חברים נא המלצותיכם :

BrightEye

New member
מן הסתם אחרי זמן לא ארוך מדי בוודאי הצלחת


גם אני נהגתי בידני אחרי הרבה זמן שלא, זה לא היה הכי מוצלח בהתחלה אבל הסתדרתי.
כנ"ל הלומד הצעיר, גם אם ינהג בהתחלה רק על אוטומט, כשיצטרך יתרגל בחזרה לידני, מה שלא יתאפשר אם הוא לא מכיר את האופציה הזו מלכתחילה. בטח אם אין לו רישיון לזה ויצטרך לעשות רישיון במיוחד לזה.
 

michal@gal

Active member
מנהל
לא שוכחים

נהגתי שוב בידני כששכרנו רכב באירופה. הדקה הראשונה הייתה מסובכת. אחר כך התרגלתי שוב.

הבת שלי, שלא מזמן עברה טסט על ידני, אמרה שהיא מעדיפה את הידני. היא מרגישה שהיא לא ממש נוהגת כשהיא באוטומטי.
 

ו י ק י 3

New member
נהגת באירופה?? מ.ש.ל


לגבי חווית הנהיגה, בישראל היא מפוקפקת למדי גם ככה


אני מבינה רק אם יש כבר רכב ידני בבית ו/או מתכננים לרכוש לנער/ה רכב ידני.
 
אני מוכנה לרכוש לה השכלה. את הרכב

שתרכוש לבד
. גם לגבי ההשכלה...רק במידה ואראה רצינות. מאחי שניצל את אימי ולא סיים תואר למדתי שאין לזרוק כסף.
 

מירי,

New member
מסכימה עם הבת שלך לגמרי.

ועדיין כשאנחנו בגיעים לגוש ונתקעים באיזה פקק (או סתם כשהפקק הביתה מהעבודה יותר קשה) אני שמחה לכמה רגעים שיש לנו רכב אוטומאטי.
 

מירי,

New member
אני לא נהגתי כמה שנים, בכלל....

וכמו על אופניים, אחרי כמה רגעים חזרתי לגיר רגיל.
אמא שלי "פשוט" לקחה 2 שיעורים תזכורת כי לנו היה אז גיר רגיל.
 
הם לומדים מתמטיקה חמש יחידות. יודעים לתפעל

מחשב. אין מצב שהם פחות מוצלחים ממני ואני עבדתי בראשון וידני. שיתייעצו עם מורה שימליץ להם. באירופה לפעמים המכוניות רק ידניות או שאת נדפקת בעלות בהרבה יותר מאשר 20 יורו. והכי גרוע אין לך חופש בחירה. אולי השתנו דברים מאז עשיתי רשיון אבל הדרך הקצרה והקלה לא תמיד טובה יותר. בנוסף.....מכוניות ידניות עדיין זולות בהרבה לקנייה ובצריכת דלק וכשהם יקנו אוטו לא יהיה להם הרבה כסף. זה בהחלט שיקול.
 
למעלה