חברים, need you help and ideas

Aussie Girl

New member
חברים, need you help and ideas

כבר תקופה מסויימת אני שוקלת לפתוח בלוג משלי. אבל אני פשוט לא יודעת מה כבר אפשר לכתוב?! כי כפי שרובכם כבר בטח יודעים אני לא אוהבת לספר על חיי הפרטיים לאף אחד, וכמובן שלא באינטרנט. אז פליז, אם יש לכם רעיונות זה באמת יעזור! Thank you!

נינושש

New member
אממממ סורי..

אני לא יודעת מה לעונות לך ממש.. כי לדעתי בלוג זה יומן איי.. אבל יש שם נושאים את יכולה לכתוב על חיות אם את והב.. או על כל נושא מסויים שאת אוהבת, תחביביםאולי.. שאת פותחת בלוג את מקשרת את זה לנושא מסויים.. תנסי לא נראה שעזרתי אבל ניסיתי..

cami y luly

New member
אמ...

-את יכולה לכתוב שם שירים או סיפורים שאת כותבת.. -להמליץ על אתרים/סיפורים/מקומות בילוי/בלוגים/פורומים/אחר.. -לכתוב דעות שלך על כל מיני נושאים חשובים ברומו של עולם כמו עם איזה תוספות את אוהבת את הפיצה או מזג האוויר או דברים כאלה.. חח -לכתוב סתם שטויות או כל מיני בדיחות שאת מכירה.. -לכתוב מילים של שירים שאת אוהבת ולכתוב למה את אוהבת אותם ומה מרגש בהם וכאלה.. קיצר יש מלא נושאים.. אם את לא מצאת עדיין אז תשלחי תגובה ואני אכתוב לך עוד נושאים שאפשר לכתוב עליהם בבלוג.. מקווה שעזרתי :)

Aussie Girl

New member
תודה. אחלה רעיונות!

אני באמת חושבת שאוכל לפתח את זה. אם יש לך עוד אשמח מאוד!

sh53

New member
אפשר לספר על חוויות שעוברים בחיים

אבל מצד שני הם לא יותר מדיי אישיים - לא חדירה לפרטיות. למשל: לספר על כך שהלכת לטייל עם חברה, אך מצד שני לא להזכיר שמות ולא להזכיר באיזה מקום טיילתם או באיזו עיר את גרה אם את אוהבת פרטיות. להתמקד ביחסים ובהרגשות, ופחות לשים דגש על פרטים שיקשרו בינך לבין הכותבת של הבלוג.

למעלה