אור - אולי כדאי לקחת נשימה עמוקה
ולחשוב עוד קצת, לפני שנוטשים את הפורום הנהדר הזה. אני אישית לא יודעת מה הייתי עושה בלי הפורום הזה, והידיעה שיש עוד נשים במצבי. מאד קשה לעבור את הדברים האלה לבד, וברור שאנחנו צריכים להתמודד עם כל כך הרבה דברים קשים, שנשים עם הריון רגיל כלל אינן מתמודדות איתם. לכן, אני מסכימה מאד עם הדעה שהושמעה כאן, שהפורום הזה איננו רק פורום "מקדמי" לפורום "הריון", אלא בהחלט פורום שילווה אותנו גם במשך כל תקופת ההריון, ואפילו לאחר הלידה. לכן, דעתי היא שלא תוכלי למצוא בית יותר הולם וחבל מאד שתעזבי.
אור - אולי כדאי לקחת נשימה עמוקהחברים יקרים
אני מודה לכולכם על החום והאהבה ששוררת בהזה, בחיבוק ובעידוד זה לזה. בעבר נהגתי לספר ולפרט לפרטי פרטים מכיוון שכשכותבים בפירוט, לוקח כל אחד משהו "שמתאים" לו, ואנשים שונים לוקחים דברים שונים. כמעט בכל שירשור שפתחתי שקשור להריון, מראה שיש כאלה שקשה, ואפילו מאד קשה להם עם העניין. ולכן החלטתי להחסיר פרטים שעלולים לעורר רגשות לא טובים לאנשים שונים. אך אני מבינה שעצם ההריון מאד מעודד אנשים מסויימים, אך מאד קשה לאנשים אחרים. ובנוגע לסגנון שלי. עברתי דברים מאד מאד מאד קשים בחיי בכלל ובשנה האחרונה בפרט. ועם כל זה אני מנסה תמיד, אבל ממש תמיד להיות אופטימית ולהכניס חוש הומור בכל דבר ועניין. במיוחד בסגנון הגשש החיוור ששגור בפי ומאד משמח אותי תמיד. אני מבינה שהמילים והמנגינה
שלי שאולי מאפיינים אותי ומייחדים אותי, ולכל אחד ואחד יש ייחוד שמבדיל אותו מכל האנשים האחרים, עושים לא טוב לאנשים מסויימים. מעולם, אבל ממש מעולם לא התכוונתי לפגוע במי ממכם ואם מישהו נפגע - אני מתנצלת כאן בפרהסיה. מאחר ויש כאן כאלה שקשה להם עם ההריון שלי, וכן מאחר שהמילים, המנגינה וחוש ההומור שלי לא עושים להם טוב - אז בואו נפרד כידידים. אכנס מידי פעם לכאן, אך בגדול הגיע הזמן להפרד. אני מאחלת לכולכם את כל מה שאתם מאחלים לעצמכם, ויותר.
לכולכם![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ולחשוב עוד קצת, לפני שנוטשים את הפורום הנהדר הזה. אני אישית לא יודעת מה הייתי עושה בלי הפורום הזה, והידיעה שיש עוד נשים במצבי. מאד קשה לעבור את הדברים האלה לבד, וברור שאנחנו צריכים להתמודד עם כל כך הרבה דברים קשים, שנשים עם הריון רגיל כלל אינן מתמודדות איתם. לכן, אני מסכימה מאד עם הדעה שהושמעה כאן, שהפורום הזה איננו רק פורום "מקדמי" לפורום "הריון", אלא בהחלט פורום שילווה אותנו גם במשך כל תקופת ההריון, ואפילו לאחר הלידה. לכן, דעתי היא שלא תוכלי למצוא בית יותר הולם וחבל מאד שתעזבי.