חברים, צריך עזרה...

ג נ ו ב

New member
חברים, צריך עזרה...

החלטתי שאני רוצה לספר לאשתי מי אני ומה אני. הצורה שאני מתכוון לעשות את זה, שאני אתן לה רשימה של הרבה דברים שכביכול אני כזה, ולשאול אותה איזה מהדברים שברשימה היא יכולה לקבל ומה לא. בינהם אני אשחיל גם לא מאמין, חילוני מבפנים או משהו בסיגנון. צריך את עזרתכם לפירוט הרשימה, איזה דברים אכתוב על עצמי. תודה מראש.

משעשע...

-הומו -קרוסדרסר -קלפטומן -סכיזופרן על כדורים -גר צדק ממוצא גרמני-נאצי שאומץ בילדותו על ידי משפחה חרדית -אסיר לשעבר בגין שוד מזויין -מכור להירואין בהכחשה -חובב סאדו מאזו -ציוני -אנארכיסט/פציפיסט אנסה לחשוב על עוד...

אחלה רעיון אז ככה

הומו. מועמד לניתוח לשינוי מין. רוצח. לוקח כדורים פסיכאטרים. פדופיל. רוצח. בעל בית זונות(רק שלא תבקש לעבוד אצלך) נוצרי. ועוד... המשך יבוא

העיקר שיהיו דברים יותר גרועים -

שליד זה "לא מאמין" יראה צנוע. הייתי הולך אבל אולי על דברים יותר "ריאליים" - הייתי נשוי פעם; שכבתי עם אשה אחרת; אמא שלי לא יהודיה; הסתרתי ממך כספים; אני לא אוהב אותך יותר; וכדומה.

גבעון 1

New member
תכתוב לה שאתה בעצם

תימני גנוב, שאומצת בגיל אפס ע"י הורייך.... וכרגע אתה מחפש את הורייך הביולוגיים. אם היא רוצה להצטרף למסע(תצטייד לפני כן במידע על התימנים ומנהגיהם, והרבה ג'ת(

סוג ב

New member
הבנת הנקרא

מצד אחד, הבנתי משהוא אחד בהודעה מצד שני, התגובות גרמו לי להאמין, שאולי לא הבנתי אותך נכון. אתה מתכוון לכתוב לה רשימה של כמ"נ דברים שאתה לא ואחד מהם כן, או, רשימה של כמ"נ דברים שאתה כן ולתת לה לבחור, מה עובר אצלה ומה לא?

ג נ ו ב

New member
רשימה של דברים

שאני לא, בינהם אני אכתוב גם לא מאמין. ככה אני מרוויח שהיא רואה שיש דברים יותר גרועים.... וגם יכול להיות שבתוך מיכלול הדברים, ה``לא מאמין`` מתגמד. בעצם זה אותו דבר...

סוג ב

New member
טוב

אז נתנו לך יופי של הצעות. תעדכן אותנו מה כתבת ומה היא הגיבה.. ב ה צ ל ח ה

תאר לך ש...

פתאום היא קמה ומתודה שגם היא אנוסה ומשתתפת בפורום זה יהיה ממש איחוד משפחות. וברצינות איחול מהלב שאחרי השיחה יפתח פה שירשור הכרות עם אישתך שתלך איתך באש ובמים

mik504

New member
לדעתי זוג אנוסים ימצאו אחד את השני במהירות

ואסיר את דבריי : כשאחד אנוס והשני לא, אז הצד שמאמין לא מעלה על דעתו שהשני לא מאמין וכופר הוא מדחיק ומשכנע את עצמו שהוא בסה"כ מודרני השם ירחם אבל כששניהם אנוסים משפט גורר משפט ותגובה וביחד מגלים שהם אותו ראש וזה אמור לקרות במהירות

לפי דעתי זה לא ילך

אולי אני סקפטי מדי,אבל נראה לי שהצורה הזו לא תעזור לה לקבל את זה!אם היא חרדיה חזקה שמאמינה חזק באלוהים מבחינתה לגלות יום אחד שבעלה כופר זה כמו לגלות יום אחד שבעלה אנס אכזרי ידוע בעולם הפשע!נו,אז בוא נחשוב יחד אם תיקח יום אחד ותכתוב לאשתך הרבה דברים שאולי זה אתה וביניהם תכתוב גם שאתה אנס האם יש איזו סיטואציה שהיא תקבל את זה שאתה אנס רק בגלל שרשמת לה גם דברים יותר גרועים מאנס(אם יש כאלה דברים בכלל...)?אז לדעתי מבחינת הדתיים להיות כופר זה לא פחות גרוע מאנס ולכן לדעתי אין שום סיכוי שהיא תשלים עם כזה דבר בדרך הזאת.

מתבי6

New member
בדבר אחד חשוב להיזהר

אישתך רוצה לדעת שהיא ראשונה במעלה אצלך ואתה מוכן לעשות הכל למענה. עם המחשבה והידיעה הזאת היא תוכל להכיל כמעט כל דבר. חשוב שהיא לא תקבל את הרושם שאתה נמצא במשהו שבא על חשבונה. את הדבר הזה אמר הרב הרוש אפילו על שיעור תורה. אם היא מרגישה שזה על חשבונה היא לא תיתן לזה לקרוא. בנות הפורום היקרות, ספרו לנו משהו על זה

moshe010

New member
משחק מסוכן

דבר ראשון עצם המשחק מאוד מחשיד דבר שני יכולים להריח שאתה לא מאמין רק שבחיי היום יום היות שזה דבר הזוי מטייחים את זה, אבל כשאתה כותב את זה כאפשרות במפורש זה כבר לגמרי אחרת

מתבי6

New member
אולי דרך אחרת לגמרי

במקום לספר לה מה אתה, עדיף לנסות לגרום לה להיות כמוך. זה מתחיל בדיונים על עוולות שנעשות על כדי מנהיגי הדת, עסקנות פסולה, מאבקים בלי סוף, פרשיות בסדר עולה, חדירה לחיי הפרט. ואם היא נגועה במשהו שאתה יודע שהיא לא רוצה שיידעו בקהילה, תנגן על זה שהיא לא רוצה שבסוף יגיעו אליה. אבל תכין גם פתרונות. תאר לך שאתה מספר לה והיא מוכנה לקבל אותך אבל רוצה הצעה איך ממשיכים לחיות כך, תחשוב על הצעה מוכנה מראש

אני חושב שיש לי רעיון יותר טוב

נתחיל ככה,אם היית נכה חלילה,היא היתה מתחתנת אתך ?ברור שלא .אם היית הופך לנכה אחרי הנישואין,היא היתה עוזבת אותך ?אם יש ביניכם אהבה אז ברור שלא . מה שלא יהיה היא תמיד תחשוב שאדם לא מאמין שווה הרבה פחות, אבל אם הכפירה שלך תתפס אצלה בתור תאונה שקרתה לך ,היא תשלים עם העובדה שאתה לא מאמין כמו שאשה תשלים עם בעל שהפך לנכה. הצורה לעשות את זה היא לשתף אותה בתהליכים של הספקות כאילו שאתה באמת עדיין מסופק,ולאט לאט להתקדם אל המסקנה,אני מדבר על תהליך של איזה חודש נגיד.בצורה כזאת היא תראה איך השאלות לא השאירו לך ברירה אלא להגיע למסקנה שלך.רב הסיכויים שהיא עצמה לא תשתכנע,אבל לפחות היא תבין מה הביא אותך לזה. אצלי זה עבד !

זה מאוד תלוי איזה טיפוס היא

יש טיפוסים שזה אכן יכול לעזור אבל יש טיפוסים של אנשים שהם כ``כ מקובעים שדבר כזה לא יעזור!האמת זה גם תלוי מאוד בחוג שהיא באה ממנו.

למעלה