חברים יקרים,

נויקה

New member
מממ

אתם כמעט נשמעים רציניים. אתם רציניים? או שאלו השאריות של ה1 באפריל?

מה, שאני אעשה צחוק מהחת"ם סופר?

בוודאי שאנחנו רציניים. ואם את כבר כאן, ושמעתי שאת מוכשרת בציור, אנחנו מחפשים לוגו לפורום, כזה שאפשר יהיה להדפיס על שטרי המניות שננפיק. משהו עם חזון, משהו עם ערכים. יכולה לצייר לנו משהו? אולי משהו כמו נחש שבלע כבשה?

b_noga

New member
חג שמח וכשר!

אני רוצה לאחל לכל חברי הפורום חג פסח שמח וכשר, חופש נעים ומלא בילויים! אני רוצה גם לקוות שהמריבות שאפיינו את השבוע יעלמו, ולא יחזרו יותר לעולם. אני אמנם חדשה כאן, אבל עד עכשיו ראיתי שכל הדיונים מתקיימים באווירה טובה וכייפית בלי שום ויכוחים ואני מקווה שזה ימשיך ככה. שנתעסק יותר בלתרום ידע אחד לשני בתחומים שונים, כן אני קוראת גם מאמרים על דברים שאני לא אוספת ושלא נוגעים לי ישירות ואני בטוחה שיש עוד הרבה אנשים כמוני, אז כן ירבו מאמרים וגלריות (מבטיחה לשלוח עד צאת החג השני שני מאמרים בנושא שקשור לאוסף שלי...). ובנושא ההחלפות, לדעתי הן חלק בלתי נפרד מהפורום, אבל כמובן יש דרכים טובות יותר וטובות פחות, וצריך למצוא את הדרך שאספנים יוכלו לתרום דברים אחד לשני בלי להפוך את הפורום לשוק... בקיצור ולעניין, יש פה אחלה פורום שכדאי לשמור ולטפח, כדי שכולנו נוכל להמשיך להנות ממנו!

נגה - חשוב!

שכחתי לומר לך - ביריד בדיזנגוף יש המון בקבוקוני בושם. כדאי לך לבוא לראות, בדרך כלל אינם יקרים.

b_noga

New member
שכחתי לציין שאני עושה שבת, כלומר

אני בבסיס מיום רביעי עד ראשון... מתי בד"כ מתקיים היריד הזה? אולי שבוע אחרי זה אני אסע

תמיר1991

New member
כן... רק יש פה מישהו שמקלל אותי

במסרים... תמיד חייבים להרוס את האידיליה... תמיר.

אם יש מישהו טיפש מספיק,

כדי לשלוח אליך מסרים עם תוכן מיותר, תעשה מה שהסבא שלי זכרונו לברכה היה עושה במקרים כאלו - תתעלם ממנו לגמרי. פשוט וקל. ותזכור - לכעוס זה להעניש את עצמך על טפשותם של אחרים. חג שמח!

ran lir

New member
צהרים טובים וחג שמח לכוכולם../images/Emo39.gif

בחג לא עושים עסקים כך שלנושא ההנפקה נדסקס לאחר החג. את חול המועד ננצל לחיפוש, השלמות וחידוש אספני.

למעלה