חברים כנסו בבקשה

yaeli20

New member
חברים כנסו בבקשה

כשאין ברירה אין ברירה... שרשור הכרווווווווווווותתתתתתתתתתתת
מה הכינוי שלי ולמה בחרתי דווקא בו?
מי נפטר - אמא/אבא/שניהם?
ממה, בן/ת כמה הייתי ובן/ת כמה הוא/היא היה/הייתה?
מה אני עושה כשאני מתגעגע?
מה עושה אותי מאושר?
איזה כישרון שאין לי הייתי רוצה שיהיה לי?
מה הצבע האהוב עלי?
איזה חג אהוב עלי ביותר?
משהו שלא יודעים עלי עדיין והייתי רוצה שידעו...

מתפקד...

1. הכינוי שבחרתי בו...אממ..הדבר הריאשון שעלה לי לראש..אנאערף.. 2. אמא נפטרה. 3. נפטרה מסרטן,הייתי בן 5,והיא הייתה בת 40 ( לא בטוח...) 4. אמממ...משתדל לחשוב על דברים אחרים.. 5. לצאת לקניון/מסעדה/משו העיקר לא בבית שלי עם חברים. 6. אממממ...להנות מהחיים כמה שאפשר(יש לי את זה טיפה...אבל למה לא לשפר?..
) 7. הצבע האהוב עליי: כתום. 8. חג אהוב...חנוכה,,סופגניות..חח..(כל חג שיש בו הרבה אוכל) 9. אמממ...שאני נפגע לפעמים ושומר את זה בבטן..(זה לא טוב,,אני יודע..)

מתפקד.. {אחריך יובי..}

מה הכינוי שלי ולמה בחרתי בו: בחרתי ב"אדי מרפי" כי אני מעריץ את הבן אדם הזה ואני חולה חולה חולה על הסרטים שלו!!!!!! ו"אדי מרפי2 כי אדי מרפי המקורי יש רק אחד... מי נפטר:אמא
ממה ובן כמה :היא נהרגה בתאונה. אני הייתי בן 15 והיא בת 42 {כזו צעירונת......} מה אני עושה כשאני מתגעגע:שם שיר של יהודה פוליקר בפול ווליום... מה עושה אותי מאושר:כשאני מצליח לישון לילה שלם בלי סיוטים... איזה כישרון היתי רוצה:יכולת לנאום מול קהל... מה הצבע האהוב עלי:צהוב איזה חג אהוב עלי במיוחד:פורים. משהו שלא ידעתם עלי:כשמישהו מעצבן אותי אני מאגרף שק איגרוף ומדמין שזה המעצבן......

Shelly Webster

New member
מתפקדת? D:

מה הכינוי שלי ולמה בחרתי דווקא בו? שלי וובסטר, שם של דמות מהסרט "העורב" - סרט מדהים מי נפטר - אמא/אבא/שניהם?אבא ממה, בן/ת כמה הייתי ובן/ת כמה הוא/היא היה/הייתה? 15, כמו עכשיו. הוא נפטר לפני חודש. הוא היה בן 52 מה אני עושה כשאני מתגעגע? חח בוכה.הרבה. מה עושה אותי מאושר? חבר שלי, אין ספק. איזה כישרון שאין לי הייתי רוצה שיהיה לי? פיי. נגינה. מה הצבע האהוב עלי?כחול איזה חג אהוב עלי ביותר?מה שיש בו יותר חופש משהו שלא יודעים עלי עדיין והייתי רוצה שידעו... כן, קוראים לי ירדן חח

Rioter

New member
מתפקדת ../images/Emo196.gif

מה הכינוי שלי ולמה בחרתי דווקא בו?Rioter, לא זוכרת איך הגעתי לזה מי נפטר - אמא/אבא/שניהם? אמא ממה, בן/ת כמה הייתי ובן/ת כמה הוא/היא היה/הייתה? אני כמעט בת 9, היא בת 37 מה אני עושה כשאני מתגעגע? אין רגע שאני לא מתגעגעת... מה עושה אותי מאושר? אנשים אהובים איזה כישרון שאין לי הייתי רוצה שיהיה לי? ציור
מה הצבע האהוב עלי? ירוק איזה חג אהוב עלי ביותר? חנוכה, פורים משהו שלא יודעים עלי עדיין והייתי רוצה שידעו... לא עולה לי כרגע

עונה..(רוצה לגוון קצת.../images/Emo13.gif.)

אופטימית- כי אני תמיד שואפת להיות כמה שיותר אופטימית למרות הכל..ואני בת 17.. ועוד משהו שהוא בינתיים חסוי..
מי נפטר - אמא/אבא/שניהם?
אמא.. ממה, בן/ת כמה הייתי ובן/ת כמה הוא/היא היה/הייתה?
אמא שלי נפטרה מסרטן לפני שנה וחצי, אני הייתי בת 16.. מה אני עושה כשאני מתגעגע?
מסתכלת בתמונות שלה, כותבת ביומן, חושבת עליה,שומעת שירים... מה עושה אותי מאושר?
לראות אנשים שמחים ו/או שטוב להם.. איזה כישרון שאין לי הייתי רוצה שיהיה לי?
שאני יוכל לבכות..אולי זה נשמע מוזר, אבל ממש קשה לי לבכות..ויש רגעים שאני כ"כ רוצה שיצאו הדמעות, שאני יוכל להשתחרר קצת, אבל הן לא באות..
מה הצבע האהוב עלי?
בורדו איזה חג אהוב עלי ביותר?
פורים משהו שלא יודעים עלי עדיין והייתי רוצה שידעו...
אבא שלי התחתן חצי שנה אחרי שאמא שלי נפטרה..וזה כולל הרבה בעיות והתמודדויות..

funky n

New member
../images/Emo4.gif זה בטח קשה

אחרי חצי שנה שאבא מתחתן

קשה זה לא מילה...

לאט לאט אני מגלה כמה זה לא קל לי.. בהתחלה גם ממש כעסתי על אבא שלי, איך הוא מסוגל לעשות את זה כ"כ מהר? אחרי שנה? זה לא נורמלי.. חשבתי שהוא לא מספיק אהב את אמא שלי ולכן הרשה לעצמו להתחתן כ"כ מהר.. ואז דיברתי עם מישהי והיא הסבירה לי שזה לא נכון, להפך- זה שהוא התחתן כ"כ מהר זה מראה כמה הוא היה קשור ומחובר לאמא שלי והוא לא יכל להסתדר בלעדיה..וחוץ מזה שהוא רצה שיהיה לנו טוב...(זה באמת עשה טוב לאח שלי הקטן שהיה זקוק לחום ואהבה, אבל לנו-הגדולים זה ממש קשה..) זהו..פרקתי קצת..

אז זהו שדווקא בגלל שאבי היה

כל כך שבור ממותה של אמי, הייתי בטוחה שיתחתן מחדש תוך כשנתיים. אולי אם היה עושה את זה לא היה מגיע... לאן שהוא הגיע בסופו של דבר במהירות כזאת. איך הגברת החדשה אבל, נחמדה או בעייתית? בת כמה היא?

...../images/Emo41.gif

"הגברת החדשה" להגדרתך, בסדר.. כלומר יש ימים שאני מסתדרת.(בערך) איתה ויש ימים שממש לא.. אני לא מסתדרת איתה לא בגללה או בגלל האישיות שלה, אלא, לי אישית קשה להיות איתה, כי היא כביכול תפסה את המקום של אמא שלי.. כל פעם שאני כועסת עליה (אפילו בלי סיבה) אני מנסה לנתק את הרגש מהשכל ולהבין שאני לא אוהבת אותה רק בגלל "התפקיד" שהיא ממלאת, ולא בגלל האישיות שלה..אבל זה קשה..

../images/Emo195.gif../images/Emo196.gif

מה הכינוי שלי ולמה בחרתי דווקא בו? אביב פרסקי 1 / אביב פרסקי 2 מי נפטר - אמא/אבא/שניהם? אבא ממה, בן/ת כמה הייתי ובן/ת כמה הוא/היא היה/הייתה? סרטן,14, 59 מה אני עושה כשאני מתגעגע? או מסתגר בתוך עצמי או פורק לאדם שאני אוהב. מה עושה אותי מאושר? חברים טובים... יציאות,מוזיקה. איזה כישרון שאין לי הייתי רוצה שיהיה לי? זכרון טוב יותר. מה הצבע האהוב עלי? סגול. איזה חג אהוב עלי ביותר? כל החגים. משהו שלא יודעים עלי עדיין והייתי רוצה שידעו... מהיום יש לי שני כינוים!

funky n

New member
כי משעמם

מה הכינוי שלי ולמה בחרתי דווקא בו? דיי
מי נפטר - אמא/אבא/שניהם? אמא ממה, בן/ת כמה הייתי ובן/ת כמה הוא/היא היה/הייתה? 16,50 בערך ותנחשו לבד ממה מה אני עושה כשאני מתגעגע? מתגעגעת,בוכה
מה עושה אותי מאושר? פרוזן יוגורט טעים כמו שאכלתי היום (טוב לא לגמרי) ,קשה להסביר מה בדיוק..כשיש לי מצב רוח,שעושה דברים כיפיים עם אנשים יותר.. איזה כישרון שאין לי הייתי רוצה שיהיה לי? לא ממש כשרון,הייתי רוצה שיהיה לי יותר סבלנות ללמוד דברים חדשים מה הצבע האהוב עלי? לא יודעת..תלוי במצב רוח...כחול,חום,כתום איזה חג אהוב עלי ביותר? נראה לי חנוכה למרות הסופגניות המגעילות משהו שלא יודעים עלי עדיין והייתי רוצה שידעו... צמחונית אנערף

eshkolit32

New member
ona

אני בכלל רציתי שקדיה, בגלל שאהבתי מאד שקדיות בילדותי. נולדתי באביב, כך שזה סימל אירוע חשוב בתולדות האנושות
וגם התחלות חדשות ופריחה וזה וזה. אבל ! הניק היה תפוס ומפה לשם איבדתי את הסבלנות במהלך הליך ההרשמה והתוצאה eshkolit32 נולדה, המס' 32 הוא הגיל בו נכנסתי לעניינים בתפוז.
מי נפטר - אמא/אבא/שניהם?
שניהם.
ממה, בן/ת כמה הייתי ובן/ת כמה הוא/היא היה/הייתה?
אבא מבעיות בלב בגיל 64, אני היתי בת 22, ואימא - מסרטן בגיל 54, אני היתי בת 17.
מה אני עושה כשאני מתגעגעת?
בוכה
מרחמת על עצמי בלי בושה
נזכרת ברגעים יפים שהיו כשהם היו בחיים
מדברת עם חברות קרובות על זה
מדברת איתם "בלב".
מה עושה אותי מאושר?
לאכול ולבשל לעצמי או לאחרים ארוחה טובה או לאכול בחוץ
לשמוע מוסיקה שמרגשת או משמחת אותי
לרקוד במועדון
ללמוד לרקוד
לנגן בפסנתר
לראות סרט טוב בקולנוע לב בת"א
לפגוש חברים שאני אוהבת
לצייר
להיות מאוהבת
לשבת בפאב עם אוירה ומוסיקה שאני אוהבת
לנסוע ולהסתובב בחו"ל
לנסוע ברכבת
ללמוד משחק
לשחק
לחלום על כל הדברים שאני רוצה לעצמי בעתיד
לכתוב משהו (שיר, מחשבות וכו') שאני מרוצה ממנו
להתגלגל מצחוק
לקבל במפתיע כרטיס ברכה/מתנה סמלית שמדברת אלי ממישהו שחשב עלי
לראות הופעה חיה של להקה/זמרים שאני אוהבת.
איזה כישרון שאין לי הייתי רוצה שיהיה לי?
לשיר
להבין בקלי קלות מתמטיקה, חשבון, סטטיסטיקה ואספיס ובני גורן וכל הסבל הזה שהיה יכול להחסך ממני אם היו לי הנטיות הנכונות! וגם המורים הנכונים היו יכולים להועיל במשהו !
מה הצבע האהוב עלי?
ירוקקקקק
איזה חג אהוב עלי ביותר?
פורים בגלל התחפושות, חנוכה בגלל הלביבות, ראש השנה בגלל הרימונים ובית הכנסת, יום כיפור בגלל השקט והרוגע שמתפשט בעיר-זה היום היחיד שזה קורה בת"א, סוכות בגלל הסוכה, שבועות בגלל המאפים, והכי הרבה פסח, למרות הקושי -בגלל מגוון המאכלים והאוירה וכל הבלגאן.
משהו שלא יודעים עלי עדיין והייתי רוצה שידעו...
לפעמים אני אדם חסר סבלנות
אני לא מי יודע מה אלופה בקינוחים חוץ ממאפינס
ובעברי הרחוק היתי מכורה לטלנובלה קולומביאנית

yaeli20

New member
אשכו איזה כייף לראות אותך פה! ../images/Emo24.gif

מה שלומך יקירתי?

funky n

New member
../images/Emo6.gif כפרה

את הראשונה ששמעתי בחיי שאוהבת את הצבע ירוק

yaeli20

New member
עונה נה נה נמה ../images/Emo6.gif

מה הכינוי שלי ולמה בחרתי דווקא בו? השם שלי... "לא בחרתי לבוא לעולם... לא בחרתי בשמי הפרטי..." (מישהו מהצעירים יודע על מה זה?) מי נפטר - אמא/אבא/שניהם? אמא ממה, בן/ת כמה הייתי ובן/ת כמה הוא/היא היה/הייתה? סרטן הייתי בת 7 היא הייתה בת 41 מה אני עושה כשאני מתגעגע? בוכה, מסתכלת בתמונות, שומעת מוסיקה מה עושה אותי מאושר? הצלחה שלי או של מישהו שיקר לי, הנאה, מוסיקה טובה, ספר טוב, קומדיה איזה כישרון שאין לי הייתי רוצה שיהיה לי? הייתי מאוד רוצה את היכולת לשמוע משהו וישר לדעת איך לנגן את זה מה הצבע האהוב עלי? ירוק איזה חג אהוב עלי ביותר? פורים בגלל התחפושות, פסח בגלל המשפחה. משהו שלא יודעים עלי עדיין והייתי רוצה שידעו... אין לי פייסבוק!

למעלה