חברים...

למה לא לשים את זה על השולחן...

שתי הקסטות הצהובות (אחת עם מכונית-חיפושית על העטיפה) היו הכי לפנים. אחר כך הדג עידנו קצת את הצליל שלהם - ואני זוכר הופעה ספציפית בבארבי הישן (איפה שהג'י ספוט עכשיו) שהם היו כל כך מעולים שאשכרה הקהל הגיע לרמות אקסטזה מטורפות, כולל אני (היחיד ששמר על קוליות היה קובי אוז שהיה בקהל, אז זה הפתיע אותי לראות אותו שם...), הוייב היה קרוב לרצועות ה"בונוס" מהמכונה של הגרוב. ובלי קשר, (?) "לזוז" - השיר עצמו - הוא ללא ספק מועמד לשיר הFאנק הישראלי הטוב בכל הזמנים...בלי מתחרים...אז ריספקט...

MenDelSonspirit

New member
לא התכוונתי לסינגל לזוז אלא לדיסק

לא אהבתי את הכל מבחינה מוזיקלית כ"כ, למרות שכן יש שם דברים מגניבים ברמות.

לזוז???

אם אני כבר בשוונג של הטקסטים אז הנה כמה הערות: אין לי תלונות על הגרוב, הבעיה היא שאחרי הבית הראשון והחביב מגיע הבית המגוחך של שירי ("מה קרה מותק? מת העולם? מה קרה מותק? שונאים אותך כולם? קטן עליך מאמי, בוא לפה מיד") ואח"כ הבית השלישי שבו (כנראה עקב העובדה ששאנן פחד שיגידו שהם עשו שיר בלי מסר) שאנן סטריט מפטם אותנו כמו אווזים עם ה"מסרים החשובים שלו: "ואני לא הייתי כאן בעצם אם לא הייתה לי הפלטפורמה לדבר על הדברים לדחוף מתחת לסבבה, גם איזה כמה מסרים" - המסר הוא שאתה מעביר מסרים??? ו-"ואם הטוסיק יזוז לכם לפה ולשם, זה לא סתם אלא גם כיף וגם מחוכם" - למה לא כיף פשוט? מה מחוכם בלהזיז את הטוסיק? אני יודע- שאנן אמר שזה מחוכם!

Funky Giraffe

New member
המשפט הזה מבוסס על

ג'ורג' קלינטון (?) - "תזיזו את התחת והראש ישתחרר בדרך" (בתרגום צולע רצח)

למעלה