חברים...

Funky Giraffe

New member
חברים...

בינואר צפוי לצאת סינגל ראשון מהאלבום הרביעי של הדג נחש... אני יודע שיש פה כאלה שיתנפלו עליי כי אני מינימום גרופי היסטרי שלהם, אבל יוסי פיין אמר לי שהוא הולך להיות האלבום הכי Fאנקי שהוא עשה איתם, אפילו יותר מ''לזוז'' מה אתם חושבים? אוהבים גם את השלישי, או את התקופות הFאנקיות שלהם?

dweck2k

New member
אוקיי...

אני חושב שכן
ומכל האלבומים שלהם אני אוהב ממש את הראשון, השני בסדר, השלישי יש בו כמה יציאות טובות ואני חושב שהוא Fאנקי מאוד. אני מניח שזה עניין של טעם בסך הכול. כך או כך, פשוט להקה שמנגנת מעולה. פאק. אני הולך לשמוע אותם עכשיו. דוויק

Funky Giraffe

New member
היציאה הכי Fאנקית בשלישי ללא ספק

היא "יציב" עם המלודיה המטורפת ועבודת הלופים המטורפת של יוסי פיין... גם אני הכי אהבתי את הראשון, אחר כך את השני. מהשלישי נורא התאכזבתי. נקווה לטוב!

zoioz

New member
נראה לך שכן, אה?

לא נראה לך לך שדרוש כאן איזה גילוי נאות? מה שבטוח שזו פעם ראשונה שאני ממש סקרן לשמוע משהו חדש שלהם

Funky Giraffe

New member
הגילוי הנאות הזה הגיע לאוזניי../images/Emo3.gif

תגידו, זה יהיה חלק מהאלבום הרביעי של הדג נחש או חלק מפרוייקט של היי פייבר?

dweck2k

New member
מהאלבום של הדג

אבל בוא נשמור את הגילוי הנאות אוף דה רקורד בינתיים :) לפחות עד שהם יתחילו לדבר על האלבום שלהם. דוויק

dweck2k

New member
טוב, אחרי שראיתי שמדברים על זה...

אכן, השיר הוקלט כבר השבוע, פי.אר טרופרז מתארחים על דגנחש. היה תענוג לעבוד עם המוסיקאים הכי מקצוענים שפגשתי בארץ. פשוט מעולה. מלכים אחד אחד. הוקלטו תשעה מחברי ההרכב והוא מיועד להופיע באלבום של הדגנחש. דוויק

SlyStone

New member
"אפילו יותר מ'לזוז'"

זה נשמע לי מוזר, כי "לזוז" הוא לא האלבום הפ'אנקי שלהם, זה ברור ש"המכונה של הגרוב" זה שיא הפ'נאקיות שלהם...

Funky Giraffe

New member
ברור, אבל זה כמובן ביחס לעבודה עם

יוסי פיין, שמתקשה למצוא קשר ממש בין הדג נחש למכונה
(הוא אומר שהוא לא אהב אותם באותה התקופה ממש)

shiepki

New member
מה שיהיה ברביעי נחכה ונשמע

אבל אישית אני מאוד אוהב גם את חומר מקומי, ברור שהוא שונה מהשניים הראשונים והוא פחות Fאנקי במבט ראשון.. אבל זה עדיין הרבה מוזיקה טובה, כל שיר יש לך איזה 10 נגנים בממוצע, וגם יש בו Fאנק- יציב, בראשית, אפילו הפה לפתוח אלבום איכותי ביותר

Funky Giraffe

New member
85% מהשירים שלהם הם מחאה, אחי

שמעת כ"כ הרבה שאתה מדבר על אינפנטילים? או שאתה מתכוון לדרך שהם מציגים בה דברים? כי אם כן, יש משהו בזה...

מחאה אינפנטילית

שמעתי פלוס מינוס את שלושת הדיסקים שלהם במלואם. מה שאינפנטלי בשירים שלהם הוא - פשוטו כמשמעו - הטקסטים שלהם. העובדה שאלו שירי מחאה לא אומר שהם לא אינפנטיליים. דוגמאות: "המכונה של הגרוב": זעקה תרבותית כואבת נוקשה שגם אם היא כייפית לעיכול היא קשה קשה כמו ביצה קשה, קשה כמו זין שעומד ומתחכך על יד זוג שדיים אבל אנחנו ואתם מוכיחים להם אחרת "מה נעשה": הראש התעופף, לא סתם קוראים לזה כיף רוצה לרחף כמו 16אף [חרוז יותר גרוע יש רק בשורה הנוראית ביותר בתולדות ההיפ-הופ הישראלי: "יוצא לרחוב כמו גריזלי דוב"] לא צריך כלום אני הירוק והחום כשהחומר טוב זה דופק לי את הראש בום [שלא לדבר על הפזמון] "קמתי": האופטימיות שהייתה מנת חלקי דקות ארוכות התחלפה באחת ברצף דיכאונות כי פתאום נפל החשמל ונכבה המחשב ואני כמו מטומטם אנ'לא לחצתי SAVE. [מה???} ואלו רק קומץ דוגמאות...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גרמת לי ממש לצחוק עכשיו...

Funky Giraffe

New member
יעעע

המכונה של הגרוב": זעקה תרבותית כואבת נוקשה שגם אם היא כייפית לעיכול היא קשה קשה כמו ביצה קשה, קשה כמו זין שעומד ומתחכך על יד זוג שדיים אבל אנחנו ואתם מוכיחים להם אחרת הבית הנ"ל נגנז מגירסת האלבום וההופעה עוד לפני 5 שנים "מה נעשה": הראש התעופף, לא סתם קוראים לזה כיף רוצה לרחף כמו 16אף [חרוז יותר גרוע יש רק בשורה הנוראית ביותר בתולדות ההיפ-הופ הישראלי: "יוצא לרחוב כמו גריזלי דוב"] לא צריך כלום אני הירוק והחום כשהחומר טוב זה דופק לי את הראש בום [שלא לדבר על הפזמון] את השיר הנ"ל אני לא סובל, אני מנוע לדבר איתך עליו "קמתי": האופטימיות שהייתה מנת חלקי דקות ארוכות התחלפה באחת ברצף דיכאונות כי פתאום נפל החשמל ונכבה המחשב ואני כמו מטומטם אנ'לא לחצתי SAVE. [מה???} לא הבנת את השיר, יא מעפן
כל הרעיון זה שהראפר אומר בו שהיה לו חלום עם רעיון אדיר לשיר, יעני טקסט כל הטקסטים, שיר כל השירים, הוא קם בבוקר, התיישב ליד הWORD, התחיל להקליד אותו, ובום - היתה הפסקת חשמל והשיר לא נשמר... ואלו רק קומץ דוגמאות...

לא הבנתי????

כמו שאמרנו אלה טקסטים אינפנטליים! אין מה לא להבין. זה מה שכל-כך ילדותי. הפואנטה של השיר שזה הוא "לא לחץ סייב" זה אידיוטי בכל-כך הרבה רמות (אגב, בושב לברי סחרוף). יובל

MenDelSonspirit

New member
המכונה של הגרוב!!

הדיסק הראשון ענק. בשניים האחרים יש יציאות טובות מדי פעם(כן, לא כ"כ אהבתי את לזוז), חומר מקומי הוא דיסק טוב! ונקווה לטוב עכשיו. ירושלמים לא מאכזבים ירושלמים! =) אני עוד זוכר הקלטות שלהם מהפרויקט הרכבים בצוללת, אז הם היו הכי מגניבים בעולם! אחח אחח הFאנק :)

למעלה