חברים שלי שמעו קטע:

גבעון 1

New member
אני מוכן לבוא

אני סומך על הכשרות אצלך בעיניים עצומות..... שנאמר "עד אחד נאמן באיסורים"

קשה להסתיר

ממני דברים. אני לא זוכר בדיוק מתי, אבל כתגובה לאיזה משהו שהיא אמרה, אמרתי לה "את לא מאמינה, נכון?" ואז היא "התוודתה". בהתחלה היה לי קשה (לא שאני דוס, אבל אני עדיין דתי) אבל מהר מאוד זה הפסיק להפריע לי, וזה לא בדיוק משפיע על החיים (הרי גם אני נעשיתי פחות אדוק ממה שהייתי. אולי בגללה אי אפשר לדעת). הילדים בתלמוד תורה, הבית מתנהל בצורה חרדית מודרנית. הזוגות שחברים שלנו חרדים מאוד מאוד לייט, כך שזה לא קשה.

אין סיכוי

כבר שנה וחצי אני מכיר את דעותיה, יותר ממה שהשתניתי אני כבר לא אשתנה. גם מבחינה שכלית ורגשית אני סגור על עצמי, ומבחינת הליברליות והמתירנות בחיים, אני לא מגביל את עצמי בכלום וגם חוטא לא קטן. כך שטוב לי כמו שאני.

סוג ב

New member
ישר לגיהינום

מבחינתך.. כן? זה לא מפחיד אותך שישרפו אותך בכבשן?

גבעון 1

New member
תשמעי חני

אני יכול להמר כמעט, שהיא תחזור לדת, מתי שהוא, לא באופן קיצוני כמו קודם, אבל זה טבוע בה חזק חזק חזק(הכוונה לאמונה באל) מהבחינה הזאת היא כמו ספרדיה, לא יעזור לה כלום כמה שהיא תברח מזה... ותנסה לעצבן את רבונו

sec op

New member
נשמח אם בהזדמנות תאזור כוח

ותפרוס חלק ממשנתך בעניין האמונה והדת, בהחלט מעניין אותי, בתור אחד שעדיין אין לו דעה מספיק מגובשת, אולי אמצא את דרך המלך בעניין...

סוג ב

New member
אבא שלי למד בפוניבז'

או איך שקוראים לזה. לעומתו, גם עוד מישהו שאני מכירה למד שם לפני כמה עשורים, אבל הוא אנוס היום.. קרו דברים מעולם.

למעלה