חברים שאלה דחופה

its me9

New member
חברים שאלה דחופה

האם זה נכון שהמבחנים של מועד א' קלים יותר מאלו של מועד ב' אם אני היה לי שני תאריכים במועד א' ולא עשיתי אף אחד אני זכאי להבחן פעמים במועד ב' האם המבחנים במועד זה יותר קשים

deathcaster

New member
תגובה

א. זה לא דחוף בכלל (ואם תכתוב: "זה דחוף לי" אז אפשר לכתוב בחזרה : "זה לא דחוף לאחרים"
) ב. מי שאמר לך את זה ניזון משמועות, יש מקרים שכן, יש מקרים שזה הפוך ויש מקרים ש-2 המועדים הם באותה הרמה... הכל תלוי במרצה עצמו ובמצב הרוח בו היה שרוי כשכתב את המבחנים.

deathcaster

New member
ולגבי המועדים.....

אתה צריך לשאול את המזכירות שלך או לחילופין לשלוח אי מייל למרצה ולשאול אותו ולא להסתמך על תשובות כאן שיכולות להטעות אותך במיוחד אחרי שלא ציינת היכן ומה אתה לומד.

its me9

New member
אז תודה על התגובה המהירה וזה חשוב לי צודק

אני מדבר על הקורס מבוא לימקרוכלכלה ,נרשמתי לבחינה השנייה במועד א' שזה עוד 3 ימים ב 8\7 לא לקחתי קורסים לקיץ אז חושב שאם כדאי לעשות את שני המועדים בקיץ ,במלא אני לא עושה כלום אז שמעתי שהמבחנים תמיד במועד ב' הם ברמה יותר קשה

deathcaster

New member
אז כפי שרשמתי קודם לכן

שמעת לא נכון, הצעתי היא (ממרום ניסיוני הרב האקדמיה (אוטוטו כמעט 7 שנים
) שאל תאמין לשמועות ותנסה את זה על עצמך, בכל מקרה אין לך ברירה במקרה הזה, אתה חייב לגשת למועד ב'.... אלא אם כן אתה מעוניין בקורס חוזר

MsUnderstood

New member
אל תאמין לכל מה שאתה שומע

לי יש מבחנים מתנגשים כנראה שעוד יהיו ולכן אני נאצלת לעשות מועדי ב'...יש מקצועות שמראש אומרים לך שיהיה קשה יותר(לנו המרצה אמר בתחילת הסמסטר לא לגשת למועד ב') ובאמת המועד ב' קשה יותר....יש כאלו שזה אותו הדבר, שגם את זהיצא לי לחוות..והכי כיף שהמועד ב' קל יותר מהמועד א/ ומשפרים ב20 נקודות את הציון במבחן

למעלה