חברים יקרים...

חברים יקרים...

דיברתי עם נסיכה שלנו יצאה כבר מחדר ניתוח ...לפי הבדיחות שהיא הריצה לי בפון נראה לי שמצבה טוב מאוד...שולחת המון חיבוקים ונישוקים לכולם למי שמעניין בפון שלה......אלי במסר אישי...

ben 911

New member
איחולי החלמה מהירה לנסיכה...../images/Emo140.gif

אתקשר אליה בבוקר אולי נארגן ביקור מאורגן לתושבי ת"א והמרכז אצלה בבית החולים.

maxima

New member
החלמה מהירה ושלמה לנסיכה והרבה בריאות../images/Emo57.gif

שבת שלום מקסימה שלי

הנה קבלתי מתנה לכבוד השבת ושוחררתי הביתה תודה לאל עבר הכל בשלום , למרות אי אילו תקלות בדרך ודבר שני לא אשכח כמו נשימות לויתן הייתי צריכה לנשום , שהאחות מעודדת אותי ,והצפצופים של המוניטור כי החמצן בדם ירד, והייתי צריכה להפעיל את הריאות ללא חמצן עד שהאחות נשברה ונתה לי קצת חמצן יש כאבים אבל משתדלת לא לקחת משכך כאבים אלא העביר אותה ב2 בלילה נשברתי בקשתי משכך , ועכשיו הולכת קצת לישון תודה לכם על האיחלולים והתפילות יותר מאור אגיב קשה לי קצת להקליד כי אני מקלידה ביד שמאל ואני ימנית , יד ימין מנוטרלת לכמה ימים אבל בסך הכל עבר בשלום, ויש הקלה על הגוף שהגידול מחוץ לגוף .

רווית 53

New member
נסיכה..../images/Emo140.gif

מאחלת לך מיכל
החלמה מהירה ובריאות איתנה שבת שלום

תודה רבה לכולם

הגעתי הביתה מאד עייפה הולכת לישון , אכנס הערב ואגיב לכל אחד בנפרד תודה לכל מי שהתקשר לחזק ולתמוך , אני אחרי 23 לילות ללא שינה היה מספר שעות שהייתי לבד , והתמיכה הטלפונית חזקה אותי מאד

ברוך שובך

נסיכה יקרה.שמחה מאוד מאוד שאת בבית ,בריאה .עוד קצת ואת חוזרת לעצמך .הרבה שמחה ואושר שיהיה לךו שבת שקטה ורגועה.חיבוקים מכל הלב.

תודה מתוקה

הרופאים מתכננים שיפוץ יסודי מסתבר , זה הניתוח הראשון בסדרה אחרי ההרדמה לא בטוחה שאני רוצה להיות שם שוב !!!!!

למעלה