חברים יקרים,

python 4

New member
אבל.. אבל...

מה עם הרדיומן? הרדיומסטר?
מישהו עוד צריך לזכות בכלב החמוד הזה שלך!

python 4

New member
או, את לא יודעת,

לפני איזה שבועיים שלוש הרדיומן הציע את הכלב החמוד שלו להחלפה (ביחד עם איזה סוג של משקל) אבל אף אחד לא התעניין בזמנו. אז החלטנו שהכלב ינתן כפרס למי שיציע את הניק שיבחר במבצע הלאומי "קח אותי טנדר". אם יצא מזה משהו - ימים יגידו. (לא קשור, אני יודע, אבל תמיד רציתי להגיד 'ימים יגידו')

כמה דברים +הנייק+הכלב +התחרות לכולם

בפעם ה5 או ה6 או ה7
אין שום כלב להחלפה והנייק אים למשהו יש שם אז להציע יש תחרות ויש גם פרס לא כלב כללי התחרות מהיום ועד יום שני בעוד שבועים אפשר להשתתף כל משתתף חייב להשאיר את הפרטים הבאים (הפרטים עם הכוכבית חובה ) *שם משתמש *הכינוי שהוא מציע *מה הוא אוסף למה הוא חושב שהנייק שלו טוב *הנייק חייב ליות קשור לרדיו ורצוי בעיברית כל משתתף יכול לתת כמה הצעות ואיזה פרס הוא היה רוצה לקבל שקשור למסגרת הפורום התחרות חלה מהיום ב30 :23 ועד יום שני בעוד שבועים ב00: 23 את השמות + כל הפרטים יש להעביר במסרים לתיבה שלי

python 4

New member
יופי! איזה התרגשות!

אני שמח שלפחות פרוייקט אחד יוצא לדרך.

saudi

New member
הנה שתי הצעות:

1. הטנדר נוסע -> הטרנזיט נוסע -> הטרנזיסטור נוסע ובקיצור: טרנו 2. מר-איש. ראשי תבות של: משפץ רדיואים ישנים. וגם עושה רעש...

python 4

New member
יש לי יש לי יש לי

פהההההההה! על משקל 'הטנדר נוסע' - 'לרדיו שומע' ואפשר גם כינוי חיבה - 'רדיוש' (מזכיר גם רדיוס) אפשר לעשות פרודיה על ניקים של אחרים - 'אמא של רדיותם', 'רָדיוֹנָה'. או 'רדיו לוריד' שזה היפוך כזה של האותיות.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מצחיק אבל את

רדיו על גלגלים אהבתי, זה מתאים לך חיים.

ran lir

New member
עכשיו אני יודע../images/Emo150.gif

למה ומדוע אתה אבא של!!!!ברוך שובך לבלגן.אני די חדש אך יכול לאמר שלפורום יש פוטנציאל.צריך סבלנות וזה יבוא.

חיים ורן ותמיר:

חיים כמובן צודק, ולזה בדיוק התכוונתי. תודה על הדיוק. רן - מה בדיוק הבנת בעניין של למה אני אבא של? לא הבנתי עד הסוף. מכל מקום, גם אני די חדש פה, רק קצת פחות ממך, ואני יודע שלפורום יש פוטנציאל. בתחילת חודש יולי, אגב, אם הכל ילך כשורה, ננפיק אותו בבורסה. ותמיר? סתם, בא לי להגיד לך משהו, בלי שיש לי משהו להגיד. אז חג שמח לך תמיר, ולהתראות בתשע בככר. אה! שם מצויין!! בני, איך אתה לא חשבת על זה? תשע (לא השעה, התאריך)בככר ביום שישי!!! מעכשיו, זה השם הרשמי של המפגש. ומי שלא יודע למה, הוא כנראה צעיר מידי או לא אוהב מוסיקה ישראלית משובחת.

ran lir

New member
../images/Emo77.gifבורסה??../images/Emo45.gif

תתיעץ איתי לפני שאתה יוצא להנפקה.יש לי כמה טיפים שיועילו להנפקה מוצלחת. לנושא אבא של...פשוט חשבתי שהיתיחסותך למה שקרה בפורום בהעדרך היא התיחסות סלחנית ופיסנית וטוב שזה כך. יש מאות או ליתר דיוק אלפי נושאי אספנות, אחוז קטן צריך להכנס לפורום וההצלחת ההנפקה מובטחת.

לעניין ההנפקה:

אני מקווה להנפיק לפי מספר נושאי האיסוף הידועים, לפי מכפיל של 5 ש"ח לכל תחום איסוף. חתמי ההנפקה יהיו אנשי הפירסט אספניינשנל בנק, והיא תרשם למסחר באספן, ארה"ב. חברי הפורום יקבלו כמובן אופציה לקנות חבילות מניה בהנחה משמעותית, כמו עובדים בכל חברה אחרת שיוצאת לבורסה. ואגב, למרות שנרשום אותה באספן, כאמור, היא תחשב לחברה ישראלית כי מרכז הפעילות האספניינשיאלית שלה יהיה בתפוז, ולכן אספן תעודות המניה הישראליות יוכל להוסיף אותה לאוסף שלו. אגב, חשבתי גם שבגלל קשריו עם מייסדי החברה יקבל את מניה מס' 1. סוגי המניות יהיו: מניות רגילות, מניות בכורה, ומניות לאספנים בלבד.

ככה גם אמר החת"ם סופר.

אם תרצה, ניתן לך להיות החת"ם מונה, מלשון מניה. אבל אולי בינתיים, תוכל לתת לי טיפ לגבי ההנפקה: האם לדעתך אנחנו צריכים לחשב את ההון העצמי של הפורום לפי ערך קטלוגי, שווי לסוחר, מחיר ממוצע באי-ביי או בדרך אחרת? יש לדעתך הנחיות של הרשות לניירות ערך -אספני בענין הזה?

למעלה