חברים!

חברים!

חזרתי, לאחר שלושה ימי גלות שבהם לא הייתי, כי שהיתי באינטרנט -אה- קצת יותר מהמקובל אצלנו בבית... ואבא שלי לקח את המודם. ועכשיו: שתי שאלות: 1.איזה ווינדוס יש לכם? 2.שאלה קשה יותר-אם דאדלי היה קוסם -חס וחלילה טפו טפו טפו עם הדגש על הטפו- אתם חושבים שהדרסלים היו: א.שמחים כי עכשיו יש להם קוסם שיפתור להם בעיות ויהפוך אותם לאנשים הכי עשירים במדינה ב.מבוישים ומסתירים אותו מעיני כל (המוגלגים) ג.שמחים שעכשיו יש קוסם שיפתור את כל הבעיות שלהם, ומסתירים אותו מעיני כל (המוגלגים) ועכשיו, למשהו אחר, רציתי להגיד לכם, קבל עם ועדה ש- רבותי, ההיסטוריה בספרי הארי פוטר חוזרת! רציתי להביא בפניכם כמה פרטים קטנים וזהים אודות קורותיו של ג`יימס ושל בן-ג`יימס(קרי:הארי)פוטר: טוב, אז- ג`יימס שיחק בקוודיץ, והצטיין בזה, כמו הארי. לג`יימס היה אויב בנפש ושמו סרווס סנייפ, שלמד בסלית`רין, גם להארי יש אחד כזה, והוא לומד בסלית`רין גם. ג`יימס הכיר את אשתו,לילי, בהוגוורטס. בקשר להארי הדעות חלוקות: ג`יני, או הרם-און-ניני, או צ`ו. יותר סביר שג`יני כי גם לה יש שיער ג`ינג`י... לג`יימס היה מן חבר-הכי-טוב שכזה, סיריוס, ולהארי יש את רון. לג`יימס היה מתחנף,פיטר פטיגרו, וסביר להניח שהמתחנף של הארי הוא קולין קריווי. לג`יימס היה עוד חבר,לופין, ולופין יכול להיות אצל הארי דין או שיימוס או נוויל... ג`יימס שם-איך לומר-קצוץ על חוקי הוגוורטס, כמו הארי. והמשותף המהותי והאחרון: שניהם נרדפו על ידי וולדרמוט. אם יש לכם פרט מזהה להוסיף---

LuNaTiC

New member
וול....

בקשר לדאדלוש אין לי תשובה, ועליי לאמר שחשבתי על זה בעצמי לפעמים.. ועדיין לא הייתה תשובה... -ענבל בוידוי- אני לא חושבת שאפשר להשוות את החברות של רמוס וג`יימס למה שיש בין הארי לדין, שיימוס או נוויל.. כי בעצם - אין הרבה ביניהם.. ובין רמוס לג`יימס, היה הכל, אחרי החברות עם סיריוס.. *מוחה דמעה כשחושבת על הקונדסאים, אז ועכשיו* למרות שנראה לי, או שאולי רק הפאנפיקים שיבשו את דעתי המשובשת, החברות בין נוויל והארי תתחזק, בגלל מה שהארי יודע על הוריו של נוויל -ברטי הרשע- ואני חושבת שזה ישפיע על היחסים ביניהם בספרים הבאים. אבל זאת אני.. שזה לא אומר הרבה, חוץ מזה שהמוח קצת דפוק מהבפנוכו. -ענבל-

Hermione

New member
ווו... זאת שאלה קשה

אולי בגלל זה דאדלי הוא לא קוסם... אבל נראה לי שאז כל היחס שלהם לקוסמים היה משתנה לחלוטין, הלא כן?

S.tal

New member
תשובות

לי יש ווינדוס מילניום (2000). למה את שואלת? ואני חושבת שהם היו מבוישים, ומסתירים את דאדלי מעיני המוגלגים. הרי פטוניה התביישה בלילי אחותה...

MadonnaFan

New member
זה לא קשור ללילי ופטוניה...

לדעתי פטוניה שונאת את אחותה ואת הקוסמים בכלל בגלל שלילי קיבלה את כל תשומת-הלב מההורים שלהן, והנה ציטוט מהספר הראשון, מזיכרוני המעוות קימעה: ``ההורים שלי כל הזמן: לילי פה ולילי שם! רק אני ידעתי מה היא הייתה באמת- מופרעת!`` מופרעת בעצמך יא מופלטה עם סוכר חום ורטב עגבניות! וזהו לפעם, האנשים בחלוקים הלבנים כבר גוררים אותי מעל המחשב ``אני אאבק! עד טיפת דמי האחרוני עם חבריי לפורום!`` *מעין חצי-עלף* Long Live Madonna

S.tal

New member
אני התכוונתי

אם פטוניה שנאה את לילי באמת בגלל שהיא קיבלה את רוב תשומת הלב מההורים, זה הרי היה בגלל שהיא הייתה קוסמת! ולא אישה רגילה! ואם גם דאדלי היה יוצא קוסם, היא בטח הייתה מתביישת בו כמו שהתביישה בפטוניה וגם כעסה עליה על כך וטענה שהיא מופרעת. ובלי שום מודעות, היא אוטומטית הייתה כועסת על דאדלי על כך שהוא קוסם, ובטח מסתירה אותו. לזה בערך התכוונתי קודם. טל

coolit

לא הבנתי, חיזרי שנית. וטל, אני שאלתי סתם כדי להצהיב מקנאה כי לי יש ווינדוס 95...

S.tal

New member
זה לא כ``כ נורא...

ווינדוס 95 לא ממש נורא. אלא ווינדוס מילניום... כבר הוכיחו שהוא יותר גרוע מווינדוס 95 ו-98, למרות שהוא יותר חדש. טל

coolit

New member
אני יכולה לבחור

בין וינדוז אלפיים לתשעים ושמונה. כל פעם שהמחשב מודלק צריך ללחוץ אם רוצים שזה יהיה אלפיים או תשעים ושמונה. וזה שלהארי למשל היה כישרון לקווידיץ`, אולי, ויש גם סיכוי סביר שזה עבר לו בגנים, בתורשה. הוא גם ירש ממנו מן הסתם את המזג שלו, לשמירה על כללים למשל. חוץ מזה לכל אחד יש חבר טוב, כמעט לכל אחד, לי אין חברות בכלל, למשל (מעניין למה...). לכל אחד גם יש כמה חברים טובים. וחוץ מזה, זה לא חייב להיות דין, שיימוס או נוויל, הרי יש לו את הרמיוני! זנב תולע לא היה מתחנף. הוא היה חבר שלהם. כלומר, הם החשיבו אותו כחבר שלהם. לא כמישהו שהם מתנשאים מעליו והוא מתחנף אליהם. למרות שהם ידעו כמובן, השלישיה, שהוא בדרגה כאילו נחותה מהם. אבל הוא גם עזר להם לפעמים. הוא היה פחדן, ונזקק להם, אבל הוא גם היה חבר שלהם והם החשיבו אותו כחלק מהחבורה. לא סביר כל כך שדאדלי היה קוסם.. זה קורה לי לפעמים, ששואלים אותי דברים שלא יכולים להיות. אז אין לי מה לענות, על מקרים שלא היו יכולים להתקיים. זה כמו, לא כל כך כמו, אבל בעצם דומה, איך זה שלהארי קורה הכל. אז אם להארי לא היה קורה הכל, הרי גיי קיי רולינג לא היתה כותבת את הספר הזה! חייב לקרות לו הכל, אחרת הוא לא מיוחד. בעצם זה בכלל לא היה כמו, אבל לא משנה. אז פשוט אין לי מה לחשוב על דברים שלא היו יכולים להתקיים, כי אם למשל דאדלי היה קוסם, כל הפואנטה של הספר היתה הולכת. כי הוא גדל במשפחה של קוסמים, קצת, אז מה הקטע? הרי הדרסלים לא היו שונאים אותו כל כך, ולא היתה למשפחת דרסלי שום משמעות. אני לא יכולה לומר משהו על דבר שלא יכול לקרות, כי אז הכל לא היה כמו שהוא. זה לא יכול להיות, ואין מה לומר על דבר שלא יכול להיות. אתם יכולים לערער על ההחלטה הזאת שלי, אבל אולי לא הבנתם. בכל אופן, זה היה מייגע, לא?..

קולית! איך את מעיזההההה!

להגיד שאין לך חברות? א נ ח נ ו חברות שלך! וגם, העלית נקודה יפה, בקשר לגנים... כן לא חשבתי על זה. ובקשר לדאדלי -זה כל מה שאני אומרת- אם דאדלי היה קוסם (תדגישי בדימיון שלך את ה``אם``)

פגעסוס

Well-known member
אז איך...

את מדברת על הארי פוטר? הרי מבחינה מעשית כל מה שמדובר שם הוא דבר שלא יכול לקרות. אם את לא מסוגלת לדבר על דברים בלתי אפשריים הרי שהארי פוטר בהחלט נכלל בתחום הרחב הזה...

Nagini Potter

New member
אני חושבת....

שהיא התכוונה שהיא לא חושבת על דברים שלא יכולים להיות מבחינה תיאורטית, ברור שלא מבחינה מעשית..... Nagini Potter

LuNaTiC

New member
אבל השאלה הייתה...

אם הבנתי.. כאילו.. בתוך העולם של הארי פוטר... איכשהו יש את ההבחנה בשיחות שלנו.. ישנן שיחות על הפרטים הטכניים של הספר והכתיבה... על הטעויות, על השמועות והגילויים בספרים, על הסרט ועל הספרים.. ויש את השיחות על.. העולם הפנימי של הארי פוטר, על מה שבפנים... השאלה על דאדלי הייתה קשורה לזה... אנחנו לא מדברים כאן על מה אפשרי ולא אפשרי מבחינת הספר.. אלא מבחינת החיים האמיתיים של הארי.. כלומר, ``חיים אמיתיים``... יש מבין? לא נראה לי.. אבל לא חשוב.. -ענבל-

Nagini Potter

New member
גם לי יש ווינדוס 95

וחוץ מהעיצוב - לא שמתי לב להרבה הבדל בינו לבין ווינדוסים אחרים...... Nagini Potter

turki

New member
רק שכחת לציין

שסנייפ הייה גאון בכל מה זנוגע לקסם ומאלפויי מאידך, הוא סתם אהבל שלא יכול לכשף אפילו אבן כדיי שיוכל לזחול מתחתיה!!! וחוץ מזה אני לא חושב שקריווי (יש לי שואב אבק בשם kirbi בבית) דומה לזנב תולע, אם כבר זה (תפנית חדה!!! סקופ!!! סקופ!!! וכ`ו) נוויל, כי גם הוא כזה חנון והוא גם קצת חנפן וחוץ מזה לשניהם יש את אותה אשיות כנועה ורופסת!!! ושניהם דיי גרועים בקסמים (באופן יחסי)

LuNaTiC

New member
מה אתה יודע על כשרונותיו של דראקו?

נוויל לא חנפן.. הפסק! אוה הפסק!

turki

New member
לא אפסיק! אלחם עד טיפת דמי האחרונה!

וכל מניי מישפטים מרעישים שכאלה! :cool: דארקו אוליי לא אידיוט כמו נוויל (למרות שספק רק מצעורר בלבי) הוא כלום בהשוואה לסנייפ! וחוץ מזה נוויל כן חנפן וזאת לא רק בחנפנות זאת בעיקר החנוניות המשוועת והצורך הבלתי נלאה באהבה ובצומת לב (עכשיו כבר התחלתי לזבל!). אבל ברצינות יש קווי דמיון ברורים מאוד בין נוויל וזנב תולע, וחוץ מזה קירווי לא מספיק קרוב להארי והוא גם לא חלק מ``החבורה``

LuNaTiC

New member
אני לא מסכימה איתך....

אני חושבת שדראקו חכם... :))) דראקו!!!!!! המפ.. נוויל גם לא חלק מהחבורה.. מסכן ונשאר בצד!!!

למעלה