חברים מה מבשלים היום ????

אולי ../images/Emo4.gif מג'דרה עם שקשוקה?

זה מה שמתחשק לי עכשיו

בלבי

New member
אני מכינה קוסקוס ... עם המרק כמובן

החומוסים כבר מתבשלים להם (לאחר השרייה של 24 שעות)...

big mama 2

New member
בולונז זה תמיד טוב...

את יכולה לעשות גם פשטידת בשר....או קציצות.... או נודלס עם בשר טחון וירקות...

big mama 2

New member
את יכולה גם במקום בולונז

לעשות פסטה עם כדורי בשר....

effyba

New member
רוצה לנסות את תבשיל הכרוב-בשר טחון?

אני קוראת לו "יעני" כרוב ממולא......... מתכון: תבשיל כרוב בטעם 'כרוב ממולא' רכיבים: 1 כרוב בינוני פרוס דק 2 גזרים מגורדים דק 1 בצל גדול 3-4 שיני שום כתושות 2 כפות שמן זית 1/2 ק"ג בשר טחון 1/4 כוס אורז בסמתי 1 קופסא עגבניות כתושות ברסק 1 כוס מים או ציר עוף פלפל בנדיבות, מלח לפי הטעם טיפת ממתיק כוסברה למי שאוהב אופן הכנה: מאדים בצל , גזר ושום בשמן זית. מוסיפים את הבשר ומפוררים. ממשיכים בטיגון, מוסיפים את הכרוב, אורז וכל שאר המרכיבים. מבשלים כ-40 דקות על אש קטנה מעטרים בכוסברה טרייה. טעים טעים ולא משמין בהשראת מירי בלקין הערות: מקור המתכון: אפרת בן ארי הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

b e ll

New member
וואאיייי, נראה מצוין!

נראה לי שאכין את זה היום. תודה רבה!

oisdvib

New member
אפי'לה, מהיום שנתת בפעם הראשונה

את המתכון הנ"ל הוא הודפס ומתוייק. טעים טעים. למה בכלל צריך לעבוד שעות בלמלא כרוב.? תודה על המתכון

MAORBIKE26

New member
קפצתי על הבוקר לשוק

ומצאתי סוף סוף במיה ,יקר 25 לקילו ב2 דוכנים לא ויתרתי וקניתי אשמור ליום שישי וגם הדובדבנים משכו אותי 28 לקילו קניתי חצי לנשנש בעבודה

m i c h a l i

New member
איזה כייף לך

לי אין שוק ליד הבית... פעם שגרתי בת"א זה היה אולי היתרון היחידי בלגור בעיר הגדולה והפקוקה הזאת

ורד 34

New member
נתת לי רעיון לאוכל הודי אני חושבת

פרוסות בקר עם צימוקים וקרי קצת עגבניות ויתכן קצת חלב קוקוס אבל אני חושבת שאין לי אז נישתמש בחלב רגיל ויתכן עוד משהוא זה נעשה תוך כדי בישול תודה אשליה

ashlaya

New member
ט.ל.ח או ט.ל.ע

ה...מה את אומרת ? טעות לעולם עוזרת???

השריתי חזה עוף..

בקצת שמנת מתוקה שנשארה לי, וחרדל דיג'ון, אני חושבת שאני אכין שניצלונים (אטבול אותם בתערובת של פירורי לחם ושומשום) אני גם מתכוונת להכין אורז צהוב וסלט פשוט של עגניות שרי ובצל ירוק. קינוח?? לא צריך להגזים..יש אבטיח במקרר

אורז עם אטריות וקציצות בשר וסולת

האורז לא יצא משו. לא יודעת למה. נורא אנמי. חבל, דווקא חלמתי על אורז כזה כבר כמה ימים... על מתכון הקציצות הזה רציתי להמליץ לכם מזמן. כל היופי בו שברוטב אפשר לשחק ובכל פעם לשים שילוב אחר של ירק. בפעם הקודמת עשיתי עם אפונה ירוקה וארטישוק ירושלמי. הפעם עשיתי עם גזר גמדי. הקציצות עצמן יוצאות מאוד רכות וטעימות. בבקשה:

למעלה