חברים יקרים

חברים יקרים

יש לי שאלה אני בחור חרדי אך אני בתוכי נדמה לי כבר מת להפנות עורף אך יש בי פחד מסויים מהרעיון של מה יאמרו איזו אישה נורמלית [חילוניה]תרצה לחיות אם אדם שחזר בשאלה [הרי היא תפחד כל הזמן שיחזור לה בתשובה]אם כן מה יצא לי מזה או שמא אני טועה

טועה ובגדול

קח למשל את גרושתי (שהיא ואני אוהבים אחד את השני). היא באה מבית חילוני ואני לא. אז מה?! זה הולך יופי !!

בדבריך סתרת את עצמך

אם כל כך היה טוב משום מה התגרשה ממך?[ועוד שאתה הנך הוא זה שחזרת בשאלה

ממש לא...

לא נתקלתי..בגילי המבוגר.. באף בחור שפחד שאני אחזור לו בתשובה פתאום .. זה אף פעם לא עלה בשיחות עם אנשים..חברים. אני לא חושבת שף בחורה עושה שיקול כזה...

Sonic hedgehog

New member
מה יצא לך מזה?

אולי שתחיה עפ"י אורח חיים שמתאים לך ושאתה חושב שהוא נכון, או שאתה עושה את זה רק בשביל למצוא לך אישה, במקרה הזה הייתי מיעצת להשאר בציבור החרדי שם הם יותר קלות לצוד.

ShakeSpearE

New member
זה

מה שמפריע לך? יש מיליארדי (א)נשים בעולם, אתה באמת חושב שלכולם אותה דעה על יוצאים בשאלה? קודם תחליט האם אתה רוצה לצאת ואחכ"ך תדאג ללוגיסטיקות של למצוא לך מישהי (אם זו מטרה שיש לך). ואם יש לך ספיקות שאולי יום אחד תחזור בתשובה, חכה עד שתהיה סגור על עצמך. אם יהיה לך בטחון בדרכך, אף אחד אחר לא יוכל לפקפק.

תחשוב עמוק יהיה טוב

אתה חושב שיוצא בשאלה זה סוג ב' כמו חוזרים בתשובה בציבור החרדי? אז זהו שלא כל מי שהכרתי לא הסתכלה עלי רע בגלל שאני יוצא בשאלה. היום אני לא נראה\מדבר כיוצא.

ואיזו אישה חרדיה תרצה להתחתן עם מישהו

שמת להפנות עורף? אם אלו בלבד השיקולים שלך (כך ניתן להבין מתוכן ההודעה - "מה ייצא לי מזה?"), הייתי אומרת לך לעזוב לרגע את נושא בת הזוג, ולבדוק מה עוד אתה מחפש בחייך. בכל מקרה, לא נראה שזה פוגע בסיכויים שלך למצוא אישה. שיהיה לך בהצלחה.

כשתגבש דיעה מה אתה רוצה מעצמך

אז תתפנה לנושא האישה, כי כל עוד אתה לא נעול על עצמך לא תוכל להמשיך. אני לא חושבת שזה אמור להוריד לבחורה אצל מישהו.

חרדים דורשים הפרדה

גם במכולת השכונתית בבית שמש אולי שגם בבית תהיה הפרדה?

barr1969

New member
העניין הוא כזה

בקלות אפשר להצית את הפורום עם כל ענייני הדתיים השונים. לא לכך הוא מיועד. נכון שבגלל מצעד הגאווה הם מביאים על עצמם את השנאה הזו, אבל בא לי לשמור על איזון. אם בעמוד הראשון יהיו רק הודעות על המכולת שלהם בבית שמש, או הנסיעה איתם באוטובוס, או הסמים שהם צורכים אם בכלל, הפורום לא יהיה מקום נעים להיות בו, ולו בגלל האנרגיות השליליות. אתה מוזמן לצאת עם הסלולארי שלך ולצלם לנו זבוב עושה אהבה עם זבובה. מבטיחה לך שלא תשורשר.

למעלה