חברים-תמיכה!

hitchhiker218

New member
חברים-תמיכה!../images/Emo201.gif

היום קרה משהו ששנים התפללתי שלא יקרה.. מה לא עשיתי: התפללתי, הקרבתי קורבנות, עליתי לקברי צדיקים,עליתי לכותל, אבל אלוהים לא עזר לי במיקרה הזה... נריה אחותי הקטנה והחוסה והכלבה הביאה הביתה פאקינג תולעי משי!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכמויות מסחריות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אעעעעעעעעעעעעעע עזרה??

ראניה15

New member
XDDDDD אני,בצעירותי אהבתי גם אני תולעי משי :p

XDDDDDDDD סלקי אותם מהבית! XD

hitchhiker218

New member
אז ככה:

היום אבא דיבר על עלי תותים ולא הבנתי מה הקשר... אז שאלתי ואז אמא אמרה שנריה מביאה תולעי משי מאיזה ילד בכיתה שלה!!! ואז בתוך קופסת נעליים חמדמדה מצאתי משהו כמו 1231654564 תולעים מסריחות ומיזדווגות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נורא ואיום... והשם נריה באמת יפה.. הלוואי... חח

hitchhiker218

New member
חחח כי היא משוגעת!

והיא רוצה שהן יהפכו לה לפרפרים! הילדה לא ניכנסת למיקלחת אם לא מחסלים את כל הפרפרים(אם יש) במיקלחת ועכשיו היא מגדלת אותם?!? היא עברה לצד של השטןןןןן! אבל אל חשש. אני מתכוונת לרצוח אותן..... והיא סתם רוצה שהם יתגוררו אצלנו בבית אבל פלי אמרה שהן מתות מהר אז זאת גם נחמה

מצטרף לשאלה...

ועף לישון... מחר בגרות בתנ"ך ועוד נשאר לי כחצי מהחומר לעבור עליו :\ לילה טוב.

hitchhiker218

New member
אני אענה בקצרה:

יש לה ילד הומו מטומטם שאוהב את היצורים המבחילים והוא הביא לה איזה 60... היא נתנה חצי לחברה המסריחה שלה ועכשיו יש לנו כם דבר נחמד שניקרא:"גולם!" שכשהו יבקע ויהיה פרפר יהיו לנו בין 200 ל400 זחלים חדשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אלוהים שיגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני רוצה למות....

trigotrigo

New member
זה שלב בחיים,

ממש כמו ליפול מהאופניים, או בר/בת מצווה, או סקס ראשון.. יש כזו תקופה שתופסים פרפרים ומגדלים זחלים

hitchhiker218

New member
אההה

לא יודעת אם הייתי משווה גידול זחלים לסקס ראשון אבל חח אם אתה אומר

FeLL67

New member
I will

כן בטח, בחברתי... לא תשארי חסודה ותמימה כמו שהינך עוד הרבה זמן
אנחנו חבורת פריקים מפחידים מכת השטן

hitchhiker218

New member
מוהעעעע 666../images/Emo190.gif

חחח חסודה אני לא... ואם מישהי תדרדר מישהי זאת אני אותך.. חחחחח סתם:p ואני שומרת על עצמי כ"כ טוב... בבית ספר רק של בנות הדבר הכי קרוב לזכר זה המנהל או המורה לפיזיקה... וזאת מורה!!!(נקבה.. או ככה היט טוענת...)

למעלה