חברים יקרים

חברים יקרים

האם למישהו יש את הפרסומת החדשה של yes? עם החרדים? אני צריך אותה דחוף לטור שלי למחר. קרי- כתיבת לילה קצרה.. ובכלל, מה דעתכם עליה?

אורןאל

New member
ממש לא משהו

הרגע ראיתי אותה. לא הצחיקה אותי. ובעיני היא הרבה יותר פרובוקטיבית מאשר הפרסומת עם מיקי בוגנים. אני לא חרדי, ולא דתי, ולא מסורתי, ובטח ובטח לא מזדהה איתם, ובכל זאת אני מרגיש שהירידה עליהם בהקשר הזה לא ראויה. החיבור למוצר הוא קלוש בהחלט.

הפקה מטורפת זה ברור.

זכויות היוצרים על השיר בטח גם עלו כמה אגורות. קריאטיב חכם אין כאן. אין כאן קריאטיב בכלל. יש גרנדיוזיות. מי הפיק? מי ביים? מי צילם? מי יודע?

תלוי איך מסתכלים על זה

אין ספק שה-HD של יס יקבל את החשיפה הנדרשת, ולא רק בערוץ 2. אבל אם הייתי דתי או דוס (ותודה לאלוקים, אני לא), ייתכן והייתי מתקומם. והנה סוד למקאן ויס: גם הדתיים רואים יס. אז צפו לגל שחור של מתנתקים. אבל אל דאגה, הדוסים נוטשים, יבואו אחרים. מקאן הולך הביתה, יגיע אדלר. ויהי פנאן בללה-לנד מקאן.

בשביל חשיפה נדרשת היה מספיק דיוור ישיר. ללקוח

ללקוחותיהם. אלא אם כן הם פונים לקהל חדש. הם לא בתוך עמם יושבים. הם מנותקים לחלוטין. זה בטוח. אבל סבבה בבה. עושים כיף שם וזה מה שחשוב. על הזין הלקוח. לא?

kalanit 2000

New member
קצת פאתטי...

יוסי, סגירת החשבונות שלך עם המשרדים שעשו לך רע מתחילה קצת, איך לומר, לעורר רחמים. מה עם איזה גילוי נאות בטורים שלך? אתה הולך להכנס בפרסומת של יס, בלי להגיד שהעיפו אותך ממקאן. נכנסת בפרסומת של בנק לאומי, בלי להגיד שלא קיבלו אותך לעבודה בבאומן. אתה לא מרגיש שיש כאן קצת טעם לפגם?

איזה איכסה כאן עם הניקים.

אני כאן בשמי המלא ובדמותי. ובגלל הפחד הפטאתי של אנשים מסויימים להיחשף כשהם מעליבים ופוגעים, גם לא תמיד נשאר. איפה הענייניות.. למה להכניס פרטים לא חשובים ולא נכונים? הפרסומת לא טובה ואכתוב את זה למרות האהבה הגדולה והאמיתית שלי לטל רביב.

אה כן.. והפרסומת עם הצב- ע- נ- ק- י-ת.

רק לא יכולתי להגיד את זה, כי אז משה גאון היה מספר שנפגשנו ודיברנו. אז לא רציתי להעמיד אותו במצב לא נעים. כן ואני יודע שבועז שרעבי דובב. גדול! ענק! וואו! סוקניק- תעשה לי ילד!!

קצת ריספקט יוסי

כלנית היא לא ניק, היא אחלה קופירייטרית והספיקה לכתוב המון פלאיירים במהלך הקריירה הקצרה שלה.

katash2

New member
קצת מצחיקה התגובה שלך,

בהתחשב בזה שקוראים לך "קולה עם לימון". מי אמר שאתה לא עוזר תקציבאי מתוסכל משלמור?

אני מסכים שאתה צריך גילוי נאות

זה לא משנה אם פיטרו אותך או התפטרת. אתה מבקר משרדים שהייתה לך ויש לך איתם מעורבות רגשית בגלל יחסים שהיו לך איתם בעבר ואני חושב שזה ראוי שיהיה כתוב במאמר. גם אם זה באמת לא משפיע על אופי הביקורת שלך ואני מאמין ובטוח שאצלך זה לא משפיע.

liver pool

New member
קשקשנית ורעה את

לא חושבת (גם בתגובה למירן) שיש צורך בגילוי נאות. כולנו עבדנו / עובדים במשרדי פרסום, כולנו מבקרים פה ומשחיזים אף הרבה יותר מבן טוב, למה לא נדרוש מכולם פה להזדהות בשמם, גילם, סוג הדם שלהם וסוג הקשר שלהם לכל משרד? נו, באמת. ואת חרבך תחסכי מאיתנו, לא כיף לנגב מהמסך את כל הארס והתיסכול בטוקבקים שלך כל פעם מחדש ועל כל דבר. מספיק.

E l i o r 2 2

New member
בלי סאונד ושמתי לב שהיא גרועה

ראיתי אותה אצל חבר, בזמן יומהולדת ,הטלויזיה דלקה ברקע בלי סאונד, אבל גם ככה שמתי לב שזה יכול להכנס לרשימת-סדרת פרסומות גרועות של יס, הם היו ברוסיה פעם עם איזו מהפכה שכל אחד שראה הנמיך עד הסוף,ובכל מיני מקומות שלא קשורים בכלל לערכי המותג שלהם. זה הפייט שהם נותנים להוט- כל פעם נופלים על איזה מגזר בחברה הישראלית וחושבים שזה מצחיק מישהו או עושה למישהו משהו-המחזמר פרסומת שלהם, לסיכום לא מצחיק, לא עובד, והכי מבאס שאני אשמע את זה עם סאונד זה בטח מסוג הפרסומות שחובה ה MUTE של השלט בהישג יד.

למעלה