חברים כנסו בבקשה

yaeli20

New member
לא! ../images/Emo46.gif

טוב אין מנוס

1. הכינוי: מלכת הלבבות והוא נבחר בגלל השיר של אסלה מלככת הלבבות 2.אימי הביולוגית 3. התאבדה הייתי בת חודשיים 4. כותבת באתר שבניתי לזכרה 5.אדום ורק אדום 6. כל החגים 7. שאני מתה על עיר הקודש

morib17

New member
מתפקדת...באיחור!

מה הכינוי שלי ולמה בחרתי דווקא בו?
חלק מהשם שלי וההמשך סתם... מי נפטר - אמא/אבא/שניהם?
אבא נפטר ממה, בן/ת כמה הייתי ובן/ת כמה הוא/היא היה/הייתה?
אבא נפטר מלוקמיה,אני הייתי קצת לפני יומולדת 17 ואבא בן 60 מה אני עושה כשאני מתגעגע?
רואה תמונות ובוכה.. מה עושה אותי מאושר?
המשפחה שלי... איזה כישרון שאין לי הייתי רוצה שיהיה לי?
ציור... מה הצבע האהוב עלי?
ירוק איזה חג אהוב עלי ביותר?
סוכות משהו שלא יודעים עלי עדיין והייתי רוצה שידעו...
לוקח לי זמן להיקשר לאנשים וכשאני נקשרת אני נותנת את כל כולי..

MoRoSH11

New member
אני

הכינוי שלי ולמה בחרתי דווקא בו? MoRoSH11 כי רציתי משהו עם השם וכל היתר היה תפוס מי נפטר - אמא/אבא/שניהם? אבא ממה, בן/ת כמה הייתי ובן/ת כמה הוא/היא היה/הייתה? מסרטן, אני בת 10, הוא בן 43 (אם אני זוכרת נכון) מה אני עושה כשאני מתגעגע? כלום מה עושה אותי מאושר? הדברים הקטנים בחיים איזה כישרון שאין לי הייתי רוצה שיהיה לי? חחחח לא יודעת מה הצבע האהוב עלי?אין לי איזה חג אהוב עלי ביותר? פורים/פסח/יום העצמאות משהו שלא יודעים עלי עדיין והייתי רוצה שידעו כלום

בכיף למה לא.

מה הכינוי שלי ולמה בחרתי דווקא בו? חמניה בשמש ובאופן די מובהק ( מתחכמת), אההה... חמניה מפלסטיק פעם כמעט עלתה לי בחיים שלי, ברצינות אבל. מזל שטרם נשאלתי בפורומים אחרים למה אין לי כוח לחזור על הסיפור הזה כי הוא טחון. ביומולדת ה-5 שלי, לאחר החגיגה, היינו אמורים ללכת לסבים ( סבתא שלי ז"ל הייתה חולת סרטן ולא יכלה להגיע אלינו). אמי החלה להתאפר, אבי וסבתי השנייה עסקו באלוהים יודע מה ( בטח רבו כהרגלם, לא זוכרת). אמרתי לאמי שאני הולכת להוציא את פרח החמניה מפלסטיק ( בגודל אמיתי, אני מבקשת) מאחורי השולחן הכבד המתקפל ששימש אותנו בחגים, כדי להראותו לסבתא החולה. השולחן מאחוריו הייתה משום מה החמניה היה מאחורי הדלת לחדרו של סבא רבא שלי, שגם הוא היה חולה סרטן ובשלב מתקדם ביותר, עד כדי כך שמעולם לא ראיתי אותו כיוון שבילה את רוב הימים באשפוז ורק יצא משם ע"מ להעביר את יומיו האחרונים בבית. הייתי בגודל של ילדה בת 3 אז, תמיד הייתי קטנה לגילי. טיפסתי לחמניה והשולחן נפל עליי, כשהוא חוסם את הדלת ונשען על הגבה שלי ממש מעל העין. אני זוכרת את הצעקות בסלון, קומה רביעית, סורגים, המשקל של השולחן עולה על משקל הילדה, סבתא שלי צועקת על אימא שלי "כי יש כאלה שמתאפרים במקום להשגיח על הילדים שלהם!", אימא שלי צועקת על סבתא שלי "רדי ממני!", אבא שלי צועק על שתיהן "תסתמו כבר, אני מתקשר למכבי אש ומתחיל לטפס!". חגיגה. פתאום התרומם השולחן ושב למקומו. ראיתי את סב סבא שלי בפיז'מה, ידעתי שהוא נורא חולה ולא יכול לקום לכן שאלתי אותו אם הוא בסדר. הסתובב אליי ( כבר היה בדרכו חזרה למיטה) ואמר שכן, ושאל לשלומי. לדם שכיסה לי את הפנים שמתי לב רק כשיצאתי מהחדר. עם החמניה. לא אשכח את הדמות שלו בחושך, הוא נפטר כעבור שבועיים. זאת הייתה הפעם היחידה בחיי שזכיתי לראות אותו, ובפעם הזאת כנראה שהציל את חיי כי עד שהיו מנסרים את הסורגים כל הראש שלי היה נמחץ. נטו דקה אחת ראיתי אותו בחיים שלי, לפני 23 שנים, והדמות שלו תישמר בראשי עד ליומי האחרון. חמניה לזכרו. למה בשמש - כי אני מנסה לצאת מהחושך לאור. מי נפטר - אמא/אבא/שניהם? שלושתם אני מניחה במקרה שלי. כלומר, שניים נפטרו, לגבי אבי הביולוגי טרם ביררתי מה נסגר איתו. ממה, בן/ת כמה הייתי ובן/ת כמה הוא/היא היה/הייתה? אמי נפטרה משבץ מוחי או לחילופין מפקקת במוח תוך כדי שינה, לאחר ששללו את אפשרות המוות שאינו טבעי לא בוצע ניתוח גולגולת שיתן תשובה וודאית לסיבת המוות. בת 48 הייתה, ואני בת 24. אבי נפטר לפני שבוע בדיוק מדום לב תוך כדי שינה. היה בן 52, אני בת 28. מה אני עושה כשאני מתגעגע? היות שלא היינו בקשר במשך שנים רבות, אינני מתגעגעת. מה עושה אותי מאושר? בן זוגי, חתולי. איזה כישרון שאין לי הייתי רוצה שיהיה לי? כל הכשרונות שאין לי הייתי רוצה שיהיו לי. מה הצבע האהוב עלי? צהוב, אני אוהבת חמניות ודבורים. איזה חג אהוב עלי ביותר? אני די שונאת את כל החגים. משהו שלא יודעים עלי עדיין והייתי רוצה שידעו... לא יודעים עליי עדיין כלום, וגם זה טוב...

X Offender

New member
גם אני (מחדש)

מה הכינוי שלי ולמה בחרתי דווקא בו? שיר שאני אוהב של להקת "Blondie" מי נפטר - אמא/אבא/שניהם? אמא ממה, בן/ת כמה הייתי ובן/ת כמה הוא/היא היה/הייתה? נפטרה מנסיבות מצערות, הייתי בן שנתיים היא הייתה בת 29 מה אני עושה כשאני מתגעגע? מסתכל על התמונות שנשארו, כי זיכרון מוחשי אין לי כ"כ... מה עושה אותי מאושר? מוזיקה, משפחה, החברים איזה כישרון שאין לי הייתי רוצה שיהיה לי?, כישרון לעבוד (אני לא כ"כ אוהב לעבוד ) מה הצבע האהוב עלי? אדום איזה חג אהוב עלי ביותר? ראש השנה (שזה אותו דבר כמו פסח רק בלי הגדה ומצות) משהו שלא יודעים עלי עדיין והייתי רוצה שידעו... שאני בזוגיות מאושרת כבר שלושה חודשים

למעלה