חברים מעפנים..

Airplane Kid

New member
חברים מעפנים..

אי אפשר איתם, וכנראה שאפשרי לגמרי בלעדיהם. עד שסוף סוף קיבלתי סופ"ש חופשי מהעבודה, החברים מבריזים על ימין ועל שמאל. חלקם חלו לפתע
, חלקם שכחו איך להשיב ל-SMS
והחלק האחרון? כנראה שפשוט לא זורמים על בילוי שקט ורגוע, כדי לפתוח את הסופ"ש באווירה טובה. ואני שואל - אתם סובלים מכאלה? אנשים שלפעמים גורמים לכם להשתגע ולצעוק "אני צריך חברים חדשים!"? וכמובן, שאלת השאלות - מתי בפעם האחרונה הם הצליחו להוציא לכם את הרוח מהמפרשים?

בגלל כל מיני דברים שקרו לי בחיים

באיזשהו שלב התחלתי לשתף אותם פחות ופחות מחשש לתגובות שלהם, שלא במקום. עכשיו בגלל שגם ככה אני לא מהאנשים שהכי מדברים-לא היה לי הרבה חברים מלכתחילה.. וככה לא נשארו בכלל.. אחרי זה פשוט-זה המשיך ככה, בדיוק מאותה סיבה=פחדתי לספר ולדבר כדי לא לשמוע ביקורות לא טובות או דברים כאלה בסגנון... אז יש לי יותר חברים של "שלום שלום" ..............

ofir1223

New member
אז על מה את כן נשענת?

חוץ מזה אף פעם לא מאוחר להשיג חברים... זה יכול להיות בכל מסגרת שבעולם ומה שלא יהיה - בסוף תמיד טוב!

גם אני במקום הזה

יש לי את בעלי, שהוא כמובן החבר הכי טוב שלי... ויש עוד חבר אחד שגם אליו אני לא קרובה כמו בעבר. מהשאר ממש התרחקתי עד כדי התנתקות.... פשוט הגענו לגיל ולשלב שבו כולם עסוקים בהמון דברים אחרים והקשרים הלכו ודהו. אני חייבתתתתת חברים חדשים! (ואני אומרת את זה כבר שנה בערך, אבל זה עדין לא ממש עובד
).

irreplacable

New member
גם אצלי זו הסיבה..

כולם עסוקים.. וגם יצרו חברויות במסגרות אחרות , בעיקר בעבודה. ובעבודה שלי זה בעייתי להכיר אנשים חדשים (אני עובדת עם ילדים
)

גם אצלי זה בעייתי

כי רובם מבוגרים יותר, למרות שדי התקרבתי לעוזרת המנכל (שהיא בת 50) אני עדין זקוקה לחברה בת גילי
אבל אני גם לא האדם הכי חברותי בעולם, אני נורא ביישנית וקשה לי להיפתח כך שיכול לעבור נצח עד ואם בכלל אייצר מעגל חברתי חדש...

irreplacable

New member
אם יש משהו שמנחם

זה שאת לא לבד בסירה... ויש הרבה אנשים במצבך (מצבנו
). אני כותבת את זה כי פעם חשבתי שאני "הדפוקה" היחידה, שמשהו לא בסדר בי כי אני מתקשה ליצור חברויות אבל היום אני מקבלת את זה. מתבאסת מזה אבל מקבלת את זה

Rosewood

New member
מבינה מאוד לליבך

אני בדיוק כמוך. רק שאני לא נסגרת בפניי כל אחד,אני פשוט יודעת איך להגיד את הדברים בצורה טובה,שמראה שאני לא סגורה מדי ואני גם לא חושפת יותר מדי בשביל להפגע אני מספרת הכל רק ל2 חברות טובות שלי שנשארו לי מימי התיכון כי באמת אני יודעת שלא משנה מה הן יהיו שם בשבילי. אז בגדול אם אני רוצה לצאת לא תמיד יש לי עם מי (זה מסובך) וכל השאר כמו שאת אומרת חברים של "שלום שלום" תמיד חשבתי,איך ממשיכים את הקשר עם אנשים כאלו? וגיליתי שאם זה לא הדדי אז זה לא זה. ורוב האנשים לא הדדים יגידו לך "תשמרי על קשר" ובפועל כשתנסי לעשות את זה הם לא יזיזו אצבע מהצד שלהם אבל האמת שיש מקרים נדירים שמתכוונים לזה, ואם אני רואה שזה קורה אני בהחלט מנסה לשמור על קשר זהו. אם את מחפשת חברה אני פה :)

את מוזמנת להכיר אותנו :)

אם יבוא לך תכתבי לי קצת שאוכל להבין מה בדיוק אותם דברים, בפרטי. אשמח להגיב בצורה תומכת ולעזור אם אוכל ...:)

RoieS316

New member
הם הוציאו לי מזמן את הרוח מהמפרשים

והחלטתי שלא מתאים לי להסתובב יותר איתם. דרמתי משהו אני יודע

RoieS316

New member
בנתיים אני עם עצמי בעיקר

למצוא חברים קרובים זה לא משהו שקורה בין לילה. ומה שקרה עם החברים הוא די טרי..

Airplane Kid

New member
אני מאמין שניתוק קשרים הוא חלק טבעי מהחיים..

כך שאינני יכול להאשים אותך. אני בטוח שעם הזמן, הצלחת גם למצוא חברים שמילאו את אותו החלל שהותירו החברים שהשארת מאחור. אנחנו משתנים באופן דינמי מהסביבה שלנו ומההתנסויות אותן אנו חווים - כך שבסופו של דבר, זהו חלק מאוד מובן ממהלך החיים התקין של כל אדם.

נראה לי שנהייתי מהחברים שאי אפשר איתם

אבל בעיקר כי אני מרגישה שאני במקום שונה מהחברות שלי. לא במקום טוב יותר, לא במקום רע יותר, מקום שונה. בדר"כ בשישי האלטרנטיבת בילוי הכמעט יחידה שלי זה מועדון. זה תמיד נע בין מועדון לבית. היתה תקופה של בחירה כמעט עיוורת במועדון, עכשיו בא ליו יותר בית. ולפעמים בא לי משהו אחר ולרוב אין לי משהו אחר להצביע עליו אז זה שוב נשאר מועדון או בית וזה מתסכל כי לרוב לא בא לי אף אחד משניהם אבל גם לא משהו מסוים אחר. אבל כן, עם או בלי קשר ליציאוצ, אמרתי לעצמי לא פעם שאני צריכה חברים חדשים. לא מתוך זלזול בנוכחיים אלא הבנה שאני פחות ופחות מחוברת אליהם כרגע, אני בראש אחר ולא בהכרח בקטע טוב, פשוט ראש אחר. פתאום מוצאת יותר ויותר פערים ביני לאחרים וכרגע אני די בהסתגרות עם עצמי למען האמת...

למעלה