חברים יש רק ב"אגד".....

sunset*

New member
חברים יש רק ב"אגד".....

המכתב הזה ממוען לכל אלה שיודעים רק לקחת... ובייחוד לאחד מהם.... נמאס כבר, באמת שנמאס. רק לקחת אתה יודע? החברות שלנו התחילה פתאום, מתוך רצון שלך להבין כמה דברים... עם כל שיחה חשבתי לעצמי, הנה, מצאתי חבר טופ, חבר שתמיד אפשר לדבר איתו על הכל.... כמה שטעיתי.... כן, בהתחלה היה אפשר לדבר על הכל, אח"כ התחלת לשפוט כל דבר, ובאיזה שלב..... נהיית היית עסוק.....תמיד עסוק... אבל אתה, אתה ידעת טופ מאוד לפנות אלי ולדבר איתי.... כשטופ לך ובייחוד כשרע לך..... אני זוכרת את אותו הלילה כשהתחלת לרוץ ולרוץ.... ופתאום מצאת את עצמך ליד בית הקברות. התקשרת אלי אחרי זה, בכית כל כך. וכאב לי שכאב לך. כל התלבטות שהיתה לך, ידעת לבוא ולשאול, כל דבר שקרה לך... טופ או רע באת וסיפרת. ואני הייתי כותל, והייתי כתף, והייתי אופטימית ונתתי יד. ופירגנתי ותמכתי וחיזקתי... באמת מכל הלב. והייתי שם בשבילך.... לא כי הכריחו אותי ולא כי היה לי אינטרס כזה או אחר.. הייתי שם כי רציתי. במהלך השבוע האחרון קרו לי כל מיני דברים, כשבאתי לנסות ולשתף... כהרגלך היית עסוק. ואם כבר הייתי מצליחה להשחיל מילה או שתיים... נתקלתי בתגובות מבקרות, בהרגשה שאתה עושה טובה שמקשיב לי בכלל. (איך הגבת כשפעם אמרתי לך משהו בנושא.... אמרת שיש לי רגשי נחיתות...) כן, בפנים אתה אדם טופ, מאוד טופ... אבל אכזבת אותי יותר מדי. אני צריכה כבר ללמוד לא לצפות מאנשים לכלום. להנמיך ציפיות. ללמוד לא להפגע יותר. לדעת שאנשים מרוכזים בעצמם, שאנשים פועלים ע"פ אינטרסים, שאנשים נמצאים שם כשהם צריכים אותך.... הרבה זמן שלא היה לי "משבר אמון". אולי כי לא נתתי להרבה אנשים להתקרב. וכנראה שזאת התשובה לשאלה .. איך לא להפגע.

../images/Emo42.gif...

קשה להתחיל לתת אמון באנשים בגלל זה אומרים אמון נבנה לא בא סתם ככה... צריך פשוט לברור חברים ממש עם "פינצטה" כי אח"כ זה באמת קשה להפגע בימיוחד עם מישהו שאתה מכבד ואוהב . כי עם האנשים הקרובים אליך אתה נפגע הכי הרבה ... יש אנשים שכושר השמיעה וההקשבה שלהם קשה ואילו יכולת הדיבור שלהם נראה כאילו אין לה גבול ...
(אוף , התחלתי לכתוב משהו ומישהו הפריע לי והרס לי את קו המחשבה ... אולי אני אחזור עם עוד .. ) שיהיה לך לבינתיים יום נפלא! ובשורה תחתונה תמשיכי להאמין באנשים רק תדעי שגם כדאי לקחת הכל בערבון מוגבל..

sunset*

New member
../images/Emo29.gif...

כן... קשה לבטוח ולתת אמון.. וכשמרגישים שאפשר לתת, פותחים את הלב ומסירים את החומות. זה לא רק כושר הקשבה.... אלא זה להיות שם. אפשר לשתוק, לחבק, לשיר, להקשיב, לעודד... אבל ההרגשה שאותו אדם שם בשבילך, היא זאת שעושה את ההבדל. לפחות אני בטוחה שדברים שחלקתי איתו וסיפרתי לו.. לא יצאו ממנו. חח כן... אני עדיין נאיבית :)

ה מוזה

New member
........

ואת שכל כך מעניקה את הלב ללא תנאים או הגבלות רואה באנשים את הצד הטוב ושוכחת כנראה לפעמים שיש גם ..אכזבות הייתי שם במקום שנקרא משבר אמון גם אני כמוך כל כך רציתי לבנות מחדש את החומות והפעם שיהיו גבוהות וחזקות . אם לא נוגעים לא נפגעים ..כך חשבתי ומצד שני אם היו לי חומות גבוהות ובצורות לא היתה חולפת דרכן שום קרן אור ולא הייתי רואה מראה קסום של שקיעות. חברות אמיתית חולפת דרך הרבה רגעי משבר לא חושבת שצריכה להזכיר לך שגם החברות הזו חלפה דרך סערה ויכלה לה והתגברה ועל כך אני שמחה שלא בנית חומה ,שאני לא בניתי חומה אני מקווה שהאכזבה והטעם המר מחבר שאיכזב ושהראה צד שונה של חברות לא תגרום לך להתכנס מאחרי החומות .. כי יש - יש גם אנשים שיודעים להיות חברים של אמת של הלב ולהיות שם בחיוך בכאב בדמעה בשתיקה בהקשבה .. על כל אחד שמאכזב שקיעונת יקרה תמיד תהיה / יהיה חבר/ה של אמת .. כמו גינת פרחים יש לפעמים קוצים .. תמשיכי לטפח לך גינת חברים והכי הכי חשוב ..אל תשתני ואל תסתגרי החומות האלו כל כך מוכרות ..גם חומות מכאיבות ואל תשכחי .. שיש לך אותי

sunset*

New member
.....

יש לך מזל שהזהרת אותי שאני אצטרך טישו...
רק שחבילה אחת לא הספיקה.... מוזיל'ה..... חשבתי שאני מגינה על עצמי...שכבר למדתי לברור טופ יותר את האנשים שאני מתחברת אליהם ונפתחת בפניהם.... אני לא שוכחת שיש אכזבות... רק שכל כך כואב ליפול ככה. ההרגשה של ההתרסקות, של ההתנפצות כל כך צובטת. פעם נאיבית, תמיד נאיבית?.... כנראה..... כן.. אם לא נוגעים לא נפגעים.... לא לומדים, לא מכירים, לא חווים, לא נפתחים לדברים חדשים.... אבל הנפילה עדיין כואבת. מאוד כואבת. אני לא מתחרטת, חושבת שיצא לי להכיר אדם טופ, אדם מדהים.... רק שכל כך בא לי עכשיו לברוח להסתגר מכולם ולברוח חזרה לחומות... לאותן חומות שבינתיים נהיות גבוהות יותר ויותר. כן... חברות אמיתית עומדת במבחן המציאות.... כשהכל שקט ורוגע וכשיש סופות וטלטלות.... חחח החזרת אותי קצת אחורה בזמן
אני חושבת שזה הזמן אולי לעבור מגינת חברים למטע חברים...
אולי יש שם איזה אבוקדו בשל :) תודה על המילים הכל כך מרגשות שחדרו עמוק ללב. אוהבת אותך.

שיריה

New member
סנסט,

שיר שכבר העליתי, אבל בעיני הוא מדהים ומעלה לי חיוך כל פעם מחדש. אני מעלה אותו כי רציתי כל כך להזכיר לך, את המלאכים האלה שמידי פעם אנחנו פוגשים במהלך הדרך. מלאך שאת משמשת בשביל הרבה אנשים. רציתי להזכיר לך אותם, ואני יודעת שיש לך אחת כזאת. רציתי להזכיר לך שאותם מלאכים הם אנושיים. הם עושים טעויות, הם עסוקים, הם יכולים להיות מאכזבים... זה רק בגלל שהם בני-אדם שבתוכם חבויים מלאכים.

sunset*

New member
שיריה....

כיין... שיר מדהים..
:) בבני אדם חבויים מלאכים.... אבל מתי אותם מלאכים מחליטים להגיח החוצה? איזה סוג של מלאך הם....? כן...כולנו בני אדם, כולנו אנושיים.... רק שכל כך כואב להפגע כך, מהאנשים שכל כך קרובים אלינו. זה מזכיר לי סיפור יפה ונכון.... "האם אתה סיבה, עונה או לכל החיים"....

שיריה- והמלאכים

המלאכים האמיתיים הם המגיחים לצידך רק כשאת נזקקת להם, יש להם עדנה,ורוך, ומה שפוגע בנו, אינו קשור למלאכים, או שאנחנו פחות מחוסנים, או מאנחנו רגישים יתר על המידהאו שמי שפגע בך פשוט אינו ראוי לך...והציטוט שלך האם אתה הסיבה, האם זו רק העונה או לכל אורך החיים? והתשובה היא רק בלב וההגיון שלך..

sunset*

New member
צודקת.....

כן.. אני רגישה מדי....
והתשובה היא באמת בלב ובהגיון.... רק חבל שאלה תמיד נמצאים ב"מאבק" מסויים... :)

שיריה

New member
../images/Emo20.gif

הסיפור הזה באמת יפה. אהבתי... אני יודעת שזה כואב להיפגע במיוחד ממי שנתן לנו לראות את המלאך שבו... אין לי עצה שתקל את הכאב אני רק משתדלת לזכור שהמלאכים שפגשנו קיימים גם כשהעונות מתחלפות, רק שבאור אחר קשה לנו לראות אותם... יהיה טוייב.... הכאב לא ימשך לנצח... לילה טוב

נימשון

New member
סאני יקרה...

יש עוד אנשים טובים באמצע הדרך, פשוט צריך למצא אותם
יודעת כמה קשה להתאכזב, כמה זה כואב, איך הסכין מפלחת את ה
אבל.... אל תאבדי אמון באנשים, תני לאנשים הזדמנות...
בהצלחה מתוקה, מקווה שתחווי רק רגעי אושר

sunset*

New member
נימשוןןן

נחמד לי שאת גם פה :) כן.... יש אנשים טובים באמצע הדרך, ואני באמת מנסה לתת הזדמנויות לאנשים שאני חושבת ומרגישה שהם ראויים להזדמנות.... ותודה על היום בובית, היה לי כייף
... והשתפר לי מצב הרוח

שקיעונת... ../images/Emo10.gif

אני עוד נזכרת בספל הקפה שהכנת לי כשהייתי חולה ביום שישי שעבר...
אל תעצבי יקירתי.. תני כדי לתת, ולא בהכרח כדי לקבל בחזרה, למרות שזו הציפיה הטבעית שלנו. אבל צריך להתחנך שלא תמיד נקבל את מה שאנו נותנים... כי ככה זה. וקחי...
וגם..
ועם חברה כמו מוזי... מה צריך יותר?
לילה טוב

sunset*

New member
../images/Emo142.gif....אי"ב.... ../images/Emo142.gif

קפה?
אני הכנתי
עם שוקולד אמיתי מומס, חלב חם, קצפת ומרשמלו אחד בפנים....
ואני שמחה שאת חשה בטוב..... :) (קראתי את מה שכתבת לגבי החסימה.. חחח מוכר)
הנתינה היא לא בשביל לקבל חזרה.... אבל בחברות מטבעה, אני כן מצפה שתהייה הדדיות מסויימת. אני כן מצפה שכשאני באה לדבר עם חבר קרוב אני לא ארגיש ש"עושים לי טובה"....בייחוד שדברים כואבים לי ומעיקים עלי..... ועם חברה כמו מוזי
.... באמת... מי צריך יותר...

למעלה