חברים...

dopey_wizard

New member
חברים...

טוב, אולי מישהו יודע איפה יש חנות מיסטיקה בתל-אביב שבא אפשר לקנות קלפי טארוט??? אם כן, אנא כיתבו את הכתובת והטלפון ואם אפשר אז גם את המחיר של הקלפים.. (כן, אני יודע שיש פורום טארוט, אבל זה בסדר גם לכתוב את זה פה...) מהרו בבקשה, כי אני צריך את המידע עד מחר.. דחוף! ת' מראש.

TheBlueOne

New member
קלפי טארוט...

אני לא מכיר כל-כך את ת"א אבל אני יודע שברוב חנויות סטימצקי (אם לא כולן) ניתן למצוא את קלפי הטארוט הן מהסדרה היותר מוכרת (ריידר) והן מהסדרות השונות. המחירים תלויים בסוג החפסיה ויכולים לנוע מ-70 ש"ח ועד 120 ש"ח. כמו כן תוכל למצוא בסטימצקי ספרי הדרכה וקורסי למידה עצמיים לפתיחה בקלפים.

A lost angel

New member
אני יודעת שבחולון יש אחת

"חמש", וגם ברשת ג'נטלמן אפשר.. ביותר מ100 ש"ח, רוב הזמן זה ריידר וואיט. דנה

the_hermit

New member
ספרים טובים בנושא יש באתר שלי

באנגלית, אבל אם אתה לא יודע אנגלית, אז אולי כדאי שתלמד לפני שאתה נכנס לנושא. בעברית לא תסתדר.

לי יש כמה תשובות...

קודם כל חמש בחולון הפכה להיות חנות למתנות ולכן אין היא מוכרת קלפי טארוט... בדיזינגוף סנטר יש בחנות יער הפיות או משהו כזה.. חנות יפה מאוד ויש בה את זה..תשאל בקניון כולם מכירים אותה...המחיר נע בין 80 ל 150... יש יותר יקרים אבל תתחיל מריידר לדעתי... ביום שישי יש גם המון אנשים שבאים לקרוא בקלפים,המון מטפלים וכ'ו...אני בטוח שתמצא מישהו שתוכל להתייעץ... ודרך הגב.אל תתפתה לקנות את השרשראות בחנות שהזכרתי בדיזנגוף...אומרים שם שאלה קמעות מימי הביניים וכ'ו...בולשיט!וגם יש שם "כשפים מוכנים"-בולשיט גדול עוד יותר... ודנה- השם גל מצלצל מוכר?(פריק!!)אם כן אז תשאירי הודעה

the_hermit

New member
לגבי הקמיעות שבחנות

הם הקמיעות שרשומים בספר מפתח שלמה. הם אכן מימי הביניים (לא הספציפיים, כמובן) אבל מי שיקרא את הספר יבין שזה לא בדיוק השימוש שלהם.

jbu

New member
הרבה זמן לא ראיתי אותך פו

אז מתי העדכון הבא? ולא אמרתה כלום על שאר האתרים ששלחתי לך.

the_hermit

New member
שלום שלום jbu

כן, הרבה עבודה... הסדר יום שלי זה לקום מקלחת lbrp עבודה אוכל לישון אין זמן לכלום... ולכן גם העדכון הבא יהיה עוד כמה שבועות... למרות שיש לי די הרבה חומר חדש. אני גם חושב על מנגנון של DB לאתר, כדי שאני לא אצטרך לעבוד הרבה על כל הוספה... בכל אופן, אם אתה גר באזור ת"א שלח לי מסר, ואוי תוכל לבוא, נשב נדבר ואני אצרוב לך CD עם כל מני ספרים ועוד.. לילה טוב. אגב, אני חושב ששלחתי לך תודה רבה על הלינקים. היו שם דברים שימושיים. דר"א מקווה שההודעה לא אישית מדי לפורום. אם כן, אז אילן סלח לי.

jbu

New member
ראיתי בפורום הזה דברים הרבה יותר

ראיתי בפורום הזה דברים הרבה יותר אישים,לצערי הרבה אני גר בב"ש (או גיהנום איך שתרצה) בכול מקרה אני מקווה שאני יראה אותך במפגש של הפורום בחופש הגדול, בנתיים אני ימשיך לחפש אחר אתרים. ואני מוסיף קישור של תמונה שהתחלתי לעשות אבל נמאס לי מאמצע זה אמור להיות דיגרמה כזו של הצאקרות רציתי לחבר אותה למאמר על מדיטציות שכול מכשף צריך לדעת אבל בגלל התקפות של ילדים (אני פחות או יותר יודע מי) היחלטתי לבטל את זה עמכם סליחה (לא של מי ששלח את הווירוסים).

A lost angel

New member
גל? גל?!

*פעמוני אזעקה מצלצלים ברחבי כל גוש דן" כן, מצלצל מוכר

אם את רוצה

אפשר להיפגש או לדבר באיי סי. גם אני גר בחולון... אז קיצר אם כן אז תגיבי..

אם את רוצה

אפשר להיפגש או לדבר באיי סי. גם אני גר בחולון... אז קיצר אם כן אז תגיבי..

dopey_wizard

New member
תודה על התשובות..

אני מקווה למצוא ב(עד)120 שקל קלפים של ואייט בת"א.. יש לי איפה לחפש, תודה על התשובות ואתם מוזמנים להפסיק להגיב...

uri_raz

New member
בפחות מ 120 שקל תוכל למצוא

את הריידר ב"העידן החדש" בכיכר הבימה, 6850989-03

BLaCk magiCat

New member
אם אתה מחפש את של וויט...

אני ממליצה על ריידר (למרות שיוניברסאל נראים טוב) כי ביוניביורסאל יש טעויות בצבעים... חוץ מזה אם אתה מחפש בפחות מ-120 למה לחפש בתל- אביב? בראשון הקטנה שלנו בקוסמוי יש את ריידר, ולי זה עלה רק 90... תהנה בתל- אביב, בכל מקרה...

dopey_wizard

New member
בדיוק לשם התכוונתי ללכת עד ש..

היום ניקתי את האוטו של הורי (סיימתי לפני חצי שעה), טוב, אני מנקה וכול זה, ואז אחרי שסיימתי החלטתי לפצוח תבגז' ולסדר אותו (משהו מאוד מפחיד.. יש שם ה-מ-ו-ן זבל..) בקיצור, לא יודע למה, פשוט החלטתי לנקות תבאגז' בפעם הראשונה בחיים שלי.. אני מוציא את כול הזבל, פתאום בסוף הבגז אני רואה בד ובתוכו משהו שמרגיש כמו קלפים, אני פותח.. ו.. זה הטארוט של אמא של אבא שלי החורג, לצערי היא כבר מזה שנתיים עזבה את עולמנו.. היא רוב חייה עסקה במיסטיקה וגם יש לה ספר, אני יודע שהיא אהבה אותי, את הספר הראשון שקראתי על טארוט.. קיבלתי ממנה, וגם את הספר הראשון של "ריפוי במגע יד" וביכלל הילינג.. היא הייתה גם זו שהסבירה לי שסיאנס זה זבל (בלה בלה לא ניכנס לזה), ועוד דברים, כול זה היה לפני כמה שנים שהייתי בתחילת דרכי, גם את השרשרת הזהב שאני עונד, והיא מאוד קדושה בשבילי, היא הביאה לי אותה ליום הולדתי ה13.. בחיים שלי לא ממש נגעתי בטארוט, וגם בקושי ראיתי אותם במציאות.. ודווקא היום, שבעוד כמה שעות אני אומר להיות בת"א בחנות העידן החדש בוחר חבילת קלפים, דווקא ביום זה מצאתי את הקלפים האלה בכזאת פתאומיות.. להורים לא איכפת שאני יקח תקלפים האלה, אבל אני לא יודע.. כדי, לא כדי, מצד אחד אני לא רוצה קלפים של מישהו שעבד איתם הרבה זמן ואז הם יעברו לידיים שלי? מצד שני, זה נראה כאילו הקלפים החליטו להתגלות אלי דווקא ביום שאני הייתי צריך אותם ביותר.. יום קניית הקלפים שלי.. אז מה אני עושה.. ?, מה אתם אומרים..? (כמובן שאני עכשיו כבר יורד לקחת אותם ולפחות לשים אותם ליד המזבח שלי שהוא מקום טוב יותר בשבילם מהבגז של הפיאט הישנה.. מהרו והביאו לי תשובה, כי עוד שלוש שעות אני כבר נראה לי יוצא לת"א ולא יודע מה לעשות...

uri_raz

New member
אני חושב שכדאי לך להשתמש בהם

אם לא תתחבר אליהם תוכל לקנות חבילה מאוחר יותר. אגב, זאת חבילת ריידר או קלפים מסוג אחר ?

dopey_wizard

New member
ריידר.

בדיוק מה שרציתי לקנות.. ועכשיו יש לי גם כסף לספר טוב...

למעלה