חברים יקרים...

טiבת לב

New member
חברים יקרים...

אני מתכוונת מחר לפרוש מהאינטרנט... אני מתפללת שהקב``ה יעזור לי שאצליח במשימה שלי... אני מאמינה שזה יעזור לשפר את הזוגיות... אני מתנצלת שלא הכי עניתי במסרים...

אני לא מבין את ההודעה הזו

אבל בכל מקרה, אם את חושב שזה יועיל לזוגיות, את טועה. זה מה שאני יכול לומר. אז אולי תסגרי את העיניים, אבל תישארי אשה כבויה, כנועה, כל מה שלא הייתי מאחל לבתי.

זה תלוי מה היא עשתה בנט

ואתזה רק היא יכולה לדעת.מן הסתם זה לא היסתכם בכתיבה בפורומים כיון שבדבר זה אין בעיה וזה לא אמור להפריע לזוגיות.

למה טועה?

הזוגיות, כפי שאתה יודע, היא ענין אינדיבידואלי לחלוטין, והנזק לזוגיות יכול לבא מכל מיני היבטים. לא חושב שדעתך היא כי האינטרנט ככלל הוא ענין חיובי למדי, הגם שצדדים חיוביים לו לרוב. מעריך בהחלט את קרבנה של הכותבת על מזבח זוגיותה, ומי יתן ותמצא מרגוע עם בן זוגה.

mister xy

New member
גם אני מתפלל

שהוא יעזור לך להצליח במשימה. אבל לפעמים הוא צריך קצת עזרה מאיתנו, משהו כמו ארבעים יום בכותל, או פרק שירה, (ולהבטיח לפרסם כמובן) או חי רוטל, או חי שקלים לקופת העיר, או לפחות להגיד אמר רבי בנימין... אני מתאר לעצמי איזה מסרים קבלת ולא נראה לי שאת צריכה להתנצל על כך שלא ענית כי הסוטים שרצו ל**** אותך תמיד ישמחו לעשות את זה אפילו אם לא תתנצלי.

לחוד

New member
בהצלחה

אם האלוהים שלך אוסר את האינטרנט והוא הנמצא במשוואה שלך, מהרי והתנתקי מהאינטרנט כבר הרגע ואל תדחי למחר את דבר האל. בעצם אל תראי את ההודעה שלי. ולך ולבעלך ולזוגיות שלכם אני מאחל שיפור נעים, וטמינת ראש נעימה עמוק עמוק בחול ובחרדיות.

Namespace

New member
על מי שהתבטא בבוז - זה לא מראה על בגרות יתירה

אלא על משקעים. משקעים זה טוב ויפה, אבל כששופכים אותם פה, זה לא מצביע על איזושהיא "נאורות" או "קידמה" או הס מלהזכיר "סובלנות" שאני בטוח שהייתם רוצים להתהדר בתארים אלו. גם אם אדם מסויים לא מאמין באל - זה בטוח לא מכובד/מנומס להביע בוז או זלזול באמונתו.

mister xy

New member
משום מה

החלטתי להתייחס לשאלתך ברצינות ולהלן תשובתי: מה יקרה אם אני אכתוב איזושהיא הודעה בפורום העולם החרדי ובין לבין אני אכתוב שאני לא מאמין באלוהים. כמה זמן יעבור עד שההודעה הזו תמחק? לדעתי לא יותר משעה. אז פה, אני לא מחקתי אלא רק הבעתי את סלידתי מהשטויות שהיא כתבה וגם על זה יש לך טענות? ובכלל, מי את שהתפרצת ככה? הגיע הזמן שכולם יבינו שיש מספיק פורומים לחרדים מאמינים, כאן זה לא הכתובת.

אני באמת שאלתי ברצינות.

ההודעה בפורום חרדי לא תמחק.לא אחת נתקלתי בקישורים שעלו שם להוכחות לתורת האבולוציה וכו`,אמנם זה גרם להתפרצויות קלות כי יש בזה חוסר כבוד לאמונתו של האחר.כאן זה שונה,כאן זה נראה כי התגובה שלך (וסלח לי על הכנות) קצת מהולה בקנאה..נראה כי אתה מקנא ביכולת שנשארה לה להאמין.לא נכנסת לזה אם מה שהיא עושה זה נכון או לא.בכל אופן אני חושבת,עפ`י תגובתך בלבד-אתה בעצמך לא שלם אם אמונתך או חוסר אמונתך..אתה אולי אפילו מתעקש לא להאמין/משכנע את עצמך.לשאלתך, מי אני?לא חושבת שאני מסוגלת לחשוף את עצמי בפורום כזה..עמך הסליחה.

שטויות במיץ עגבניות רקובות

במה לקנא? בלהאמין שהאשה נחותה מגבר? בלהאמין שהעם היהודי הוא מין אחר, גבוה יותר מכל האומות? בלהאמין שהורגים ילדה גויה בת שלוש כעונש על כך שנאנסה על ידי גבר יהודי? בלהאמין שמה שהרב אלישיב אומר זה מה שאלוהים אומר? בלהאמין שאלוהים כתב שטויות כמו השטויות שכתובות בתלמוד? בלהאמין שאלוהים עושה כזאת קונספירציה ובורא עולם רק בכדי שנעבוד אותו? בלהאמין שאלוהים כזה ילד קטן ונקמן, שנוקם בצורה כל כך אכזרית במי שאינו מתנהג אליו כראוי? בלהאמין בכזו תורה חסרת חמלה שמצווה להרוג באכזריות קשה ילד בן שלוש עשרה עם הפרעות אכילה והפרעות התנהגות קשות ("בן סורר ומורה")? בלהאמין בכל הדבר הפאגני הזה שנקרא יהדות חרדית? בלהאמין שצריך לחיות חיי עוני מגעילים. בלהאמין שכל החברה צריך להיות כל כך עמוק בתחת שלי, עד שכולם יודעים מתי עשיתי פיפי לאחרונה? אני לא מקא במי שמאמין. בעיני הוא טיפש, שקונה לוקשים שמוכרים לו. ומי שמאמין והדברים שכתובים פה מפריעים לו - שיסבול! ואת, ציפור דרור, אינן ציפור דרור, אלא אחת שיש לה שכר של ציפור, וגם אותו חלקיק שכל קטן קרא דרור ופרח מראשך.

אתה חושב?

בחייף..אתה הרי יודע שכל הסיבות שהעלת יכולם חכם אחד לבטל בשניה..כל `בן סורר וכו`..ויכול להגיע חכם אחר ולהראות מה הסיבות שלו להאמין.מעבר לזה,העלית גם התנהגויות חברתיות שלא קשורות לאמונה,שאתה יכול לבחור פשוט להפוך לאדם מסורתי,דתי לאומי,דתי,מודרני..וכו`..אלה לא סיבות שהייתי מגיעה בגללם לכפירה.אלה התסכולים שלך אדון יקר.כפי שאתה רואה אני לא עוסקת בכן תאמין או לא..אבל מניסוח הדברים עולה-שאלוהים הוא לא הבעיה-החברה החרדית היא הבעיה!

mister xy

New member
תמשיכי להתנהג כמו הציפור הגדולה ביותר

ולטמון את ראשך עמוק באדמה. הוא רק הסביר לך למה אין לנו במה לקנא ואת מוציאה את דבריו מהקשרם ואומרת שבגלל זה אנחנו לא מאמינים. אם את רוצה לדעת מהן הסיבות האמיתיות שאנחנו לא מאמינים עייני כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2165&MessageId=139132871 ורק אחרי שתעני על כל השאלות תחזרי אלינו. ב ה צ ל ח ה .

אתה מקרה אבוד

אחרי שמהלת את ההודעה שלך בקצת קנאה, ואתה ממשיך להתעקש לא להאמין - אין לי אלא להזכיר לך כי הקנאה הגאווה והכבוד מוציאים את האדם מהעולם.

ניסיתי "להסביר" למיסטר ש

זה לא בסדר למהול הודעות בקנאה (ציטוט של ציפור דרור:כאן זה נראה כי התגובה שלך (וסלח לי על הכנות) קצת מהולה בקנאה). במיוחד לאור מאמר חז"לינו ז"ל.

אני בת יענה בעיניך?אינך מכיר אותי.

ניתן להוסיף עוד שאלות למאגר שם?אגב,שמעתי ממני סוג של שכנוע שיש אלוהים?למה אתה תמיד בורח לשם?אם אין מה לכתוב פשוט שותקים.דיברנו על עניין אחר.

למעלה