חברים יקרים,

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
חברים יקרים,

אחלו לבאגי שלנו בהצלחה.. מהיום הוא שותף לניהול הפורום,וזה אומר שגם הוא מנהל וגם אליו צריך להתחנף חחח
אבל ברצינות,זה אומר שגם נשנה את הפורום ויהיו כללים ודברים שונים שאולי עד כה לא הסכמתי שיהיו. בירכותי באגיל'ה,שמחה לנהל איתך את הפורום.

avi46

New member
מזלטוב באגיל'ה../images/Emo140.gif

אומנם כעיקרון מעדיף בנות אבל כשאתה בסביבה..... שיהיה המון בהצלחה ידידי ומקווה שתצליח להוציא הפורום הזה משממונו! ולג'י 99, מקווה שתצליחי לשמור על שפיותך בחברתו

bugbuster

New member
../images/Emo43.gif קנט מווין וואם, ג'ויין!

תודה ג'יג'ה, תודה אבי.
לא מתבייש להודות שמתרגש.
מי שממש לפני שנה וחדש נכנס לפורום הזה, כפורום בתולים באינטרנאט, ליקלק את שפתיו, אך אני אתן להם את הפנטזייה, יצאתי בהודעה "מי אוהב את אימא?" ואיזו מהומה הייתה. מי שעד לפני כחודש, שהכוונה לכניסה לעבודה לצידה של ג'יג'ה החלה להיתבהר, ולעלות על פסים עוד נהנהתי לכנות את עצמי "האיש הרע של הפורום, נו,
כמי שלא העלים את נטיותיו, מה, אה? נטיות??? אני כבר מיתפשר? אהממ.. את סטיותיו, ומקווה מעט מוזרויות, אני נרגש.
מה עכשיו, ג'יג'ה ואנוכי עוד לא ישבנו על הפרטים הסופיים, אך מקווה שנשלימם עד יום חמישי, כך שבסוף השבוע הזה כבר יהיו הדברים מסוכמים.
רק אמירה אחת מתחייבת, אמירה ולא הצהרה, ולוודאי לא החנפה - כמה שרוצה לחמם את הפורום, ושיהפוך באמת לפורום חם חם חםםםםםםם, הרי הכל הכל תלוי רק ואך ורק בכם.
מתרגש, אמרתי כבר?

נימשון

New member
../images/Emo124.gif באגיייייי

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה יופיייייי כמה טוב לראות אותך תחת כובע המנהל
תגיד, עכשיו צריך להתחנף אליך
לכתוב פנטזיה
להראות ציץ
להראות פיטמה
או סתם לתת לך מציצה
בהצלחה איש יקר שלי

bugbuster

New member
נימי...

מתחיל מהסוף. לתת לי מציצה? זו הזמנה לרצח? הרי אתעלף מ יותרת לחץ.. דם... אופפפפ אופפפפפפפפפפפפ איתךךךךךךךךךךךךךך אבל לגבי ציציםםםםם... ותספרי תספרי למה הם מטריפים אותי במיוחדדדדדדדדדד! אתן רמז.. האסוציאצייה כמובןןןןןןן חםםםםםםםםםםם

באגייי מזל טוב ../images/Emo140.gif

הממ הממ הממ שולחת עוגה שמתוכה יקפוץ / תקפוץ מה שיבוא לך.. (איך זה בתור התחנפות???)

bugbuster

New member
'תחנפות? ואני כבר ראיתי בדמיון

תמונה של שנינו.. את מודעת לנטיה שלי.. אהמממממ.. תודה דיווי כל כך תודה. תרגישי בבית כאן.

bugbuster

New member
רק לשים לב, הגולשת שרית 114

הגיבה פעמיים, נו בטח, הטיזנקיות האלה מפורום סטוציםםםםםםםםם
בואי לכאן. תפנטזי שמת לב כמה זזזיין יש בפנטזזזזזזזזזזזזזזזזיה?

bugbuster

New member
איך? לא.. לא **** אותה..

חשבת שכן? תודה פירס, (וסולח לך על הפזילות שלך לסקס אחר.)

bugbuster

New member
תודה נועה, ותודה על הבמה לפרסם

אצלך הודעה לא קוליגייאלית. תפנטזי לנו? (אני לא יגלה לאף אחד.. נשבע!)

טאKילה

New member
קולולולולו באגי ../images/Emo24.gif

יפה לך עם g99 צוות לעיניין.. מזל טוב מותק אני בטוחה שתתרום עוד ועוד לפורום הנפלא הזה. בהצלחה

bugbuster

New member
../images/Emo24.gif טאקי!

חייב השתפכות. לפני שנה וחודש, טאקילה, מכורה לאהבה, פיה ומכשפה, היו עוקורת ההרים שקיבלו אותי. נוסטלגיה מה.. תודה טאקק, למרות שרק אחרי זמן נפתחנו מעט האחת לשני. בקרי אותנו? כאן? וקשהההההההה?

shahar1971

New member
באגבאג, בחיים לא כתבתי כאן

באתי רק כדי לאחל לך הצלחה, אושר וכושר שמור על מיקוד, זה קשה שבעתיים עם כל כך הרבה מיצים והורמונים מסביב.
ניפגש בשמחות

למעלה