שמחה לראות שעונים על שאלות ונעזרים אחד בשני גם בלעדיי
, מה שמשמח אותי ומקל עליי מאוד, ותודה על זה. ודבר שלישי הנוגע לרענון כללים: אני מבקשת לא להעלות לפורום דפי עבודה או סיכומים שנכתבו ע"י המורים שלכם. גם אם לא חלים עליהם חוקי זכויות יוצרים, זה לא ממש מוסרי לקחת עבודה של מישהו ולפרסם ברשת, למרות שזה נוח. לנוחיותכם נוספו לטאגליינס תרגום פרקי הקוראן וקטעי המפמ"ר, ושוב קישור למילון העברי ערבי: http://www.arabdictionary.huji.ac.il/ חסל סדר הודעות, ובהצלחה לכולכם בבחינות
כמוכם גם אני בעיצומן של ההכנות לקראת בחינות הבגרות הלא כל כך באות עלינו, ולא כל כך לטובה. ולכן הזמן העומד לרשותי בכל הקשור למענה על שאלות ומסרים קצר הרבה יותר מבד"כ. על כן אני מבקשת, לפני שאתם שואלים שאלה או שולחים מסר, הקפידו לחפש בטאגליינס, במאמרים או בשאלות הנפוצות וסביר להניח שתמצאו שם את המענה לשאלותיכם. דבר שני, אני שמחה לראות שעונים על שאלות ונעזרים אחד בשני גם בלעדיי