חברים, צריך עזרה...

mik504

New member
אצלי זה עבד בבת אחת

אבל היא לקחה אותי כפרוייקט וניסיון שלה מאלוהים, ואח"כ החליטה שאני רק ספקן ואם זה היא יכולה לחיות..... ותתכונן זה הלם ובכיות ועצב אבל הזמן עושה את שלו

עץ שתול

New member
הראש החרדי עובד ככה

אם אתה לא מאמין אז אתה כבר גם בוגד, חשוד על עריות, על רצח ואונס וכל שאר מרעין בישין. קשה לסמוך על אדם שהוא כויפר! ואולי בכלל לא שוה לקרוא לו בן אדם כי אם בהמה. ישנם נשים שאם יידעו שבעליהן לא מאמין הם יאבדו באחת את כל האמון ההדדי, כל המשותף שנרקם במהלך השנים ביחד יתפורר באחת ויתאייד. דעתי הוא, אדם שרוצה להודיע לאשתו כברירת מחדל צריך גם להגיע לפחות לבשלות מסויימת לצאת בשאלה לגמרי גם במחיר פירוק המשפחה. הצעד שאתה מנסה לעשות כרגע הוא משהו שאני פחות מאמין בו. הכי פשוט הוא לנצל רגע טוב ונוח ואז לזרום בשיחה, ואני סומך עליך גנוב שאתה תידע לעשות את זה היטב. בכל אופן שיהיה בהצלחה, כולנו מחזיקים לך אצבעות וממתינים לעדכון.

sec op

New member
* (שוב בורחת תגובה מהירה)

האם באמת ניתן לגשר על הפערים בין בני זוג, כשאחד חרדי ואחד לא מאמין. הרי על פי ההלכה הוא לא יכול לסמוך על שום אוכל שהוא מכין, הוא לא נאמן בכלום. גם אם לא מחלל שבת בפרהסיה, אבל הוא כופר- אפיקורס גמור ולכן לא נאמן, ויינו יין נסך.

ג נ ו ב

New member
אתה יודע מיסטר, מה מפריע לי ב``דאגה``

שלו? שכשבן זוג אחד חוזר בתשובה אומרים לו, תישאר כי השני, יש סיכוי שיגרר אחריך... ואל תפרק משפחה. שם אין את הבעיות שהוא אומר? וחוץ מזה, הרי את אותם בעיות יש היום גם, האם לא עדיף לומר לה כדי שהיא תדע ``להיזהר``? על פי דבריו?!

כנראה שזה חריג מאד

אבל אישתי לא רק סומכת עלי אלא גם שואלת אותי שאלות בהלכה !

עץ שתול

New member
וואו...

אשתי מקדשת על יין נסך, אוכלת בישול עכו"ם, בעילתה בעילת זנות...מה עוד? מכאן והילך המצפון שלי אינו רגוע
אגב, לא ראיתי שזה עילה מספקת ברבנות לגירושין

mister xy

New member
אולי תפסיק לרמוז

ותספר לנו כבר מה בדיוק עשית ולמה אתה צריך תיקון
אני אמצא לך תיקון שרק מיסטר יכול לעשות והכל בחיני חינם.

גבעון 1

New member
הוא הולך למקווה אבל

סבטלנה מרינה ואירנה, לא נוהגות ללכת למקווה, לפני שהן נותנות שרות...

עץ שתול

New member
אלה זקנות בלי שינים../images/Emo226.gif

סבטלנה מרינה ואירנה כבר מזמן נגמלו ולא צריכות מקוה... ואני לא מציע לאפחד להתקרב אליהם ניראלי שכבר נסחפנו יותר מדי!!!

רקפת81

New member
למה לך לעשות את זה בבת אחת??

ואם היא לא תקבל אותך?? הפסדת.. לפי דעתי צריך לעשות את זה בהדרגה, כמו שכתבו כבר לפני, להתחיל לטפטף לה לאט לאט כל מיני דברים שגורמים לסדקים באמונה, ולראות איך היא מגיבה. האם היא נרתעת מדיבורים אלו או שאפשר להתחיל לדון איתה בנושאי אמונה. היתה לי פעם חברה שיצאה בשאלה, וחלקן של חברותי הדוסיות סיפרו שהתקשרו לדבר איתה והיה להם נורא קשה לשמוע את דברי הכפירה שלה ושזה נורא משפיע עליהם לרעה.. וחלקן אפילו אמרו ששאלו רב והוא אמר שלא לדבר איתה..
אני חושבת שעל כל אחד משפיע כשהוא שומע דברי כפירה, כי מה זה בעצם האמונה ? זה איזושהי שטיפת מח שקיבלנו מגיל אפס, ככל שישטפו לנו בכיוון ההפוך, לא חושבת שיש סיבה שזה לא ישפיע..

ג נ ו ב

New member
ראשית, מודה לכולם על העזרה

והאמת, באמת תיכננתי לעשות מהלך כמו שכתבתי אבל הפחידו אותי החברים בתגובות שלהם והחלטתי לנסות קודם את העצה של אביב, רקפת ולימונינה, להתחיל בקטן ובאמת השתמשתי במה שכתב עץ שתול בשירשור אחר על האסון בהאיטי ופשוט ככה הורדתי לה איזה משפט והיא נבהלה מהמשפט הזה. באמת הייתי עושה טעות לו הייתי אומר לה ישירות. אז תודה לכל מי שכתב. מקווה להמשיך ככה לאט לאט וכמו שאומרים לאט אבל בטוח... תנוחו טוב... אין היום עבודה....

למעלה