חברים-תמיכה!

FeLL67

New member
תדביקי את הקופסא בסלוטייפ ותחכי שהם ייחנקו

כן, אעלק טבעונית. חחחחחחחחחחחחחחחחח זה כ'כ כיתה ד'! אני גידלתי 55 זחלי משי, בתור עונש שקיבלתי מהמנהלת. XD או שתחפשי צמחים רעילים האכיל אותם בהםDDD:

hitchhiker218

New member
אחותי הגדולה ואני

תכננו לטבול את העלי תות באקונומיקה ולשים להם, אבל אחותי הקטנה נריה(השטנית) מרעיבה אותם למוות אז מה שלא יהיה היא לא תתן להם את העלים! את מהתולעים כבר מתה... נ.ב.-אני מפציצה את הפורום בזיוני מוח שלי!

מזכיר לי אותי בכיתה ד'

אני בכיתה ד' גידלתי צרצרים וגם הבאתי אותם לבית ספר בתוך קופסא :\ XDD

hitchhiker218

New member
אוי ואבוי!!!!!!!

כשאני הייתי קטנה................... מיצטערת, לא עשיתי את הדברים המבחילים האלה.. בעצם בכיתה ה' ניסיתי לתפוס צרצרים בשביל משהו בבר אילן.. ברחתי כל עוד נפשי בי!!! כי יש לי טראומה... כשהייתי בת שלוש שיחקתי עם דבור ואז הוא עקץ אותי בתחת וכל זה היה בלובי של בית מלון וצעקתי בקולי קולות:"תשטפו לי את הטוסיק!"... הבעיה היא שאני אשכרה זוכרת את זה!!!! ישבני המסכן! יותר מדי אינפורמציה הא?

ראניה15

New member
XDD פעם יתוש עקץ אותי בתחת...../images/Emo6.gif

איזה ווירדים אתם...אפעם לא גידלתי צרצרים XD זה הזוי לגמרי! אני גידלתי שבלולים...הכי נורמלי..

hitchhiker218

New member
איכס יא דוחה!

והדבור הבן זונה הזה!!! יווווו זה כאב אחושילינג... ישבני האומלל...

שבלולים הם הדבר הכי חמוד בעולם../images/Emo99.gifאיך

לעזאזל הצרפתיים האלה אוכלים אותם???

FeLL67

New member
בכיתה ד' אספנו חרקים בחברותא

והמורה למדעים צרחה עלינו שה צער בע'ח ושאסור לעשות את זה ברוב חסדה היא חטפה ממני את השקית והתקרבה לחלון כדי לשחרר את כל החרקים איך שהיא פתחה את השקית היה רוח, וכווווווווווווווווווווווווווווווולם עליה. XD

XDDDD

ומסכנים הצרצרים האלו, זה לא שממש גידלתי אותם, תפסנו אותם בדשא בבית ספר ולקחנו אותם הביתה והבאנו אותם לבית ספר כל עוד הם היוו אצלנו, וכל כמה ימים הם ברחו לנו, או שיחררנו אותם כי ראינו שהם לא אוכלים כמעט כלום ונחלשים, אז לא רצינו שהם ימותו. הו מאי, נזכרתי אכשיו איך המורה הגיבה כשהבאנו עקרב לכיתה ושחררנו אותו על השולחן XD

FeLL67

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איך זה שלרוב חובבי גריסום פה יש קשר לחרקים? D:

CapitanSparrow

New member
איכככככככככס!!!!!!!!11111111111

שונאת חרקים. יימח שמם וזכרם מעל פני האדמה לנצח R@#$T%#$ כשהייתי קטנה, לא רק שלא גידלתי חרקים, כל פעם שהיה נכנס ג'וק הביתה הייתי מסתגרת בחדר של אחי ולא יוצאת.
אני משתגעת אם עולה עליי נמלה, מתחרפנת אם יש לידי עכבישים וכמעט מתאבדת אם אני רואה ג'וקים. |: במילה אחת. איכס. משתתפת בצערך, אחים קטנים זה כ"כ סבל.

למעלה