חברים יקרים

אליאור, אז בעצם ביקרת משהו שלא ראית באמת

הצצת דרך טלוויזיה של חבר במקרה וכבר הסקת שהיא גרועה. אני חושב שבחיים שלך לא כתבת פלאייר ואין לך מושג ירוק מה זה פרסום. אבל לשבת על התחת ולבקר משהו, שאתה בעצמך מודה שלא ראית לעומק, זה כסילות במקרה הטוב!

מירן היקר- לא חשבתי שאתה טיפש.

אתה מושך אותי בלשוני, ומוריד אותי לרמות שאינן הולמות לא אותך ולא אותי. אם אתה מאשים אותי בחוסר תום לב. אז תגובתה של הניק המכוער כבר עדיפה. אבל אתה עושה את זה בפתלתלות נלעגת.

קצת הבנת הנקרא

הוא אמר בדיוק ההיפך, הוא איתך והוא עשה את זה ממש בעדינות. תרגיע, חומד.

E l i o r 2 2

New member
לא רלוונטי

באמת שאני לא ארד לרמה של להגיד לך מה כן עשיתי או לא עשיתי,זה בכלל לא רלוונטי לנושא, אני גם חושב שכאלו שלא כתבו אף פלאייר בהרבה מקרים הדעה והביקורת שלהם אמורה לקבוע יותר מאשר של אנשי הפרסום. ועזוב לרגע לרדת על הפרסומת, זה אולי עניין של טעם,יש כאלה שיאהבו ויש כאלו שלא. אבל שאני חושב שידורים לוויניים עולה לי קטע של חדשנות, משהו עם עוצמה ומשום מה כל הפרסומות של יס תמיד הולכות לכיוון הומוריסטי. פעם ברוסיה עם איזו מהפיכה שלך תבין שזו מהפיכת שידורים ולא איזה רצח עם(לדעתי אחת הפרסומות הגרועות אי פעם),פעם ברומא עם גלאדיאטורים, פעם ב 100 השערים, מחר ביציע המזרחי בטדי, ומחרתיים לא יודע איפה. כל הזמן השקעות מטורפות, שתשאל בסוף הפרסומת מה המוצר שפרסמו, לא יודע אם אנשים יזכרו מכל הריקודים דמויות וכו' מה באמת רצו להגיד לך.

TaxiMedia

New member
אחלה טור יוסף

אני איתך. לא חוכמה... תמיד הייתי
בלי קשר לטור הנכון שקראתי בשקיקה כל הקטע של התגובות על הגילוי הנאות מקורם בצרות עין ועל זה נאמר אשרי מי שמשאיר גילוי עין נאות.

תודה אחי. ואגב ביקשתי ממירן למחוק את ההודעה..

אין לי עניין להיכנס בו. הוא חבר טוב, ולא קראתי את תוכן תגובתו הראשונה. לכן הבנתי תמונה אחרת. אבל, אם הוא בחר להשאיר את תגובתי- אז לא נותר לי אלא להתנצל פומבית. סליחה מירן. ולילה טוב.בן אדם.

למעלה