טפת - אין מילים רק ענק
י י רדן New member 18/7/06 #38 טפת יקרה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif עצוב לשמוע, על האחיין שנהרג, כואב.. שולחת לך חיבוק ומקווה שהיום יהיה יום שקט יותר אצלכם..
טפת יקרה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif עצוב לשמוע, על האחיין שנהרג, כואב.. שולחת לך חיבוק ומקווה שהיום יהיה יום שקט יותר אצלכם..
מ מעוז אישה New member 18/7/06 #39 לטפת- משתתפת בצערך שימרי על עצמך בכל דרך אפשרית יהיה טוב והעיקר שחיילי צה"ל יהיו בריאים ושלמים.
ס סמדר בנ New member 18/7/06 #41 טפת ../images/Emo201.gif משתתפת בצערכם על האחיין האהוב. שימרי על עצמך, בתקווה שהמצב הזה לא יימשך עוד זמן רב.
טפת ../images/Emo201.gif משתתפת בצערכם על האחיין האהוב. שימרי על עצמך, בתקווה שהמצב הזה לא יימשך עוד זמן רב.
א אממאא New member 18/7/06 #42 טפת ../images/Emo201.gif איתכם בצערכם. שמרי על עצמך, גם למען החייל שלך.
ט טפת New member 18/7/06 #53 שויו תודה המסר שלך עשה לי את היום המון תודה לכל אחד ואחת אכן הוקל לי קמעה , אני יוצאת ברגע זה אל בית האבלים אשוב אלכם במועד אחר. היו שלום חזקו ואמצו. שלכם באהבה טפת
שויו תודה המסר שלך עשה לי את היום המון תודה לכל אחד ואחת אכן הוקל לי קמעה , אני יוצאת ברגע זה אל בית האבלים אשוב אלכם במועד אחר. היו שלום חזקו ואמצו. שלכם באהבה טפת
ט טפת New member 18/7/06 #54 מאקי יקירה תבורכי על הרצון הטוב שלך התיחסותך אלי והשתתפותך בצערי זה הסיוע הטוב שקיבלתי ממך, רוצה להודות לך מעומק ליבי. ברגעים אלה אני שמה פעמי אל בית האבלים נשתמע במועד אחר. היו שלום בהערכה רבה טפת
מאקי יקירה תבורכי על הרצון הטוב שלך התיחסותך אלי והשתתפותך בצערי זה הסיוע הטוב שקיבלתי ממך, רוצה להודות לך מעומק ליבי. ברגעים אלה אני שמה פעמי אל בית האבלים נשתמע במועד אחר. היו שלום בהערכה רבה טפת
מ מאקי New member 18/7/06 #56 יקירתי.. תודה לך על יחסך.. צר לי שאינני יכולה להועיל... ניחומים למשפחה... את יודעת שהייתי ליד כשזה קרה??? אני חלפתי בגשר בדיוק.. וראיתי את זה... חיבוק ממני. מאקי.
יקירתי.. תודה לך על יחסך.. צר לי שאינני יכולה להועיל... ניחומים למשפחה... את יודעת שהייתי ליד כשזה קרה??? אני חלפתי בגשר בדיוק.. וראיתי את זה... חיבוק ממני. מאקי.
3 3תיתי New member 18/7/06 #58 כל כך קשה ועוד יותר קשה כשמכירים את ההרוג. אני משתתפת בצערך מעומק לבי.
ס סמדר בנ New member 18/7/06 #60 ושוב, אותה פנייה לצפוניים - אחרי המטח האחרון עליו התבשרנו לא מזמן - מקווה שאצלכם הכל בסדר?