חברים מהצפון

סמדר בנ

New member
חברים מהצפון

השמיעו קול, שנדע שאתם בסדר

סמדר בנ

New member
תחזיקו מעמד

כרגע דיברתי עם דודתו של בעלי שגרה בחיפה - היא יורדת כל אזעקה למקלט אך בעלה נשאר בדירה....

the gypsy

New member
אנחנו בסדר גמור../images/Emo13.gif, חיים כרגיל

מלבד העובדה המעצבנת שהכל סגור - די בסדר. שומעים את המטחים (לרוב לפני ההזעקה...), וממשיכים בשיגרה. משתדלים להיות בקרבת הבית...

the gypsy

New member
חייבת לספר משהו מרגש...

החייל צלצל ואמר שאחד מחבריו לקורס, המתגורר במושב באזור המרכז, ביקש למסור שהוריו מזמינים אותנו להתגורר בביתם עד שהמצב ישתפר. מדובר בחבר שמכיר את הבן רק מהצבא, כלומר אין לו שום קשר קודם איתנו, והוריו כלל לא מכירים אותנו...מאוד יפה בעיני, ולמרות שרוב הזמן אנחנו עסוקים בלהדוף קרובים וחברים מכל רחבי המרכז והדרום, המשדלים אותנו לעבור אליהם - התרגשנו. ביקשתי שימסור להם בשמנו חיבוק גדול...

oshiko

New member
תל אביב ניצלה מטיל זילזאל

בזכות פגיעה מראש במשגר ושיבוש יכולת השיגור שלו. זה היה "המטוס הישראלי" שחיזבאללה טען שהוא הפיל היום.

3תיתי

New member
איזה שם לטיל. די יצירתי

ולחבר של הבן של ג'יפסי, ממש כל הכבוד. יפה מאד מצידו ומצד כל המשפחה

oshiko

New member
אמרו שזילזאל זה בערבית רעידת אדמה

וגם אמרו שזילזאל זה סקאד קטן. אז הינה עוד שיר.
"סקאד קטן, סקאד קטן..."

טפת

New member
ועוד פירוש ל - "זילזאל"...

זילזאל זה כאשר היוהרה וההבריס משתלטים עליך ואתה "מזלזאל" ביריב שלך כאשר אין לך מושג ירוק איזה "קלפים" (טילים)הוא מחזיק קרוב "לחזה"(לבונקרים בלבנון) ולדאבון ליבי התוצאות מדברות בעד עצמן.

לפחות עפ"י מה שקראתי בגוף הכתבה

כל זה קרה באיזור ביירות. לפי החשבון שלי - לת"א זה לא יכול להגיע משמה, או ששינו את החישובים הגיאוגרפיים וכרגיל לא הודיעו לי.

oshiko

New member
את אל תזלזלי בזילזאל

אם שמים לו מנוע גדול הוא יכול להגיע 200 ק"מ. עם קצת מאמץ, אם הוא לא מתעייף בדרך, הוא יכול להגיע לת"א.

mikca

New member
לא יודעת מה איתכם, מהיום

אחרי ששמעתי על התקרית הקשה והעצובה של קריסת הבניין בחיפה, אני ממש במצב רוח רע, ממש מועקה ותחושת בטן רעה. חוצמזה שפתאום ראיתי שנפלה קטיושה במושב שבו גרה בת דודתי (לא כותבת אם השם שנסראללה לא יראה) ופתאום זה הרגיש כל כך קרוב. הסתבר שזה נפל ממש כמה מטרים מהבית ובמקרה היא היתה בחדר בטחון. ממחר אנחנו מארחים משפחות וילדים מהצפון במקום עבודתי. רוצה לציין שהנאומים בערב מהכנסת, עשו לי קצת טוב. לילה שקט שיהיה, ויום המחר עוד יותר. לילה טוב, מקווה שתצליחו להרדם שם בצפון.

לפחות העשיה והארוח

יגרמו לך להיות עסוקה ולחשוב פחות. מקווה שתוכלי לישון בשקט הלילה.
לך

שויו

New member
כנראה שעומד בפנינו לילה לא שקט../images/Emo10.gif

שוב אזעקות ונפילות באצבע הגליל ובחיפה... צפוניים, שימרו על עצמכם. שנו בממד"ים. והמנוול הגדול מנסה להגיע גם למרכז.. רוצה להוריד לנו את מקום המפגש שלנו בקומה 52??? הלוואי ויורידו לו כבר את הראש עם הסמרטוט שמעליו ...

לא, את הסמרטוט הם יכולים להשאיר

רק את הראש שיורידו. מלא מטוסים שלנו חגים בשמיים מעלי
הי שויו בא לך להפגש שם שוב? אחרי המלחמה ב6 קבענו?

למעלה