אור, את עדיין לא מבינה
ואני לא יודעת אם יש טעם להסביר לך את העניין שוב ושוב אך אני אנסה שוב. הידיעה על הזדקקות לתרומת ביציות בגיל צעיר מאוד (גיל 15-16) עושה שמות לדימוי העצמי, התפיסה האישית, הבטחון העצמי ובכלל על החיים עצמם. לא סתם רוב הבנות התקשו מאוד ליצור יחסים עם בני המין השני. רוב בנות הקבוצה הן רווקות והנשואות בקבוצה נותנות לרווקות שבנינו הרבה מאוד כוח ותקווה כי גם הן באות מאותו המקום אבל למרות זאת הצליח למצוא אהבה גדולה . המהות של הקבוצה היא שונה, ההדגשים הם אחרים ומי שלא חוותה את זה בעצמה לא יכולה להבין. אני מקווה שסוף סוף הבנת את ההבדלים ואת הצורך שלי בקבוצה הספציפית הזאת. אני גם התנדבתי לסייע למבוגרות יותר לארגון הקבוצה אך לא היתה היענות. הבעיה שלך היא שאת לא מסוגלת לראות מעבר לעצמך וברגע שמשהו לא נראה לך את תוקפת באגרסיביות ופוגעת בלי לחשוב פעמיים.
אור, את עדיין לא מבינהבוקר טוב ו
מחייך לכולם![]()
מעולם, אבל מעולם לא היתה לי שום כוונה לפגוע באף אחד. ואם בכל זאת מישהו נפגע אז אני מצטערת מעומק ליבי ומתנצלת בזה בפני כולם על כך. סביון ומלח תמיד מגיבים מאד מהר לכל הודעה שהיא. ואכן מלח הגיב ראשון במסר מקסים. כל כך מקסים שאמרתי לו למה שלא תכתוב זאת גם בפורום ? ידעתי ששניהם שמחים בעבורי על ההריון. מאחר ואני משתדלת לנהוג בהומור בחיי רוב הזמן, ואני מאד אוהבת את הגשש החיוור, כתבתי מתוך המערכון "קרקר נגד קרקר" ? Hello, anybody home כשכל כוונתי היתה להעלות חיוך על השפתיים ולא היתה שום כוונה שבעולם "לנזוף", להעביר ביקורת למישהו ועל משהו... לשרון991, מגיע לך סחתיקה - כל הכבוד על היוזמה של הקמת הקבוצה. מאחר ועניין תרומת ביציות הינו דבר מאד קשה נפשית לכל מי שעובר זאת, גם לכאלה שניסו להרות במשך הרבה שנים ב ה מ ו ן הפריות מבחנה ולא הצליחו, ונאלצים לעבור תרומת ביציות - נראה לי תמוה שיצרת קבוצת משנה, מאחר והעניין יוצר מעין קבוצות משנה של בעלי "יותר או פחות" בעיות של התמודדות עם העניין. ובזה את בעצם מצהירה "לנו הצעירות שיודעות על שנצטרך תרומת ביציות מגיל צעיר" יותר קשה ההתמודדות עם העניין, מאשר לאלו שניסו וניסו וניסו והתמודדו שנים עם הסבל הנפשי של עוד ועוד כשלון בטיפולים, ולבסוף נאלצו להגיע לאותו מקום של תרומת ביציות כשהם כבר מאד "חבולים ופצועים" נפשית מהסבל הנפשי שהצטבר בעקבות שנים של טיפולים שנכשלו. בכל מקרה, שיהיה לכולם רק טוב. זו היתה תמיד כל כוונתי בכל דברי ומעשי. שיהיה לכולםמכל ה![]()
וקבלו הכל עם חיוך מאחר וזו מתמיד היתה כוונתי, וזה מאד עוזר ומקל על החיים גם ברגעים הכי קשים בחיים.![]()
ואני לא יודעת אם יש טעם להסביר לך את העניין שוב ושוב אך אני אנסה שוב. הידיעה על הזדקקות לתרומת ביציות בגיל צעיר מאוד (גיל 15-16) עושה שמות לדימוי העצמי, התפיסה האישית, הבטחון העצמי ובכלל על החיים עצמם. לא סתם רוב הבנות התקשו מאוד ליצור יחסים עם בני המין השני. רוב בנות הקבוצה הן רווקות והנשואות בקבוצה נותנות לרווקות שבנינו הרבה מאוד כוח ותקווה כי גם הן באות מאותו המקום אבל למרות זאת הצליח למצוא אהבה גדולה . המהות של הקבוצה היא שונה, ההדגשים הם אחרים ומי שלא חוותה את זה בעצמה לא יכולה להבין. אני מקווה שסוף סוף הבנת את ההבדלים ואת הצורך שלי בקבוצה הספציפית הזאת. אני גם התנדבתי לסייע למבוגרות יותר לארגון הקבוצה אך לא היתה היענות. הבעיה שלך היא שאת לא מסוגלת לראות מעבר לעצמך וברגע שמשהו לא נראה לך את תוקפת באגרסיביות ופוגעת בלי לחשוב פעמיים.