חברים

חברים

חבר יקבל אותך כמו שאתה. יאהב אותך כי ככה הוא הכיר אותך. יקבל את מה שאתה אוהב, שונא, יוקיר את החברות והשיתוף. בין חברים אמורה להיות כנות. לא יעזוב כשרע, ויידע לפרגן. יידע להיות שם גם כשאתה כואב. יידע להקשיב ולעזור, לתת כתף.

טאKילה

New member
../images/Emo25.gifלמדתי...../images/Emo24.gif

שאין כתף רחבה ועוטפת כשלך חוצנית יקרה. וכל שנאמר כאן קטן עליך ,את מעבר לזה,את מיוחדת חברה. אוהבת אותך נינוקת מתוקה סלי...
לאב יו

Mוניk

New member
../images/Emo127.gifכמה שאת צודקת חוצי אני.....

גם פה למדתי הרבה ולמדתי להבחין בין חבר אמיתי לבין""חבר אמיתי"" למרות שזה ווירטואלי גם תחושות עוברות דרך ה"גולם" הזה אוהבת את המסרים שלך ומקבלת אותם באהדה
אהיה לי חבר אהיה לי אח הושט לי יד גם בעת צרה
חוצי
מוניק

חחחחחחח חוף מה אני עושה שם ../images/Emo35.gif

ואללה, איך הצלחת למצוא אותי ברחבי העולם הוירטואלי. טוב, מזל שאני בעילום שם, אינקוגניטו,
ישנוני

עוד שתי תכונות חשובות

הגדרת נהדר את התואר חבר חוצי, מוסיף עוד שתי תכונות שנראות לי חשובות:: 1. חבר לא מנסה לשנות אותך ואת תכונותיך - בעצם אמרת זאת בכך שאמרת שהוא מקבל אותך כפי שאתה. 2. חבר לעולם יהיה גאה בחברותו איתך, לא יתביש בה, ולעולם יגן עליך ויפרגן לך בכל מקום. ואולי עוד תכונה קטנה אבל חמודה, 3. חבר תמיד יחייך לדברים שהם "מיגרעות" שלך ויאהב אותן כי הן חלק ממך. ישנוני

danistar

New member
מסכים עם כולכם ../images/Emo140.gif

למזלי יש לי עוד אחד או שניים כאלה .

Mוניk

New member
דניאל! הינה עוד אחת אז עכשיו כמה???

עכשיו כמה יש לך? אחד אוווווווו שניים אוווו שלוש????? מה כמה? מה שבעעעעעע מה? לה לה לה הי הי טריליליייייי דניאל
מוניק

danistar

New member
חכי תני לספור ... ../images/Emo66.gif

אחד , שנים , שבע , שלוש , חמש .. שוב פעם מהתחלה .. האצבעות הסתבכו לי

Mוניk

New member
תביא ת´אצבעות אני יסדר לך דניאל../images/Emo3.gif

אני יס לי פתרונים ל"הכל" חחחחחחחחחחחחחחחהההההההההההההה מוניק

tairon

New member
../images/Emo24.gifהופההההה אולההה ...

מי אמר חברים ולא קיבל????? קבלו לינק בנושא שלמעלה.. חברים...

למעלה