חברים מהצפון

oshiko

New member
זה היה 52? לא 46?

נראה למי יש
לבוא לשם עכשיו!

oshiko

New member
אמשל היה הסבר מלומד היום על הזילזאל

הטיל מורכב מחלק של מנוע וחלק של חומר נפץ. יש לו אורך נתון. כמה יותר מנוע - כמה פחות נפץ. זאת אומרת שאם הם רוצים להגיע לאילת הם ישימו רק מנוע. ואם הם שמים טיל שכולו נפץ זה יהיה מה זה קטלני, אבל יפול להם על הראש. "איפה המנוע?". "היה מנוע?". "ה-י-ה מ-נ-ו-ע". "אתה בטוח שלא הסתכלת בצד של האין מנוע?".

קראתי, קראתי כולם פתאום פיזיקאים

אז גמני! גמכן אתה... ומה עם משקל הדלק וזמן התדלוק וההאצה? בכלל, עפ"י מה שאני הבנתי - בכלל לא צריך לקלוע בול. אפשר ליצור הדף ובומים בסביבה - מה שיספיק להפיעל את כל העסק בצורה עצמונית. איחךם זה בתור רעיון ל-START-UP? אה?

אממאא

New member
לא תיתי ולא עם כוכבים...

אבל גם הוא ורוד, קראת ידיעות היום??

טרם הספיקותי לקרוא עיתון

נראה לי שאני כבר מחכה לשליח שיבויא את העיתון של מחר (כלומר, היום). אבל זה נראה מה זה מעניין. צ'לחי פה כמה וכמה דוגמיות. ניתן גם לחתול לטעום, אולי ירגע גמכן הוא.

oshiko

New member
אם כבר סטרט-אפ

ישראל היא חלוצה עולמית בתחום הדלק המוצק. התעשיה האוירית משתמשמת בזה בפיתוח לוויינים. הטיל הזה מונע בדלק נוזלי. זה מה שגרם לו להתעופף (באופן מאד לא עצמוני) כתוצאה מהפצצת המשגר ע"י מטוס שלנו.

סמדר בנ

New member
אגב עזריאלי

אתמול היתה לי ישיבה בקיריה - בד"כ אני חונה בעזריאלי כדי לחסוך לעצמו את פקקי רחוב קפלן ובעיקר את הפקקים ביציאה. אתמול כל הדרך התלבטתי - כן לחנות או לא לחנות שם? בסוף נזפתי בעצמי (כן, יש לי שיחות מאוד מעניינות עם עצמי...) שמה פתאום אני משנה לעצמי הרגלים, ושאפסיק עם ההיסטריה הזו - וחניתי שם כמו גדולה. בחציית המרכז המסחרי - תחושה שפחות צפוף מכרגיל, תחושה עמומה של פחד מזדחל אבל בסה"כ Business as usual . היום יש לי עוד ישיבה - אני מתכוונת שוב לחנות שם. מספיק שהם משבשים את החיים לכל איזור הצפון....

מאקי

New member
אתמול ירדתי לתל אביב...

חוץ מזה שכולם מסתכלים על חייפאית.. כאילו מימינום אשת קרב.. ניצולת קרבות.. אז כולם לא ממש מבינים שאפשר וצריך להמשיך כרגיל. הייתי בעזריאלי... לא ממש הפחיד.. .. לעלות ללשכת הנשיא של האוניברסיטה פה ליד זה הרבה הרבה הרבה יותר מפחיד.. ליסוע ליד מכלי הדלק בחוף שמן זה הרבה יותר מדאיג.. אז הכל בסדר.. חוץ מזה שאין דואר באמת... וחוץ מזה שאנחנו בבית .. אסור ללכת לעבודה.. אז הכרזנו על חופשה ודי... האמת שתיכננו ליסוע לנווה ים היום עם הילד והכלב.. רק שהילד כל הלילה לא ישן... התכתב עם חברים בארה"ב ושיחק משחקי מחשב.... (בשקט אימוש.. נכון לא עשיתי רעש??) אז עכשיו הוא עייף.... ידחה ליום אחר. משתדלים לא להקשיב כל הזמן לחדשות.. לשמוע מוסיקה.. לעשות אליפות שש בש.. להכין כל מיני טעימים.. ולעבוד קצת בין לבין אני לפחות יכולה לעבוד.... יום טוב לכולנו.. שיגמר מהר. אני.

הנאום של אולמרט היה ממש טוב

יש הרגשה של בטחון בדרך ובמנהיגות, כששומעים אותו. טוב עשה שמצא לנכון לצאת סוף סוף אל האומה ולהסביר. נישא תפילה לשלום חיילינו ותושבי הצפון ונצדיע לכוחות הבטחון וההצלה. נקווה לבשורות טובות. לילה שקט לכולם

גילה40

New member
אני הורה מהצפון

והבת שלי משרתת בצפון ולא יצאה כבר שבועיים הבית ה וכנראה לא תצא לעוד הבה זמן הביתה , אנ י תוהה איך אפשר לשלוח לה חבילה לבסיס שלה כאשר הכל סגור ומסוגר בצפון, האם מישהו יודע מהי הדרך לשלוח לה מלבד האגודה ?????????

oshiko

New member
אני מאמין שהחבילות מדוורות כרגיל

את יכולה לברר עם קצין העיר, וגם דרך הבת ביחידה שלה

אממאא

New member
תושבי הצפון התלוננו אתמול

שדואר ישראל לא מגיע אליהם כבר כמה ימים, בשיחות עם הבן מתברר שיש בעיה בדיוור לחלק מהמקומות, גם חבילות של הצבא. אני מחפשת עכשיו איזה מישהו שיעביר להם אוכל... הילדים מתים מרעב...

טפת

New member
אני מודאגת מוטרפת מוטרדת מופגזת

לא יאומן מה שקורה כאן אצלנו בצפון זה לחיות במערכת מטורפת בלתי הגיונית ובלתי אנושית הנפילות היום התחילו בחמש לפנות בוקר עת הקפצתי את החייל לאוטובוס. מה אגיד ומה אספר מהיכן להתחיל לא יודעת , אני יודעת רק לספר לכם שאיבדתי אחיין אהוב יקר צעיר אבא לתינוקת והשאיר אשה בהריון בחודשים ראשונים, החייל הגיע להלויה , וזו הייתה הלויה הכי גדולה שאני זוכרת . טיל שנחת במוסך הרכבת קטע את חיו באחת. חזרתי הביתה דביקה הגעתי לנפילות הקטיושות והאזעקות להכנס למקלטים, אפילו להתקלח כמו בן אדם לא יכולתי מעוצמת החרדות והפחד שהשתלט עלי. הבן החליט לישון בבית החייל בתל אביב בסוף שבוע זה כי כל חבריו ברחו לתל אביב. ליל אמש הייה ליל שימורים לא הצלחנו לישון הוא קם עם שארית כוחותיו ויצא חזרה לצבא. אני לבד עם המטחים והמטוסים שלא חדלים לטוס , והבטן שלי מתנהגת בהתאם וכול כולי הולכת ודועכת מוראלית רגשית נפשית. רק מי שחווה את מה שאנחנו "כאן" חווים יכול להבין אותי. הגיהנום עלי אדמות - זה כאן. המזבאלה הצליח להרדים אותנו- ואנו נרדמנו בשמירה אין לי משפט מסיים יותר מתאים מזה.

למעלה