חברים!

turki

New member
אבל הוא הרבה יותר קרוב להארי...

מקירווי... וחוץ מזה נוויל לא אמור להיות חלק מהחבורה בדיוק, צויין איפוא שהוא בספר 3 שגם פיטגרו תמיד השתרך אחריי ג`יימס, סיריוס ולופין ואני גם לא טוען שדארקו לא חחכם (אני פשוט אוהב לרדת עליו :cool:) אבל עדיין סניים הייה גאון ודארקו... לא

פגעסוס

Well-known member
הכי חשוב זה...

שנוויל הוא מאותו מחזור כמו הארי. גם גיימס, רמוס, סיריוס ופיטר היו מאותו מחזור בדיוק כמו הארי, רון, הרמיוני ונוויל. בשל חוסר באדם שנוא יותר מתאים אאלץ להשוות את סנייפ לדראקו...

נוויל לא מתרפש יש לו כמה בעיות בגלל

מה שעשו להורים שלו אבל אתם לא זוכרים מה הוא עשה בספר הראשון כל הקטע הוא שאין מישהו שדומה לזנב תולע שיבגוד כי זנב תולע כבר בגד וכל הקטע בספרים של הארי זה שהוא מגלה על עברו ומשפר את הטעיות שאביו עשה.

לוורמטייל אין ממשיך

כי נוויל הוכיח לכולם בספר הראשון שהוא מוכן לצאת אפילו נגד החברים שלו כדי לשמור על החוק, חוץ מזה אוכלי המוות הרגו את ההורים שלו, אז אחרי זה לא נראה לי שהוא יעבור לצד הרשע. וקריווי לא כי העובדה שהוא לא טהור דם לא מגעליה אותו והמחשבה על אביו החלבן הנודע עושה לו געגועים הביתה ולא גועל. חוץ מזה הוא משתרך רק אחרי הארי, ולא אחרי רון והרמיוני, וגם הבסיליסק איבן אותו, והבסיליסק קשור ישרות לטום רידל... תמר דינור

Nagini Potter

New member
לוורמטייל ולנוויל אותה אישיות?!?!

מה פתאום!!!! אמנם שניהם לא משהו בקסמים, אבל נוויל הוא לא מושפל כזה, וגם לא ממש חנפן אם תשאלו אותי.... נוויל הוא ילד מאוד נחמד, שמה לעשות - לא הולך לו בקסמים.... אבל בכלליות הוא ילד חמוד... Nagini Potter

למה אתם מתעסקים בספקולציות?

הרמיוני עם רון או עם הארי. לדעתי לא יהיה קשר רומנטי בינהם, הם ישארו חברים טובים... ממני שממש לא יודעת כלום, בניגוד ל...

fluppster

New member
נראה לי שהם היו מתביישים בדאדלי

זה נראה לי הכי הגיוני.

למעלה