חברים נמאסתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חברים נמאסתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני פותח במתכוון שרשור חדש כדי שתהיה התיחסות לדברים לפני שיעלמו אי שם. שימו לב למכתבים של שני חברים המשבחים את המרתון בו השתתפו אתמול. האחד ( תולי מסטולי ) שהה במרתון עד השעות הקטנות של הלילה ומזדרז לדווח לנו 34 דקות לאחר חצות!! השני שהה במרתון עד רבע לשש והוא כבר מדווח לנו על כך בשעה אחת ושתי דקות לאחר חצות. הפורום הפך לבמה של פרסום זול ומכוער, שבו בוחשים אנשים נעלמים המזלזלים בשכל הישר של המשתתפים האחרים. פשוט נמאסתם!!!!!! היו שלום והמשיכו בשטויות שלכם בלעדי! לוי אילן

כאשר פתחתי בדיון על נושא המרתונים

כוונתי לא היית שהחברים יתחסו או יפרסמו מרתונים מסויימים, אל יתחסו לנושא עצמו ומה הם חושבים שהוא צריך להביע,שמתי לב למה שקרה בשרשור, אז אולי תסיט אותו אתה למסלול הנכון?

בוא נדייק

המרתון התקיים בשישי בלילה, ונמשך עד השעות הקטנות - כלומר עד לפנות בוקר בשבת. תולי מסטולי כתב בחצות ו-34 דקות בלילה שבא לאחר יום השבת, כלומר כ-18 שעות לאחר שהסתיים המרתון (הבנתי שהוא הסתים בשבת בשש בבוקר, לא? אותו דבר אמור לגבי זה שכתב חצי שעה לאחר תולי מסטולי.

היה עודששור קטן בנושא

שקדם לזה של טולי מסטולי. לא זכור לי באיזו שעה הוא נכתב. בכל אופן כאשר ניסיתי לאחד את שני השרשורים, נעלם השרשור כלא היה וגם בהודעות המחוקות הוא לא נמצא. עם כותבי אותו שרשור הסליחה.

כמה חבל להיזרק החוצה מהפורום

אני נשארתי במרתון עד השעה 4.15. הגעתי הביתה בשעה 5.15, ובשעה 5.35 נכנסתי לפורום וכתבתי את דעתי על "ירון וגדי שילוב מנצח". לזה הגיב יענקלה לוי. היתכן שהשרשור נמחק מכיוון שהוא ממש מפרגן? היתכן שנמחק בגלל שהכותבים חדשים בפורום? ראו שרשור חדש - כמה ארוך ומייגע, כאשר מדובר ברכילות, בהשמצות, בביקורת שלילית (הלוואי שהיתה ביקורת בונה שכן אז הייתי גם אני מתייחסת אליה). סתם נקודה למחשבה

את הרי "שונאת רכילות"

ותגובתך היא להודעתי מדוע שרשור קטן נעלם. אז מדוע יש לך ספקולציות רכילותיות?

אין לי שום ספקולציות

אלא שתמוה איך שרשור מפרגן נעלם, ושרשור ביקורתי נשאר. ממש חבל. מרגיז אותי עוד יותר הדברים שנאמרים ונכתבים כאן. וחשבתי שאולי כדאי שמשהו שנכתב באור חיובי ומפרגן גם יהיה כאן כדי לאזן אולי את הדברים הלא נעימים שאנשים כותבים כאן. ירון וגדי - כפי שכתבתי הם באמת שילוב נהדר, והיה לי חשוב שהם יראו גם את הדברים הטובים הנאמרים ולא רק את הביקורת השלילית (הלואי והיתה ביקורת אחרת, בונה. אבל לצערי לא כך).

לשונאת רכילות - כתבת יפה ומוחשי

קראתי את מה שכתבת על המרתון, אחרי שובך הביתה. סקרנותי היתה גדולה, לדעת איך היה. כי הוזמנתי, והצטערתי שלא יכולתי להגיע. כמה שמחתי, בבשבת בבוקר, לגלות את מכתבך המרגש, בו ספרת כמה נהנית מן ההרקדה, למרות התקלות והפסקות החשמל. הייתי מוכרח להגיב ולומר לך , שתיאורך היה מרגש, בגלל האמת הפנימית, שנבעה מתאור חוויתך. כל הכבוד לך. אל תקחי ללב, שהשירשור נמחק. בשביל זה יש לנו אצבעות ומקלדת. אני לא מאמין שמישהו מיצר על ההצלחה של המרתון. ואם יש כזה . הוא נמאס סססססס !!!!!!! יימס ..ססס...ויתנדף לכל עבר. יחזור לפורום על גחונו , אולי בשם אחר - מרוב בושה.

מקבלת תגובות בפרטי על כך

מכאלה שלא רוצים לכתוב בכללי, המבקשים ממני לרדת מהעניין. ולהפסיק להפיץ מחשבות בלב אדם. כיוון שהם פנו בפרטי, ומכבדים את פרטיותי, כך אעשה גם אני ולא אחשוף את פרטיותם. יד רוחצת יד ושתי ידיים רוחצות את הפנים. מכיר? ותודה לך יענקלה שלא נתת לדברים לרדת ולהיעלם הפעם הזו. בכל אופן - הדברים שכתבתי, וכותבת תמיד, נובעים מתוך הלב ולא מתוך כוונה לעורר רכילות או ספקולציות. רק אזכיר שוב את האמירה שלי אחרי המרתון "ירון וגדי שילוב מנצח". ואגב - אני לא רוקדת אצל אף אחד מהם, במשך 33 שנים שרוקדת הייתי רק פעם אחת אצל גדי באוניברסיטה, ו-3 או 4 פעמים אצל ירון. זה הכל. כך שאין לי שום אינטרס סמוי או גלוי להלל ולשבח אותם, למרות שאלו ימי חנוכה. חג שמח לכל המפרגנים ולאלו שלא מפרגנים - גם.

תודה. צודק. וחבל שכך פני הדברים

ניסיתי לפתוח שירשור חדש. מפרגן. אמיתי. כתבתי את הדברים. אך ראה מה כתב ירון - "בטעות" הדברים נמחקו. השרשור נעלם. שרשור שהיה בזמן אמיתי, כנה, מפרגן - נעלם כלא היה. ואילו שרשור ביקורתי, נשאר, נשמר, תופח. ורוב הכותבים והמגיבים שייכים בדרך זו או אחרת לחוג המרקידים/יוצרים/מחברים. אמנם נכנסתי לפורום רק לפני שבועיים. אבל כבר כמה ימים שאני מרגישה שזהו "פורום סגור". אין מקום לאנשים שחושבים שהריקודים הם דבר יפה, לגוף ולנפש, אלא עסוקים רוב הזמן רק ברכילות. כמה חבל. ואני איתך - וקוראת - הייה שלום פורום !!!!

לשונאת רכילות - הצעה

נראה לי שהדבר לא היה מכוון, לפעמים קורות תקלות, אז במקרה זה נמחקה הודעתך החיובית. אך אם חשוב לך שהדברים ייקראו כפי שציינת ע"י גדי + ירון בן שמחון, את יכולה לשלוח להם באימייל שלהם, או לפקסס אליהם למשרד ואני מאמינה שזה יעשה להם את הטוב שרצית להעביר, בכל מקרה כבר כתבתי זאת בעבר - גדי לא נכנס לפורום אם הוא שומע את הדברים הנכתבים הוא שומע זאת מפי החברים המעבירים לו אינפורמציה, לכן מה שבטוח את האימייל שתעבירי לו הוא יקרא. תוכלי להכנס מכאן לקישורים להגיע לארגון המדריכים ושם לחפש לפי המדריך את האימייל והפקס במשרד שלהם.

לשונאת רכילות - אני לא יודעת אם זה

ינחם אותך, אך בעמוד 2 ליאורה סלוצקי כתבה משהו, אני עניתי לה על הודעתה והיא החזירה לי תשובה שהיא לא מבינה מה קורה כאן בפורום וכי לא הבנתי את דבריה. עברתי על כל העמוד ולא מצאתי את הודעתה של ליאורה סלוצקי, האם הודעתה נמחקה בטעות? הנה לך דוגמה נוספת של מחיקה בטעות. כעת איני יכולה לצטט את דבריה ולהוכיח לה ולעוד שניים שמייד קפצו להצביע בעדה ונגדי שיש דברים בגו וכי תגובתי היתה תגובה אמיתית וצודקת בקיצור אין לי כעת הוכחות הדברים שליאורה סלוצקי כתבה נמחקו ואני פשוט הרמתי ידיים - ביזבזתי זמן רב בחיפוש אחר דבריה של ליאורה אך לשוא. אז האם זה מנחם אותך שאנו באותה הקלחת? חומר למחשבה.

הערה מעוררת עניין וסקרנות

שוב - כשמשהו לא מוצא חן בעיני מישהו, פתאום "נעלם". מקום למחשבה.

עדה ושונאת רכילות

עדה - ההודעה שחיפשת לא נעלמה, פשוט כנראה לא חיפשת טוב מספיק - הא לך קישור להודעה של ליאורה סלוצקי שכותרת מה קורה אצלכם בפורום - דרך הקישור תוכלי להגיע גם לכל השרשור. שונאת רכילות - שום דבר לא פתאום "נעלם". כשירון מחק שרשורים מסוימים מאחר והיו פוגעניים הוא אף פעם לא הסתיר זאת, ועמד מאחורי מעשיו. אז קרה פעם אחת שנמחק לו בטעות, אז מה? הוא מיד הודה בטעותו. אין שום בסיס או יסוד להניח שהוא מחק כי ירון מתקשה לקבל פרגון בפורום. כן, הגיוני, ירון קם בבוקר, נכנס לפורום ומגלה לחרדתו הודעה המפרגנת למרתון שהתקיים - נזעק ירון מיד ואמר - "פרגון זה לא אצלנו, כאן יש רק השמצות. לא אתן יד לדבר כזה, זה מתחיל מפרגון ונגמר בידידות וחברות אמת. אמחוק מיד את השרשור לפני שהדברים יצאו מכלל שליטה". נו באמת.

אין דבר וחצי דבר על ירון אלא ש

הדברים הממש לא נעימים לאוזן ולעיין שחברים כותבים כאן פשוט הכעיסו אותי. וגם - שימי לב לשירשורים. כשזה נושא נעים, מפרגן ממעטים להגיב עליו. לעומת זאת כשזה נושא "עסיסי" בנימה ביקורתית, כולם שמחים להצטרף ולהוסיף מפרי הקלדתם. נסו לחשוב על זה.

מדוע צריך "לחשוב על זה"?

הטבע האנושי גורם לכך שאנשים מעדיפים לדבר/לשמוע על ביקורת ופחות על דברים טובים. ראי את ההצלחה של "כולבוטק" וצאצאיו ותפתחי עיתון ותראי ממה מורכב 99% מהידיעות. זה מה שאנשים "אוהבים". אין מה לעשות, צריך רק להשתדל לשמור על נימוסין. "במקום שאין אנשים, השתדל להיות איש" (פרקי אבות, איננו עלי כרגע אז לא אוכל לציין מיקום)

סיוע לדני../images/Emo53.gif

"ולא כל המרבה בסחורה מחכים, ובמקום שאין אנשים השתדל להיות איש". מסכת אבות, פרק שני, פסוק ה´. מירי.

למעלה