חברים!עזרו לי!

saritos123

New member
חברים!עזרו לי!

היי.רציתי לשאול האם יש איזו תוכנה במחשב כדי לדעת מידע על אנשים מסוימים?אני יסביר! אני יוצאת עם אדם גרוש ואני רוצה לדעת עליו הכל! ! ואני לא בטוחה שמה שסיפר לי נכון.זא באיזה שנה התחתן וכמה שנים היה נשוי.בתחילה אמרו 8 אז שאלתי אותו אמר חצי שנה נשוי 3 שנים פרוד ו4 שנים חברים.איך אדע אם זה נכון?ואם לא אז 8 שנים היה נשוי ואין ילדים?זא שאולי יש לו בעיה בהפרייה?האם אפשר לשלם כסף למישהו שהוא יביא לי את כול המידע המדויק עליו? ? תודה רבה

לא נראה לי שהגעת למקום הנכון...

ואם אין לך אפילו אמון בסיסי בו, אני מציעה שלא תטרחי לצאת איתו.

saritos123

New member
היי

אז לאיזה פורום את מציעה לי?דבר שני זה לא קשור לאמון.יש משפט שאומר כבדהו וחשדהו.אני לא מכירה אותו הרבה זמן למה שאני יאמין . .היום בחוץ כל אחד שימכור לך בלונים תאמיני? ? אז די בואי נהיה מציאותיים ונבין שזה לא קשור לאמון.אמון רק אחרי החתונה שאת מכירה טוב טוב את הבחור אז את חיבת להאמין!

האמת שאין לי מושג...

ולא מסכימה איתך... יש אמון ויש אמון... אני לא אומרת שצריך להאמין 100% באנשים ורק אז לצאת איתם, אבל כן חושבת שצריך להיות לך אמון בסיסי ואם אין, זה נורה אדומה לדעתי.

dietoday

New member
בהחלט צריכה עזרה

השאלה מאיזה סוג.. בחיים אני לא אבין אנשים שאין להם אמון בסיסי באנשים אחרים, ועוד מישהו שנמצא איתם במערכת יחסים.. צאי מנקודת הנחה שאין לו סיבה לשקר לך, ודברי איתו על העניין לפני שאת שוכרת בלש פרטי או משהו...

saritos123

New member
מאמי

יש לו סיבה לשקר.כי אם זה נכון שהיה נשוי 8 שנים ואין ילדים זה מפחיד אותי מאד!אולי יש בעיה בפוריות! ולכן אולי הוא מנסה להסתיר ואומר שהיה נשוי רק חצי שנה ו3 שנים פרוד ו4 שנים חברים.תישמעו היום בשביל להתחתן אנשים מכחישים הרבה בעיות! שוב. אני לא בטוחה שהוא אולי משקר אבל אם אני מאמינה לו אז אומרים לי. .מה?את פתי?את מאמינה לכול מה שהוא מוכר לך. ? ? תישמעו זה נורא! נורא ! קשה לגלות אחרי שכבר עשית את הטעות והתחתנת. .תמיד עדיף לפני.

saritos123

New member
בלש פרטי

בטח יקרע אותי במחיר.וגם לא יגיע בחיים לתאריך שבו התחתן והתגרש.ובטח ובטח את הסיבה האמיתית האמיתית לגריושין.

efriend

New member
שאלה למחשבה

נגיד שתתקיני תוכנות ריגול משוכללות ותגלי עליו הכל. יש שתי אפשרויות: 1. או שתגלי שהוא שיקר לך, ואז את לא רוצה להיות בקשר איתו 2. או שתגלי שהוא לא שיקר לך, ואז הוא יגלה שריגלת אחריו וזה עלול להרוס את הקשר. את בטח חושבת שהריגול לא ייתגלה, אבל את תחיי כל הזמן בפחד (מה יקרה אם זה ייתגלה) וביסורי מצפון, וקרוב לוודאי שזה כן ייתגלה אם בסוף תחיו יחד. אם תסתכלי על זה, זה נראה לי שבשני המקרים, לבלוש אחריו רק יוביל הריסת את הקשר. מה שאני מציע הוא: אם את חוששת שיש בעיית פוריות, פשוט תשאלי אותו.

saritos123

New member
הוא בחיים

לא ידע אם בלשו אחריו. .וגם אם אם אם כן אז מה?גנבתי?בסהכ רציתי לודא שהוא מדבר אמת. ונראה לך שאם אני ישאל אותו לגבי פוריות הוא יגיד לי תאמת? !ח ח אז אתה מידי פתטי! ! ואם אני אומר לו לעשות בדיקת ספירת זרע הוא יפגע ויזרוק אותי

את אמיתית?

איך את היית מרגישה אם היה נודע לך שהבנזוג שלך שלח אחרייך בלשים בשביל לבדוק דברים אינטימיים עלייך? אני אגיד לך איך אנשים בדרך כלל ירגישו, הם ירגישו נבגדים, מושפלים והם גם ירגישו שהם בזוגיות עם פסיכופט/פרנואיד. ואיך את בדיוק מציעה שבלש יבדוק את הפוריות של בן זוגך? ינסה לפתות אותו ויגנוב לו זרע? אני באמת חושבת שכדאי לך לטפל קודם כל בעצמך ובפוגענות שלך כלפי עצמך וכלפי אחרים ורק אז לחשוב בכלל על האופציה להיות אמא.מאחלת לך זוגיות בריאה מכל הבחינות...

saritos123

New member
חבריה מה אתכם?

איפה כול הגאונות שלכם?תעזרו לי עם הראש החושב שלכם

efriend

New member
אני מציע לך לחדד את השאלה

אם את לא בטוחה שאת רוצה להפעיל אמצעי ריגול ובילוש, ואת רוצה לדון בשאלה אם כדאי, אז תוכלי בוודאי לקבל כאן הרבה נקודות מבט מעניינות בעניין. אם את בטוחה שאת רוצה לרגל, והשאלה היא רק איך זה נעשה טכנית, אני חושש שאין כאן מומחים לעניין, וגם זו לא רוח הפורום הזה לפי מיטב הבנתי...

אם יש ספקות דברי איתו

ואם את לא מקבלת תשובות טובות שמרגיעות אותך קומי ולכי לפני שיתפתחו רגשות אם אין אימון בו חבל להשקיע בקשר עם ספקות וחששות ביחס לבחור כי אימון זה הדבר הבסיסי בחברות ואין חצאי אמת , בין בני זוג לא יתכן מצב בו יש סודות

dietoday

New member
את לגמרי מפספסת את הנקודה..

אם את לא בוטחת בו, אין לך סיבה להישאר איתו.. אם זה לא עניין הפוריות זה יהיה משהו אחר, ובחיים לא תהיי שקטה...

הייתי אומר: שאת לא מנוסה מספיק כדי להבחין

פחות או יותר עד כמה הוא דובר אמת ואנשים מהסוג הזה יודעים לנצל את התמימות

אופירA

New member
מנהל
את רוצה כפתור שלוחצים עליו ויודעים הכל?

אין כפתור כזה. מערכת יחסים זה דבר מורכב מידי, מכדי לפתור בעיות בלחיצת כפתור או בפתרונות נוסח לבלוש מאחוריו ולדעת את האמת... מה האמת? שאינך יודעת לבנות מערכת יחסים? אז הגיע הזמן ללמוד. לא בונים מערכת יחסים ע"י שבולשים אחר עברו של אדם. אמנם, טוב מאוד לברר אצל קרוביו ומכריו את האמת, אבל אם אין אפשרות כזו (היות שאינך שייכת למגזר החרדי או שאין ידע אמין לגביו), העצה היא להקשיב מאחורי המילים, ולדבר הרבה מילים לצורך כך. כלומר לשאול אותו הרבה שאלות על החיים שלו - מה הוא עשה בצבא, איך מערכת היחסים שלו עם ההורים שלו והאחים שלו, מה הוא אוהב לעשות, לגלות את האישיות שלו הן מהתשובות שהוא עונה והן מההתנהגות שהוא מתנהג. לבדוק אותו במצבי כעס (אם את מאחרת ומתנצלת שהיתה לך תקלה וכו') וללמוד מי הבן אדם. אם הוא שקרן - את תגלי את זה עם הזמן. זה נקרא כבדהו וחשדהו - לתת ליחסים זמן ולבדוק בזמן הזה מי הבן אדם ע"י שאלות שמלמדות בין השורות דברים שהוא לא אמר (גם דברים חיוביים שהוא לא אמר על עצמו!). תשאלי אותו ואת עצמך למה הוא היה חבר 4 שנים של גרושתו. מה הטעם בכך? האם רצה לפתוח מחדש את מערכת היחסים? האם לא רצה להקים בית ולהוליד ילדים? מה היה טיב מערכת היחסים איתה, ומה היתה האישיות שלה. מדוע התגרשו? מדוע לא הסתדרו? מדוע לא חתכו והמשיכו הלאה, אלא המשיכו להתפלש במערכת יחסים שכבר החליטו שאינה מתאימה? (כמה זמן הוא כבר ללא קשר איתה, האם הוא הבריא מההתפלשות הזו או שהוא עוד תקוע איתה במחשבות שלו...). וכך תשמעי גם דברים נוספים עליו מלבד הפוריות שלו.

saritos123

New member
יו אתה גדול

אתה היחיד שעזרת לי ושדיברת לעניין.הלואי והית בא במקומי ושואל אותו את כל זה! אני תמימה אני לא אוהבת לחקור! תן לי דוגמה על משפט שאפשר להבין דברים מאחורי המשפט הזה.אוף זה קשה! אני לא אוהבת שמסתירים מימני.אני רוצה לדעת איך אני ידע .למשל שאלתי אותו למה לא עשית צבא?אז הוא אמר שלא רצה וברח משם אמר ששיחק אותה טמבל ואז קיבל פטור.ובגלל שאחיו נפל במלחמה ונפצע אז הוא לא רוצה.נו? מה אפשר להבין מזה?

למעלה