חברים...

לילי301

New member
חברים...

למרות שקראתי באינטרנט המון נדמה שלא הצלחתי לקבל תשובות, אולי יש כאן משהו שיוכל לענות מניסיונו האישי. אתמול שוחחתי עם הגננת שאמרה שהצוציקית מדהימה, אצילית ונסיכית אבל..אמוציונלית מאד, אנחנו (אני והX) יודעים זאת כבר ממזמן.. כך הייתה תמיד, מגיל שנה בוכה מהשיר "נומי נומי" והמשפט "אבא הלך לעבודה" גרם לך כבר אז להתייפח. אבל זה היה עוד לפני הגירושין ואולי התעצם מאז. סיפרתי זאת לגננת והיא הציעה "טיפול רגשי" ... פניתי למרכז להתפתחות הילד (אך הם עדין לא חזרו אלי), אולי יש כאן מישהו שטעם טיפול שכזה?

Bubble Girl 27

New member
המממ סורי לא מכירה

אנחנו עברנו טיפול דיאדי אבל לא יודעת אם יש קשר... בתוך הטיפול היא גם שאלה את הבאבל בוי איך הוא מרגיש עם סיטואציות שקשורות בגירושים אבל הוא העדיף לשחק עם מכוניות בעוד שהיא מנסה בכוח לקשקש ולהוציא ממנו אינפו'... כשהיא לקחה לו מכונית בכוח והוא אמר שהוא עצוב היא אמרה אתה עצוב כי אבא לא בבית? מיותר לציין שבעיני היא עממממממממממממממממממממממממממממממממה! תעשי גוגל ותבדקי.. אולי משם תבוא הישועה וגם תנסי בהורים לילדים וכו'..

גילת336

New member
זה נושא רגיש...

חשוב מאוד שתדעי שיש ילדים שיש להם רגישות יתר מכל מיני סיבות לא תמיד בגלל גרושין... אבל מהנסיון שלי חשוב מאוד לאתר את זה ויותר מהכל לטפל בזה ככל שתטפלו בגיל צעיר יותר יחסך לילדה סבל וגם לכם כהורים.... אם תגידי באיזור איזור את מחפשת - אולי יהיה אפשר גם להמליץ....

לילי301

New member
הי..זוכרת שאת אשת חינוך...

אשמח להעזר בך, אני גרה באזור השרון.

שרשירית

New member
מ../images/Emo207.gifת - איך נפלת לי בזמן ../images/Emo25.gif

רוצה לפנות למי שעבר טיפול או ליווי פסיכולוגי או מקצועי אחר עם הילדים. אנא ספרו מנסיונכם. בני כמה הילדים? לפעמים אני חושבת אם העומס עלינו ההורים הוא עצום אולי (ובטוח מבחינתי) גם הילדים חשים בעומס שלנו נוסף להתמודדות הריגשית שיש להם משלהם לגבי תהליך הגרושים והשינויים הרבים. הקיצר.... חשבתי ללכת לליווי עם הקטנצ'יק בן ה3.5. מה דעתכם? מישהו יודע אילו אופציות של מטפלים / סוגי טיפולים קיימים? וכמובן כשהדבר יהיה רלוונטי הטיפול יעשה בהסכמת האקס, בתמיכתו ובהשתתפותו.

תנו לגדול בשקט...(דעתי בלבד...)

אצל ילדים הכל הרבה יותר פשוט. זו המציאות, ואם הכל מוגדר והוא מבין איפה הוא חי - אין סיבה שיחוש בעומס כלשהו. למה לחפש בעיות איפה שאין... (הפיצי שלי באותו גיל, ואנחנו אחרי האיבחון בהתפתחות הילד שכלל גם פסיכולוג ילדים - והיא בכלל לא התייחסה בשיחה לנושא הגירושין).

אני מסכים איתך

לכל אחד יש עליות וירידות לאחר הגרושין - גם לנו וגם לילדים. נראה לי שדווקא הליכה לפסיכולוג תגרום לילד להבין שמשהו לא בסדר אצלו.

גם אנחנו לא...

אבל אם זה מטעם מכון להתפתחות הילד - כנראה מדובר על פסיכולוג ילדים (כי שם הטיפול רק קונווציונלי), אולי ריפוי בעיסוק. בכל מקרה, לילדים זה כמו משחק, לא יזיק, יכול לצאת רק טוב. מה שכן, התורים בהתפתחות הילד ארוכים כאורך הגלות, תתכוננו...

אייבורי

New member
חברות

לאחרונה הציעו לי קורס נשימות צאקרות בשילוב סדנאת טנטרה. אני לא יודע אם זה עוזר, אבל מאז שפתחו לי את צאקרת הבסיס החיים שלי לא חיים יבין. בכל מקרה לפעמים כדאי לשמור על יחוד הילד ולתת לו לגדול בלי לתקן כל שניה.

שרשירית

New member
תשמע, תראה, תבין

אם הילדים שלך שרדו בלי ליווי מקצועי לא את הגירושים אלא את.... צ'אקרת הבסיס שלך
ונשארו שפויים - סימן שבאמת אפשר לתת לילדים שלנו לגדול בשקט.

אייבורי

New member
צאקרה עליך

אוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם <תעירי אותי שזה נגמר>

Bubble Girl 27

New member
בילוהים מצאתי שם לקליקה!!

פותחי הצ'אקרות
אייבורי קוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איפה המשובשת הסינית ההיא שכל הזמן נעה...

chinese anyone???הלו צ'אקרה?

מה המצב אח שלו שחרר ת'צ'קרה שדר לי בגלים אשלח לך צ'י טרי טרי

גילת336

New member
../images/Emo124.gifזה נושא רציני- אינטלגנציה רגשית....

אני לא בעד לחפור ולחקור אצל הילדים כל דבר- ואני מאמינה שאם מחפשים אז מוצאים אבל.... תנסו להזכר רגע בילדות שלכם בטוח היה ילד/ה שכל הזמן בכו- לא הצליחו להתמודד עם כלום- אז לא היו מודעים כמו היום.... כפי שכתב דוקטור שפירו בספרו אינטליגנציה רגשית לילדים, מנת מרגש E.Q גבוהה יכולה להיות הרבה יותר משמעותית להצלחה בחיים מאשר מנת משכל גבוה - I.Q . היכולת לבטא רגשות משפיעה מאוד על חיינו ועל חיי הסובבים אותנו. אנו פוגשים בחיי היום יום מבוגרים בעלי קושי רב ביכולת להכיל, להבין ולהתמודד עם מגוון הרגשות. ככל שנחשוף את ילדינו בגיל צעיר ליכולתם האישית להבין את רגשותיהם, להביע אותם וניתן להם את הכלים הנחוצים על מנת שיוכלו להתמודד איתם, כך גדלים הסיכויים שילדינו יגדלו להיות מבוגרים בעלי אישיות בריאה, המשתלבים בחברה באופן שיתרום לאיכות חייהם.

אייבורי

New member
נזכרתי, קראו לו צחי

הוא נהג לאכול לחטט באף ולאכול את הנזלת. אני חושב שהוא נהג לבכות שקברנו אותו בארגז החול והשתנו עליו. <אייב בזכרונות ילדות מאושרים> אבל מסכים לסיפא של דבריך.

יש לי הצעה מעניינת:

יש שיטת טיפול שנקראת ליווי התפתחותי - ייתכן שתוכל לסייע ו"לחזק" רגשית יש קשר ישיר בין הגופני והפיזי - והרגשי אשמח לספר לך על השיטה יותר חוץ מזה - טיפול בפרחי באך יכול מאוד לסייע כי הוא נועד לטיפול ברמה רגשית - אני טיפלתי בבת שלי תקופה מסויימת בזה.זה מאוד נעים וקל לשימוש עם ילדים ואני יכולה להעיד שזה תמך. בקיצור - יש מה לעשוזר . גם דיקור - אולי תתפלאי לשמוע - יכול לסיעע המון בתחום הרגשי אצל ילדים. היות והם מושפעים מדיקור כלכך מהר - זה גם ישפיע מהר וניתן לחזק אותה ולחסן אותה רגשית לאורך תקופה . את מומזנת דבר איתי מתי שתרצי - שלחי לי מסר אחות שלו! בשמחה. יש לי גם הפניות לתת לך אם תרצי.

למעלה