חברים יקרים

מצב
הנושא נעול.

שירהחי

New member
אור - אולי כדאי לקחת נשימה עמוקה

חברים יקרים
אני מודה לכולכם על החום והאהבה ששוררת ב
הזה, בחיבוק ובעידוד זה לזה. בעבר נהגתי לספר ולפרט לפרטי פרטים מכיוון שכשכותבים בפירוט, לוקח כל אחד משהו "שמתאים" לו, ואנשים שונים לוקחים דברים שונים. כמעט בכל שירשור שפתחתי שקשור להריון, מראה שיש כאלה שקשה, ואפילו מאד קשה להם עם העניין. ולכן החלטתי להחסיר פרטים שעלולים לעורר רגשות לא טובים לאנשים שונים. אך אני מבינה שעצם ההריון מאד מעודד אנשים מסויימים, אך מאד קשה לאנשים אחרים. ובנוגע לסגנון שלי. עברתי דברים מאד מאד מאד קשים בחיי בכלל ובשנה האחרונה בפרט. ועם כל זה אני מנסה תמיד, אבל ממש תמיד להיות אופטימית ולהכניס חוש הומור בכל דבר ועניין. במיוחד בסגנון הגשש החיוור ששגור בפי ומאד משמח אותי תמיד. אני מבינה שהמילים והמנגינה
שלי שאולי מאפיינים אותי ומייחדים אותי, ולכל אחד ואחד יש ייחוד שמבדיל אותו מכל האנשים האחרים, עושים לא טוב לאנשים מסויימים. מעולם, אבל ממש מעולם לא התכוונתי לפגוע במי ממכם ואם מישהו נפגע - אני מתנצלת כאן בפרהסיה. מאחר ויש כאן כאלה שקשה להם עם ההריון שלי, וכן מאחר שהמילים, המנגינה וחוש ההומור שלי לא עושים להם טוב - אז בואו נפרד כידידים. אכנס מידי פעם לכאן, אך בגדול הגיע הזמן להפרד. אני מאחלת לכולכם את כל מה שאתם מאחלים לעצמכם, ויותר.
לכולכם
אור - אולי כדאי לקחת נשימה עמוקה
ולחשוב עוד קצת, לפני שנוטשים את הפורום הנהדר הזה. אני אישית לא יודעת מה הייתי עושה בלי הפורום הזה, והידיעה שיש עוד נשים במצבי. מאד קשה לעבור את הדברים האלה לבד, וברור שאנחנו צריכים להתמודד עם כל כך הרבה דברים קשים, שנשים עם הריון רגיל כלל אינן מתמודדות איתם. לכן, אני מסכימה מאד עם הדעה שהושמעה כאן, שהפורום הזה איננו רק פורום "מקדמי" לפורום "הריון", אלא בהחלט פורום שילווה אותנו גם במשך כל תקופת ההריון, ואפילו לאחר הלידה. לכן, דעתי היא שלא תוכלי למצוא בית יותר הולם וחבל מאד שתעזבי.

אור, לתצומת ליבך

חברים יקרים
הזה, בחיבוק ובעידוד זה לזה. בעבר נהגתי לספר ולפרט לפרטי פרטים מכיוון שכשכותבים בפירוט, לוקח כל אחד משהו "שמתאים" לו, ואנשים שונים לוקחים דברים שונים. כמעט בכל שירשור שפתחתי שקשור להריון, מראה שיש כאלה שקשה, ואפילו מאד קשה להם עם העניין. ולכן החלטתי להחסיר פרטים שעלולים לעורר רגשות לא טובים לאנשים שונים. אך אני מבינה שעצם ההריון מאד מעודד אנשים מסויימים, אך מאד קשה לאנשים אחרים. ובנוגע לסגנון שלי. עברתי דברים מאד מאד מאד קשים בחיי בכלל ובשנה האחרונה בפרט. ועם כל זה אני מנסה תמיד, אבל ממש תמיד להיות אופטימית ולהכניס חוש הומור בכל דבר ועניין. במיוחד בסגנון הגשש החיוור ששגור בפי ומאד משמח אותי תמיד. אני מבינה שהמילים והמנגינה
שלי שאולי מאפיינים אותי ומייחדים אותי, ולכל אחד ואחד יש ייחוד שמבדיל אותו מכל האנשים האחרים, עושים לא טוב לאנשים מסויימים. מעולם, אבל ממש מעולם לא התכוונתי לפגוע במי ממכם ואם מישהו נפגע - אני מתנצלת כאן בפרהסיה. מאחר ויש כאן כאלה שקשה להם עם ההריון שלי, וכן מאחר שהמילים, המנגינה וחוש ההומור שלי לא עושים להם טוב - אז בואו נפרד כידידים. אכנס מידי פעם לכאן, אך בגדול הגיע הזמן להפרד. אני מאחלת לכולכם את כל מה שאתם מאחלים לעצמכם, ויותר.
לכולכם
אור, לתצומת ליבך
בפעם הקודמת שאת אמרת שאת עוזבת את הפורום, לפני פחות משבוע, כתבתי לך מסר באותה סגנון ובאותה עדינות שסביון כתבה. וחשבתי שקלטת את המסר. ומבלי לפגוע, אם אני מברך אותך במסר אישי בבוקר, ואני יודע שקיבלת את המסר האישי הזה מאחר שהגבת עליו. אני לא חייב לברך אותך שוב בפורוםואני לא צריך לראות הודעה בערב בפורום על איך שאני לא מברך אותך או איפה אני. זו גם סוג של הכפשה
, . וכן מאד הזדהתי עם מה ש"רינת 8" כתבה לך. התנהגות שלך כרגע של הנפגעת מכל דבר ואיומך לעזוב את הפורום הוא כמו של ילדה קטנה שמחפשת תצומת לב ואני לא מוכן להשתתף בזה . לפעמים אני רואה בשירשורים שלך והתנהגות שלך בפורום התנהגות מאד אמפולסיבית ולפעמים חסרת רגישות כלפי אחרים. כלומר כפי שאחרים ציינו חוסר "טאקט". לא כל אחד חייב לפרט את מה שעובר עליו ואת מה שהוא עושה. יש מקרים שעונים לך בצורה חיובית ויש כאלה שבוחרים להתעלם ממך. זו אופיה של פורום ציבורי ואף אחד/ת לא חייב לך דין וחשבון או להגיב לך. אני לא מסלק אותך מהפורום אבל אני גם לא מתכוון להתחנן עליך להשאר. פה זה בית חם וזה גם בית שלך. אבל אני לא מתכוון לשהטתף במשחקים של ילדים קטנים שנפגעים מכל דבר.

אור יקרה

אור, לתצומת ליבך
בפעם הקודמת שאת אמרת שאת עוזבת את הפורום, לפני פחות משבוע, כתבתי לך מסר באותה סגנון ובאותה עדינות שסביון כתבה. וחשבתי שקלטת את המסר. ומבלי לפגוע, אם אני מברך אותך במסר אישי בבוקר, ואני יודע שקיבלת את המסר האישי הזה מאחר שהגבת עליו. אני לא חייב לברך אותך שוב בפורוםואני לא צריך לראות הודעה בערב בפורום על איך שאני לא מברך אותך או איפה אני. זו גם סוג של הכפשה
, . וכן מאד הזדהתי עם מה ש"רינת 8" כתבה לך. התנהגות שלך כרגע של הנפגעת מכל דבר ואיומך לעזוב את הפורום הוא כמו של ילדה קטנה שמחפשת תצומת לב ואני לא מוכן להשתתף בזה . לפעמים אני רואה בשירשורים שלך והתנהגות שלך בפורום התנהגות מאד אמפולסיבית ולפעמים חסרת רגישות כלפי אחרים. כלומר כפי שאחרים ציינו חוסר "טאקט". לא כל אחד חייב לפרט את מה שעובר עליו ואת מה שהוא עושה. יש מקרים שעונים לך בצורה חיובית ויש כאלה שבוחרים להתעלם ממך. זו אופיה של פורום ציבורי ואף אחד/ת לא חייב לך דין וחשבון או להגיב לך. אני לא מסלק אותך מהפורום אבל אני גם לא מתכוון להתחנן עליך להשאר. פה זה בית חם וזה גם בית שלך. אבל אני לא מתכוון לשהטתף במשחקים של ילדים קטנים שנפגעים מכל דבר.
אור יקרה
את חייבת לקחת אחריות ולראות את החלק שלך בכל העניין. אנשי הפורום קבלו אותך באהבה ותמיכה עצומים ואילו את מצידך העכרת את האוירה עם תגובות קיצוניות ולא הולמות. אני לא חושבת שיש אדם אחד בכל הפורום המדהים הזה שלא שמח בכל ליבו כשבישרת לנו על ההריון וההערות שאת קיבלת היו הערות בונות שנבעו לא מקנאה אלא פשוט מכך שהתגובות שלך פשוט עברו את גבול הטעם הטוב. אני מאחלת לך להחזיק מעמד בפורום הבא קצת יותר זמן ממה שהחזקת בפורום פוריות וממה שהחזקת אצלנו. בהצלחה !!!

שרון991

New member
לא יודעת מי את אבל מסכימה עם כל מלה

אור יקרה
את חייבת לקחת אחריות ולראות את החלק שלך בכל העניין. אנשי הפורום קבלו אותך באהבה ותמיכה עצומים ואילו את מצידך העכרת את האוירה עם תגובות קיצוניות ולא הולמות. אני לא חושבת שיש אדם אחד בכל הפורום המדהים הזה שלא שמח בכל ליבו כשבישרת לנו על ההריון וההערות שאת קיבלת היו הערות בונות שנבעו לא מקנאה אלא פשוט מכך שהתגובות שלך פשוט עברו את גבול הטעם הטוב. אני מאחלת לך להחזיק מעמד בפורום הבא קצת יותר זמן ממה שהחזקת בפורום פוריות וממה שהחזקת אצלנו. בהצלחה !!!
לא יודעת מי את אבל מסכימה עם כל מלה

1דלידה

New member
משבר בפורום - נקודת מבט מהצד

חברים יקרים
לכולכם
משבר בפורום - נקודת מבט מהצד
קראתי וקראתי וניסתי להבין למה? מה קרה? למה הקונפליקט? כחברה בפורום שעדיין מרגישה חדשה ועוד רק מסתגלת בא לי להגיד: פורום וירטואלי שעוסק בנושא רגיש כל כך ומפגיש נשים ואנשים בתקופה קשה, כואבת ולפעמים שמחה. לכולנו רגשות של קנאה, כאב ועצב וזה לגיטימי, אבל יש לנו גם שמחה ואושר ואהבה ואמפתיה. אור, נראה לי שאת במצב רגיש, רוצה להיות עם היש עם השמחה ולא בא לך לחשוב שיהיה משהו בעולם הזה שירגיש פחות ממאושר עם ההריון שלך, את צודקת. לא נראה לי שיש כאן משהו שלא שמח ולא פירגן, זוהי בעיני פרשנות שלך. זה ממש לגיטמי שתתכנסי בעצמך ובאושר שלך, קחי פסק זמן ותחזרי לספר לנו בשורות טובות, אמן! לסביון, אשמה היא אנרגיה לא טובה ולא מקדמת..

I N K A

New member
עצוב לראות את הבית החם הזה ככה :(

חברים יקרים
לכולכם
אור יקירה, גם אני לא חושבת שיש לך סיבה לעזוב ככה בכעס את הפורום. את לוקחת יותר מידי ללב דברים שבסך הכל אם נזכור נאמרים ע"י אנשים שעוברים תקופה קשה מאוד בחיים, כמו שבוודאי חלק מהדברים שאת אומרת נאמרו בעקבות למשל ההלם מהשלישיה, מהצורך בדילול העוברים וכו'... בסך הכל כולם פה מפרגנים לכולם ולפעמים עובר על מישהו יום לא טוב, זה אופיו של פורום כזה שנקבע ע"י אנשים שעוברים אולי את התקופה הכי קשה בחיים. עצובה לי התגובה שלך בעזיבת הפורום, כי אני חושבת שאם תעשי זאת, מי שיפגע הכי הרבה זו רק את!!! כל השאר ימשיכו לתת תמיכה אחד לשני ולקבל תמיכה אחד מהשני, ואת תשארי איפה שהוא לבד-לפחות בנושא המדובר. ולכל שאר החברים, נראה לי שכולנו אולי טעינו בתגובותינו לאור, וגם היא טעתה בחלק מתגובותיה אלינו כמובן-כמו בכעס על מדוע מלח לא הגיב לה בפורום. אני למשל טעיתי כשהגבתי לגבי השלישיה, כי אחרי שאור סיפרה על מצבה הבנתי שבאמת אין באפשרותה להביא שלישיה. אני מאמינה שכל מה שנאמר לא נאמר בכוונה לפגוע אלא רק להעיר, אבל עובדה היא שנוצר מצב לא נעים. אולי פשוט צריך להוריד מעט טון כשמעירים אחד לשני, וללמוד מכל זה איך להעיר הערות ולתת ביקורות כך שלא חשוב מי עומד מהצד השני, הוא יראה את ההערה בעין יפה ולא ייפגע. סך הכל כולנו נמצאים במצב רגיש, ואי אפשר לשפוט מישהו שמקבל הריון או טיפול מסויים בצורה שאחר לא מקבל אותה, גם אם זה שונה כמו אצל אור-שעבורה שלישיה זה בלתי אפשרי, ועבור אחרים זה חלום. אני אישית הסקתי את מסקנתי מכל זה. שיהיה לכולם המון הצלחה, ואני מקווה שאור תשאר איתנו ויחד נמשיך להתעדכן בדברים החשובים והמשמחים :)

תגובה

אור יקירה, גם אני לא חושבת שיש לך סיבה לעזוב ככה בכעס את הפורום. את לוקחת יותר מידי ללב דברים שבסך הכל אם נזכור נאמרים ע"י אנשים שעוברים תקופה קשה מאוד בחיים, כמו שבוודאי חלק מהדברים שאת אומרת נאמרו בעקבות למשל ההלם מהשלישיה, מהצורך בדילול העוברים וכו'... בסך הכל כולם פה מפרגנים לכולם ולפעמים עובר על מישהו יום לא טוב, זה אופיו של פורום כזה שנקבע ע"י אנשים שעוברים אולי את התקופה הכי קשה בחיים. עצובה לי התגובה שלך בעזיבת הפורום, כי אני חושבת שאם תעשי זאת, מי שיפגע הכי הרבה זו רק את!!! כל השאר ימשיכו לתת תמיכה אחד לשני ולקבל תמיכה אחד מהשני, ואת תשארי איפה שהוא לבד-לפחות בנושא המדובר. ולכל שאר החברים, נראה לי שכולנו אולי טעינו בתגובותינו לאור, וגם היא טעתה בחלק מתגובותיה אלינו כמובן-כמו בכעס על מדוע מלח לא הגיב לה בפורום. אני למשל טעיתי כשהגבתי לגבי השלישיה, כי אחרי שאור סיפרה על מצבה הבנתי שבאמת אין באפשרותה להביא שלישיה. אני מאמינה שכל מה שנאמר לא נאמר בכוונה לפגוע אלא רק להעיר, אבל עובדה היא שנוצר מצב לא נעים. אולי פשוט צריך להוריד מעט טון כשמעירים אחד לשני, וללמוד מכל זה איך להעיר הערות ולתת ביקורות כך שלא חשוב מי עומד מהצד השני, הוא יראה את ההערה בעין יפה ולא ייפגע. סך הכל כולנו נמצאים במצב רגיש, ואי אפשר לשפוט מישהו שמקבל הריון או טיפול מסויים בצורה שאחר לא מקבל אותה, גם אם זה שונה כמו אצל אור-שעבורה שלישיה זה בלתי אפשרי, ועבור אחרים זה חלום. אני אישית הסקתי את מסקנתי מכל זה. שיהיה לכולם המון הצלחה, ואני מקווה שאור תשאר איתנו ויחד נמשיך להתעדכן בדברים החשובים והמשמחים :)
תגובה
טוב אני חושבת בהיו כאן קצת אנרגיות שלליות אפילו אם צודקות אז חבל בואו ננתב את האנרגיות שלנו לצד חיובי ואור תעשה מה שטוב לה אם תרצה וזה רעיון לא רע תיקח פסק זמן ותחזור אם אנרגיות חיוביות וחיזוקים מצידה עם סיפורים מחזקים ומשמחים אז לילה טוב לכולן ושתהיה לכם שבת שלום כי אני לא יהיה בסוף השבוע הזה אני הולכת להיתרגע עם בעלי ביערות הכרמל יחזור יום א' עם סיפורים שישרו אנרגיות חיוביות

ayoosh

New member
יערות הכרמל... נשמע לי מצויין...../images/Emo70.gif

תגובה
טוב אני חושבת בהיו כאן קצת אנרגיות שלליות אפילו אם צודקות אז חבל בואו ננתב את האנרגיות שלנו לצד חיובי ואור תעשה מה שטוב לה אם תרצה וזה רעיון לא רע תיקח פסק זמן ותחזור אם אנרגיות חיוביות וחיזוקים מצידה עם סיפורים מחזקים ומשמחים אז לילה טוב לכולן ושתהיה לכם שבת שלום כי אני לא יהיה בסוף השבוע הזה אני הולכת להיתרגע עם בעלי ביערות הכרמל יחזור יום א' עם סיפורים שישרו אנרגיות חיוביות
יערות הכרמל... נשמע לי מצויין...

אנחנו חזרנו מאילת, וכמו תמיד בחופש- צריך חופש מהחופש...
... שתצברו לכם גם אנרגיות חיוביות..., תהנו...
ולגבי האנרגיות השליליות- אני עדיין בהיי של החופש....מנסה להישאר עם זה כמה שאפשר...

שרון991

New member
איוש, חזרת...התגעגעתי אליך !!!

ולגבי האנרגיות השליליות- אני עדיין בהיי של החופש....מנסה להישאר עם זה כמה שאפשר...
איוש, חזרת...התגעגעתי אליך !!!

שרון991

New member
איוש, חזרת,התגעגעתי אליך!חיבו

איוש, חזרת,התגעגעתי אליך!חיבו

ayoosh

New member
../images/Emo51.gif חמודה../images/Emo70.gif והנה שלך...../images/Emo24.gif

רציתי לשלוח לך חיבוק אבל לא יצא...
חמודה
והנה שלך...

עכשיו צריך לתעל את האנרגיות החיוביות שלי ל... מפגש (וכמובן, אח"כ לטיפול- ולהצלחתו...
)

סביון1

New member
גם אני התגעגעתי..

גם אני התגעגעתי..
את נשמעת שזופה ומאושרת..

ayoosh

New member
מאושרת ... כן../images/Emo180.gif../images/Emo9.gif../images/Emo176.gif

גם אני התגעגעתי..
את נשמעת שזופה ומאושרת..
מאושרת ... כן

שזופה.......לא... אנחנו מהנזהרים מה
ומהמתמרחים במקדם הגנה 45... (וגילינו שיש..100 (אבל את זה נשמור בשביל לתת הגנה מקסימלית על סף הפרנויה... לילדים...
) גם אני התגעגתי ומחכה איתך לבשורות הטובות...
(הופה, אני מחלקת לכולן נשיקות היום...
)

נ א ו י

New member
ברוכה החוזרת!

ברוכה החוזרת!

אור, כתבת שאת אוהבת את הגשש החיוור

תגובה
אור, כתבת שאת אוהבת את הגשש החיוור
אז לא נותר לי אלא לכתוב לך : סעי, סעי - המפתחות בפנים !

סביון1

New member
כאן נמחקה הודעה שעברה על אחד

כאן נמחקה הודעה שעברה על אחד
מחוקי הפורום ששכחתי לציין קודם: אסור לעשות אאוטינג! כלומר לחשוף פרטים אישיים של גולש בפורום בלא רשותו. אולי באמת הגיע הזמן לנסח איזה תקנון לפורום. אני אחשוב על זה.

נ א ו י

New member
אור, חבל. ממש חבל ! ולכולם כאן:

משהו כאן לא ברור לי. אני אנסה להסביר. כל אחת כאן שעוברת החזרת עוברים, מקבלת מכולם ברכות, תפילות והמון, המון, חום ואהבה. הכל כדי שיצליח לה. כאשר זה לא מצליח, לצערנו, כולם פה עוטפים את החברה בהרבה הבנה, אהבה והזדהות. אז, וכאן אני ממש לא מבינה, כאשר זה סוף סוף מצליח אז פתאום לא כולם שמחים בשמחת ההריונית החדשה? פתאום יש כאלו שזה מפריע להן? וכל הקשקוש שנכתב כאן? זה לא נשמע כאילו יש כאן מעין צביעות? אני לא חושבת שזה כך. זה ממש פוגע. חבל שזה בכלל עלה ונוצר ויכוח. מיותר! מיותר! חבל. נורא כיף לי שמצאתי את הפורום הנהדר הזה. אני נהנית לקרוא בו כל יום, חושבת על אלו שבמתח ועל אלו שהתאכזבו, על אלו שכואב להן. והכי חשוב שמחתי והתעודדתי מההצלחה של אור. מאד קשה היה לי להסביר את כונתי. מקוה שהצלחתי ושמי שנפגע ומאשים בחוסר שמחה (למה הכונה, לקנאה?), יקח זאת לתשומת ליבו.

נאוי, זאת שאלה של פרופורציות

משהו כאן לא ברור לי. אני אנסה להסביר. כל אחת כאן שעוברת החזרת עוברים, מקבלת מכולם ברכות, תפילות והמון, המון, חום ואהבה. הכל כדי שיצליח לה. כאשר זה לא מצליח, לצערנו, כולם פה עוטפים את החברה בהרבה הבנה, אהבה והזדהות. אז, וכאן אני ממש לא מבינה, כאשר זה סוף סוף מצליח אז פתאום לא כולם שמחים בשמחת ההריונית החדשה? פתאום יש כאלו שזה מפריע להן? וכל הקשקוש שנכתב כאן? זה לא נשמע כאילו יש כאן מעין צביעות? אני לא חושבת שזה כך. זה ממש פוגע. חבל שזה בכלל עלה ונוצר ויכוח. מיותר! מיותר! חבל. נורא כיף לי שמצאתי את הפורום הנהדר הזה. אני נהנית לקרוא בו כל יום, חושבת על אלו שבמתח ועל אלו שהתאכזבו, על אלו שכואב להן. והכי חשוב שמחתי והתעודדתי מההצלחה של אור. מאד קשה היה לי להסביר את כונתי. מקוה שהצלחתי ושמי שנפגע ומאשים בחוסר שמחה (למה הכונה, לקנאה?), יקח זאת לתשומת ליבו.
נאוי, זאת שאלה של פרופורציות
אני רוצה להבהיר דבר מאד מאד עקרוני, לפחות לגבי מאחר שאני לא יכול לדבר בשם אחרים. המחאה שלי היינו לא על האצם הצלחת הריונה של אור. אני מאד מאושר בשבילה ובהצלחה שלה ואני באמת מאחל הצלחה מכל ה
. זאת ציינתי במסר האישי לי עליה שלשום. לדעתי, הפורום נועד לתת ברכה, דיעה, שיחרור, והכי חשוב ריכוז מידע יקר מפז. אבל לשמש בפורום בתור צ'ט אישי ומקום לקבת תצומת לב או לשים הודעה בעלת בחוסר רגישות לשאר חברי הפורום זה הפסול. אני אתן לך כמה דוגמא: האם כל השיחה בין "אור" ו"אמא של שחף" עניינה את כל חברי הפורום. הן לא יכלו לנהל שיחה זו במסרים אישיים? שלא תביני אותי לא נכון. זה מאד מחמם את הלב בזה נוצרה חברות חדשה ואני שמח בשבילן. או כל השירשור בנושא דופק העוברי של אור. כל 20 דקות בממוצא שי לאור תגובה למשהוא הכולל דרישה מפורשת לקבלת ברכה ממני, וסביון ומאייוש (שלה הייתה סיבה מוצדקת), למורות שקיבלה בבוקר במסר אישי ואמת זאת הייתה ברכה יפה. ואני מצותת את מה שהיא כתבה שם "מה אתם לא שמחים איתי ? כשסופסוף הגעתי
הלום". שוב את כל ההודעות של אור או לפחות חלק מהן, היא יכלה לעשות במסרים איישים? אני מתנצל עם אני קצת בוטה אבל זה פה לא התנהגות קצת חסרת בגרות וצעקה "לתצומת לב", עוד מאישה בת 45? את הדוגמא לחוסר הרגישות אני לא רוצה לעלות מאחר שזה שייך להיסטוריה. אך הוותיקים של הפורום יודעים על מה מדובר. שוב, אור אני באמת מאחל לך המון הצלחה בהריון שלך. אני יודע שהוא הגיע בהמון דם ויזע. וכמו שאיחלתי לך באישי אני אאחל לך פה: שכל חששותיך יתבדו וכל תקוותיך יתגשמו. ושלא תבינו אותי נכון, אני לא מסלק את אור מהפורום, היא החליטה לעזוב על דעת עצמה בלבד. בקשה ממנה להישאר היא קיבלה ממני בפעם הקודמת בתחילת השבוע.

../images/Emo42.gif בוקר טוב ו ../images/Emo9.gif מחייך לכולם

בוקר טוב ו
מחייך לכולם
מעולם, אבל מעולם לא היתה לי שום כוונה לפגוע באף אחד. ואם בכל זאת מישהו נפגע אז אני מצטערת מעומק ליבי ומתנצלת בזה בפני כולם על כך. סביון ומלח תמיד מגיבים מאד מהר לכל הודעה שהיא. ואכן מלח הגיב ראשון במסר מקסים. כל כך מקסים שאמרתי לו למה שלא תכתוב זאת גם בפורום ? ידעתי ששניהם שמחים בעבורי על ההריון. מאחר ואני משתדלת לנהוג בהומור בחיי רוב הזמן, ואני מאד אוהבת את הגשש החיוור, כתבתי מתוך המערכון "קרקר נגד קרקר" ? Hello, anybody home כשכל כוונתי היתה להעלות חיוך על השפתיים ולא היתה שום כוונה שבעולם "לנזוף", להעביר ביקורת למישהו ועל משהו... לשרון991, מגיע לך סחתיקה - כל הכבוד על היוזמה של הקמת הקבוצה. מאחר ועניין תרומת ביציות הינו דבר מאד קשה נפשית לכל מי שעובר זאת, גם לכאלה שניסו להרות במשך הרבה שנים ב ה מ ו ן הפריות מבחנה ולא הצליחו, ונאלצים לעבור תרומת ביציות - נראה לי תמוה שיצרת קבוצת משנה, מאחר והעניין יוצר מעין קבוצות משנה של בעלי "יותר או פחות" בעיות של התמודדות עם העניין. ובזה את בעצם מצהירה "לנו הצעירות שיודעות על שנצטרך תרומת ביציות מגיל צעיר" יותר קשה ההתמודדות עם העניין, מאשר לאלו שניסו וניסו וניסו והתמודדו שנים עם הסבל הנפשי של עוד ועוד כשלון בטיפולים, ולבסוף נאלצו להגיע לאותו מקום של תרומת ביציות כשהם כבר מאד "חבולים ופצועים" נפשית מהסבל הנפשי שהצטבר בעקבות שנים של טיפולים שנכשלו. בכל מקרה, שיהיה לכולם רק טוב. זו היתה תמיד כל כוונתי בכל דברי ומעשי. שיהיה לכולם
מכל ה
וקבלו הכל עם חיוך מאחר וזו מתמיד היתה כוונתי, וזה מאד עוזר ומקל על החיים גם ברגעים הכי קשים בחיים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה