חברים מעפנים..

קובסטר1

New member
know that feel קופיפה טבעית

לפני כמה שנים עברתי תהליך מאוד דומה ופשוט התנתקתי מהאנשים שהכרתי למזלי הספקתי להכיר אנשים חדשים בבית ספר עוד עכשיו כשאני בצבא,אני עוד איתם ואני ממש שמח שעשיתי את הבחירה הזאת,כי אני לא יודע לאן זה היה מתקדם עם האנשים הקודמים אז כל הכבוד לך

leo7

New member
אני מזמן כבר לא בודק את הסטטוס אצלם

רוב החברים שלי מפעם יבשים ויעדיפו סתם לשבת בשכונה או בבית בערב שישי.... וחברים מהעבודה זה בכלל לא לעניין, כולם מטומטמים/מתנשאים ...אז אני מעדיף לצאת עם חברים מהתואר באמצע השבוע ובשישי לשבת ולעשות שיעורים...

irreplacable

New member
כל הזמן...

יש לי חברות מעטות, וכולן נשואות\ עם ילד\ או סתם גרות מאד רחוק... אני ממש רוצה חברות חדשות ..

טל קארי

New member
אצלי זה קצת הפוך

אני לא מחפשת בילוי שקט ורגוע, למרות שלפעמים זה יכול להיות באמת כיף.. והחברים הקרובים שלי לא אוהבים בילויים רועשים ו..הם פשוט "מכבים" אותי.לרוב. וזה מבאס, כי בחורה בת 20 רק רוצה לעשות כיף!

ofir1223

New member
הקטע של "אני צריך חברים חדשים!"

עובר להרבה אנשים בראש (גם לי) בעיקרון אתה צריך לקחת דברים יותר בקלות, ולא להתבאס מכל ביטול/שינוי של יציאה לדעתי אם זה חברים שאכפת לך מהם, תהיה יותר קליל וחיובי והדברים יזרמו

Airplane Kid

New member
אני דווקא מאוד קליל וחיובי..

פשוט בזמן האחרון, החברים האלו באמת אכזבו אותי ברמות אחרות. אני חושב שאני אפילו מסוגל להבין אלו אנשים ספציפיים גורמים להוצאת הרוח מהמפרשים בכל פעם מחדש. בסופו של דבר, לקחתי עניינים לידיים וארגנתי יציאה ממש נחמדה בכל מקרה. כך שאני יכול לומר שהזמן נוצל בצורה מצוינת. אבל מה שאני אומר, בכל מקרה - הוא שלפעמים, צריך למתוח את הגבול. גם עם החברים הקרובים.

FlavorFlav

New member
לא, הבעיה היא אחרת

מה שחסר לי זה עוד איזה 2-3 חברים טובים שנמצאים באותו שלב בחיים כמוני, וקרובים אלי פיזית. אני לא יכול לבוא בטענות לחברים שגרים רחוק ממני ונמצאים במסגרת אחרת על זה שהזמן הפנוי שלהם לא חופף לשלי.

Airplane Kid

New member
בנסיבות שלך, זה מאוד הגיוני..

אבל אם לאנשים יש את הזמן הנדרש, אבל לא את הרצון או היכולת.. במיוחד כשמישהו מנסה לארגן דברים על דעת עצמו - אני חושב שזה בהחלט עובר את גבול הטעם הטוב.

FlavorFlav

New member
טוב, אם אתה יודע שזה רק עניין של רצון אצלם

אז הם באמת מעפנים =) לחפש חברים חדשים זה תמיד טוב.

אלמוג153

New member
חופשי מסכים איתך

יש לפעמים חברים כאלה עגלות...שאתה בעצם מתפלא ובודק בתעודת זהות שלו את הגיל כי אתה מתחיל לחשוש שכנראה הוא יליד 1950 עם הבורגנות והטבע הזה להישאר בבית...

אלמוג153

New member
זה מצחיק

יכולים להיות לך הרבה חברים אבל מי מהם אוהב לצאת ובראש שלך? אין אפילו אחד... אבל לא נורא אנחנו נתאגד על איזה כוס קפה

אני באמת צריך חברים חדשים.תמיד שואף לזה

אתמול בלילה, היה לי דייט חוזר, עם מישהי מבוגרת, שסיימה את הלילה קצת אחרי 23:00. (היה דייט של כשעה), ורציתי לצאת למסיבה, לרקוד, לקרוע את העיר, עד שאהיה עייף, ולא היה לי עם מי. טילפנתי לחברים (יכול להיות ששכחתי אחד), אחד לא ענה לי. ואחד אמר שמאוחר מידי. (דווקא חבר יחסית חדש):)..

אני גם במצב הזה

אני הגעתי למצב שכבר רוב הקשרים עם החברים שלי מהתיכון נותקו, מסיבות כאלו ואחרות. אני הסתכסכתי עם אחד החברים מהחבורה שלנו(עד היום אין לי מושג מה עשיתי לו שהוא לא רוצה לדבר איתי יותר) ומאז הם כמעט ולא מזמינים אותי לאירועים וליציאות למרות שתמיד הייתי מזמין אותם אליי הביתה ומארח אותם כיד המלך. הייתה תקופה שממש הייתי לוקח את זה ללב, לראות את התמונות שלהם בפייסבוק ולראות שהם כבר לא שמים עליך, אבל למדתי שכאלה חברים אני לא באמת רוצה וצריך ויצאתי מהבאסה. עוד חודשיים אני עוזב את הביתה למקום אחר ורחוק ומקווה להתחיל מחדש ולהכיר חברים חדשים.

בארבאבא

New member
כן..

ואני דיי לוקחת את זה קשה. אני בחורה מאוד אנרגטית,ולהשאר בבית בערב שישי-בשבילי זה עונש. יש כאלו שצריך אשכרה לשכנע אותם להזיז את התחת שלהם מהספה. אני כבר דיי הפסקתי לנסות לשכנע,מי שלא רוצה-שלא יבוא.אני לא אתקע את עצמי בבית.. אצלי זה יותר בקטע "אני חייבת חברים חדשים,כי בא לי לגוון את הבילויים שלי ולהיות במקום שאני אוהבת!" קשה להיות בחבורה גדולה כשלכל אחד יש טעם שונה..

טל קארי

New member
בדיוק כמוני...

הבעיה שאני לא אצא לבד..אם אין מי שיצא איתי אז מן הסתם אני אשאר בבית ב"עונש"..

alphac

New member
אל תסיק מסקנות ממשהו חד פעמי

זה לא שבכל פעם אתה שאתה מנסה ליזום משהו אתה מקבל דחייה (ואם כן אז אתם כנראה לא חברים..) אם אתם אכן חברים, אז יהיו עוד הרבה פעמים שתיפגשו..

NEO83

New member
יאללה איזה דכאון אז אני גם מצטרף

החברים הטובים גרים במרכז, ורואה אותם פעם ב... וגם בזמן האחרון מתרחק כי הם יותר אוהבים מועדון ואני אוהב פחות ופחות לכן יותר מקשה על בילוי ביחד.
יש את החברה של הרכיבה אבל לך תנסה להתחבר אל רוכבים ישר מנסים "להתחבר" אליך

למעלה