מוקדנית מכירות במרכז הזמנות נכנס (שנה) בעבר גם מוכרת בחנות כלי כתיבה וספרים (שנה)
א אקונומיקה New member 23/7/05 #34 מוקדנית מכירות במרכז הזמנות נכנס (שנה) בעבר גם מוכרת בחנות כלי כתיבה וספרים (שנה)
M Marble Arch New member 23/7/05 #35 גם רוצה להציג את עצמי. עבדתי כקופאית בפאסט פוד כמה חודשים, ועכשיו אני ממלצרת במסעדה.
ט טלטלונת המקורית New member 24/7/05 #37 עוד סמויה לאוסף עד לפני חודשיים עבדתי כמזכירה רפואית במרפאת שיניים ולפני זה כסייעת ומזכירה רפואית עוד יומיים מתחילה קורס החברת טלאול כנציגת שירות לקוחות של הוט
עוד סמויה לאוסף עד לפני חודשיים עבדתי כמזכירה רפואית במרפאת שיניים ולפני זה כסייעת ומזכירה רפואית עוד יומיים מתחילה קורס החברת טלאול כנציגת שירות לקוחות של הוט
פ פני בובה New member 24/7/05 #38 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif את אותה טלטלונת שהכרתי ואהבתי מפורום אחר?
ש שורפת זמן New member 24/7/05 #41 עוד אחת לאוסף לילה טוב... כמעט שנה בתפקיד נציגת שירות לקוחות <סלולרי> שבוע טוב
I i r o n i c New member 24/7/05 #44 כרגע מנהלת תיקי לקוחות בחברה לציוד משרדי, בעברת שנה וחצי בפרטנר ובבזק בינלאומי
ר ראובן הטכנאי New member 24/7/05 #46 ואני טכנאי מחשבים עצמאי שנותן שרות ללקוחות בביתם בשעות הנוחות להם
ג גלתו New member 25/7/05 #47 שלום ../images/Emo9.gif קראתי פה ואולי גם כתבתי כמה פעמים, אבל עכשיו יש לי הצדקה לזה. אתמול התחלתי לעבוד כמלצרית ולמרות שהכי נהניתי בעולם, אני בטוחה שיהיו רגעים שאני אתפוצץ וארצה לספר למישהו... אז נעים מאוד, אני גל ונקווה שיהיה פה נחמד.
שלום ../images/Emo9.gif קראתי פה ואולי גם כתבתי כמה פעמים, אבל עכשיו יש לי הצדקה לזה. אתמול התחלתי לעבוד כמלצרית ולמרות שהכי נהניתי בעולם, אני בטוחה שיהיו רגעים שאני אתפוצץ וארצה לספר למישהו... אז נעים מאוד, אני גל ונקווה שיהיה פה נחמד.
ר ר V י ט ל New member 26/7/05 #48 עבדתי בהרבה עבודות זמניות אחרי הצבא כך שוותק אין לי- מוכרת בחנות תכשיטים/טלמרקטינג/טלמיטינג (תיאום פגישות)/מזכירות. כרגע מחפשת משהו חדש.
עבדתי בהרבה עבודות זמניות אחרי הצבא כך שוותק אין לי- מוכרת בחנות תכשיטים/טלמרקטינג/טלמיטינג (תיאום פגישות)/מזכירות. כרגע מחפשת משהו חדש.