חברים - להתפקד!

חברים - להתפקד!

מסקרן אותי כמה ואיזה סוגים של נותני שירות יש בפורום. אז כולכם - כולל הקוראים הסמויים, מי אתם ומה הוותק? אני מלצרית בחל"ת, ותק של 4 שנים (אם מחשיבים את הפאסט פוד בתיכון)

yuli c

New member
יש גם מקום לנותני שירות לכשעבר?../images/Emo8.gif

הייתי סוג של נותנת שירות בעבר, התחלתי כמזכירה ואח"כ התקדמתי לעבודה בהנהלת חשבונות, ייבוא ואסיסטנטית לסמנכ"ל... סה"כ עבדתי כמעט שנתיים.

גם אני בחל"ת...

אז כמובן שיש מקום לשעברים

adi510

New member
אז ככה....

היום נציג שירות בחברת אשראי(כשנה ובקרוב מקווה לעזוב...) ולפני זה מנהל סניף בורגראנץ. סה"כ עובד כנותן שירות מסוף שנת 93 (בחשבון מהיר כ 12 שנות וותק....)

אני עבדתי במכון קוסמטיקה- פקידת

קבלה ועכשיו מחפשת עבודה בתור מוכרת או משהו יותר רציני שיאפשר לי לשלב לימודים.

pardoi

New member
אני

עובדת (חודש הבא שנה) בשירות לקוחות אינטרנט ולפני הצבא כפקידת קבלה/מנהלת משמרת (איך שבא לכם) בסטודיו לאירובי

popp

New member
שלום "פני בובה" ../images/Emo13.gif

אני התחלתי לעבוד במשלוחים + קטנוע בר"ג לפני זה עבדתי שנה וחצי במסעדה גם כשליח מעל 6 שנים נותן שירות ללקוחות שלי בתיקון מחשב ועבדתי 4 חודש שלליח במקדולנדס וברוכים הבאים (לי) לפורום

שלום וברוך הבא ../images/Emo140.gif

בתור עובדת פאסט פוד בעברי, אני חייבת לומר שמאוד אהבתי את השליחים שעבדו איתי...

tea spoon

New member
למרות שבטוח חוזרת על עצמי :) -

מלצרית on & off מזה כשלוש שנים. <ושמחה לגלות שתמיד אפשר ללמוד ולהשתפר, מכניס קצת עניין לעבודה>

1Eliko1

New member
ר"צ במוקד שירות טלפוני ->

בחברת אשראי
... קורא סמוי
מעניין... האם העובדה שאני לא כותב הרבה מכל מני סיבות ... (שאני לא אפרט כי אני לא אוהב לכתוב הרבה
) עושה אותי בעצם לקורא סמוי
0==={::::::::::>

Mip Mip

New member
2 המפקדת!

סתם סתם... עובדת כדיילת השכרת רכב כמעט שנה.

JaneLame

New member
זה מתחלק ל-2

שנה בספק אחד מזמן 10 חודשים בספק אחר כרגע.

S h a y 9 9 9

New member
אוקיי

נמצא פה בדיוק שבועיים- קורא סמוי עד כה נציג שרות לקוחות בחברת משלוחים בין לאומית

נעים מאוד שי ../images/Emo140.gif

אליקו - תכיר את שי, קורא סמוי. מקווה שאף אחד מכם לא ישאר כזה...

למעלה