חברים שלי שמעו קטע:

חברים שלי שמעו קטע:

היום אני הולכת בבני ברק פתאום נעצרת לידי מישהי שפעם למדתי אצלה קורס ואומרת לי שיש אישה שמחפשת אותי הרבה זמן היא רוצה אותי שידוך לבן שלה. היא ראתה אותי בקורס ונדלקה אמרתי לה נו ומה עושה בחים? אז היא אומרת לי לומד בפונוביז לא רע אולי באמת אני אתחתן עם בחור מפונוביז קרעה אותי /tapuzforum/images/Emo6.gif

mister xy

New member
תשמעי, את חייבת שידוך תלמיד חכם

כי אם לא, את מסכנת את החיים שלך - (פסחים מט:) תניא, היה רבי מאיר אומר: כל המשיא בתו לעם הארץ כאילו כופתה ומניחה לפני ארי, מה ארי דורס ואוכל ואין לו בושת פנים אף עם הארץ מכה ובועל ואין לו בושת פנים.

אה הבנתי

טוב אני רצה לסגור איתו שידוך. הלואי והוא יסכים... הלואי!/tapuzforum/images/Emo3.gif

mister xy

New member
אם תספרי לו שיש לך "ייחוס"

שאת מצאצאי הגולם מפראג בטח שהוא ירצה

לכי על זה

סיכוי לא קטן שהוא גם אנוס ותוכלי לגלות את זה רק בשיחה פנים אל פנים... סתם, שלא תעזי..

באמת נראה לך שאפשר להנות עם עבם

כזה. תארי לך שיש לו זקן עד הבירכים. או שהוא יבוא לפגישה עם גמרא. תאמת שגם החברה שנפגשתי איתם בשידך היו בחורים עובדים.

אין סיכוי שהוא אנוס

למי בפוניבז' יש זמן לחשוב "יש אלוהים" אין אלוהים"? הם עסוקים בלאסוף חמאה (פעם זה היה לבן) כדי לזרוק אחד על השני. לדעתי זה רעיו טוב שהיא תצא אתו, ואז היא תצא עם מישהו מהמחנה השני, ותשמש כסוכנת כפולה. אחלה רעיון לסרט.

אני

יהודי מאמין, חי בחברה חרדית (מודרנית) מאמין בדת באופן מסוים (אין לי כוח לפרוס את משנתי בעניין), נשוי+2, אשתי אתאיסטית ואני מקבל אותה כמו שהיא, חיים באושר בלי עושר (בינתיים, אני עוד אופטימי). זה מספק?

למעלה