חברים....

נצחית

New member
חברים....../images/Emo13.gif

אני רוצה הזדהות מלאה..
מי אתם? מה אתם? למה אתם? שנכיר קצת איש את רעהו

הי

אני איריס מקדימה בת 14 אני אוהבת את הארי פוטר אנימורפס עוד הרבה ספרי פנטזיה (אפשר להגיד שאני קוראת הרבה...). אני אוהבת את מכושפות דוסון ואת הסדרה החדשה של סופרמן (השם שלה שובר שיניים). בקיצור אני אוהבת את הכל!

משהו קטנטן...

אני ענת מקדימה בת 13 וחצי אני גם אוהבת את הארי פוטר, חברים(הסדרה), בנות גילמור, דוסון קריק, באפי, מכושפות, אולי זאת אני(באמת אולי זאת אני...), סמולוויל איריס איך לא זכרת! ודרך אגב איריס החלפתי שם משתמש שלי היה יותר מדי אהה... איך לומר, משעמם... לרוני עדיין יש פצעון? את חייבת לצלם אותו בשבילי! ווי איריס, זוכרת התקשרת אלי כי התקשתי אליך לשאול אם אתה יכולה להקליט לי משהו ואימא שלך אמרה שתתקשרי אלי בחזרה ואז התקשרת ואמרתי לך שיש סדרה חדשה כרגע בערוץ3... זוכרת? נדמה לי שזה היה בשביל סמולוויל... לאאאאאאאא משנה! אוהבת, ענת.

איימ מיכל אנד איימ אני אלכוהוליק...

ווי לאב יו מיכל... (נו יו דונט...
) זה קצת מלחיץ איך ששאלת את זה...!!!
(
) אני מיכל, בת 13 (ושלושה חודשים!!?) ממודיעין... (חור נידח... אל תנסו אפילו להבין איפה...) אמ... אני בפורום הזה, בדיסני... ובה"פ... פייסי הוא שולט!!! (הו סאד דאט?...
) אמ... זהו בערך... אני לא מוכשרת בציור!!! באסה!!! <------~~וידוי~~
יש לך אייצי קרן?...
מיכל
נ.ב! יש פורומים שבהם "מאמצים" אייקונים... אז לקחתי לי את

נצחית

New member
חחח מה לא ידעת?

אני מהשב"כ.. זה למה השאלות מלחיצות אז ככה קוראים לי קרן אני בת 15 עוד מעט (ואני מכחישה את זה כי אני רוצה להיות בת 14 לנצח) אני מעיר נידחת בצפון (מלא פיגועים יש פה) בשם עפולה אני בפורום הזה (כמובן) בעל בנות ועל בנים (שהביאו אותי הלום ותמכו בי לאורך כל הדרך.... אני חולה על האנשים האלה) וכן כן פיייייייסי שולט!!!! (אחרי הכל אני החתולה שלו) ואת לא היחידה שלא יודעת לציייר.. וקבלי צ´ופר אני גם לא יודעת לכתוב...
ויש לי אייסי... 111822341 (רק להזדהות) אז זהו ניראה אם יהיה לכם עוד שאלות תשאלו

עכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב../images/Emo13.gif

מה גם שאני האחות המאומצת של פייסי שיוצאת איתו בסרט בערבי חמישי ושישי... (
?)
מיכל

Angel Of Tears

New member
עפולאית?!

יפה יפה. וכפי שאני תמיד טוענת, עפולה זאת עיר האורות, החור שבקצה הסרגל.. אני גרה בקיבוץ קרוב..
ANGEL

Angel Of Tears

New member
היי היי היי..

אני לא חושפת את זה לפני כל העולם.. אם את רוצה, בהודעות הפרטיות...
ANGEL

עטנ

New member
אני...

נטע בת 13 ושלושה חודשים גם (נולדתי ב18 בינואר)!!!! וגרה באזור המרכז (חסוי) אני משתתפת גם בפורום הצופים... ואני מכורה לקולה ולקרטיב לימון .....

BabyLove

New member
נטעעעעע...גם את פה?

היי אני חן ואני מכפר סבא ששם היו לא פחות מ4 פיגועים שאח ד מהם היה מתחת לבית שלי.......
לקחתי את כולם בנושא הפיגועים אה? טוב אז אני רואה דוסון משתדלת שלא לפספס...חוולה על בנות גילומר מכושפות והכי הכי הכי חברים.... פייסי הוא איך אני אגיד את זה הוא.....הורס(ולא סוס באנגלית...) אה וגם אני כמו נטע בפורום הצופים...אבל אני גם בבנות גילמור...
חן

נצחית

New member
לא לקחת בנושא הפיגועים..

כי אם יש פה מירושלים ומנתניה הם לקחו... (חחחחחחח טוב שמצאנו על מה לדבר) אבל אצלנו היו גם 4 ועוד 3 שלא התרחשו (במזל!!!) שתהיו לי כולכם בריאים העיקר....

BabyLove

New member
ממההה יייששששש ללךךךך

מממממממממנננננננניייייייי?????????????????

shirakl

New member
אני

שירה, בת 16 מירושלים, ונראה לי שאני זו שלוקחת את כולם בעניין הפיגועים... אני אוהבת דוסון, בנות גילמור, חברים וכו´..., אני אוהבת מחשבים, לדבר בטלפון...

nas

New member
עידן

אני עידן אוהב בעיקר דוסון לא מפספס ואני גם זה שהעלה את נושא המוות מהגלידה שהיה ויכוח קטן אם הוא היה או לא היה שיקור אני חושב שהוא לא היה שיקור ואני בן 16.5 ו................................זהו

למעלה