חברים יקרים

חברים יקרים../images/Emo24.gif

חברי הפורום היקרים רוצה אני לשלוח מכאן ברכה חמה לכל חברי בוגרי הקורס בבית אריאלה שהיום (בעצם אתמול כבר אחרי חצות) סיימנו את הקורס וסיפרנו בערב האחרון הרביעי במספר בכנס והיה נהדר ואני מאחל לכל תלמידי שנה ב' אשר יתחילו לאחר החגים את הקורס שלהם בהצלחה ,אתם עומדים לפני שנה מדהימה עם מיכל פורת היה לי כיף כל כך שאני חש צורך לשתף אתכם חברי לפורום אז זהו שבת שלום אילן

LadyoftheLake

New member
מזל טוב לבוגרים!

שלום לכם! לא התפוצצתי במנהרות הרכבת התחתית ואני בסדר. עדין אני כאן. תיקון קטן לאילן: החל מהשנה הקרובה יהיו שלושה מסלולים שונים לשנה ב. להתראות בקרוב!

perhay

New member
גבירה מהאגם, תודה שכתבת לנו

אכן, אני לפחות שערתי שאולי את נמצאת בלונדון, וחששתי לשלומך. בכל זאת, זו לו חווייה נעימה. רוצים לראות אותך בקרוב בבית, בריאה ושלמה.

הגבירה חזרה בריאה ושלמה!!!

היי ברוכה השבה... אל תגידי שהברכות לא עזרו... קחי לך זמן לנוח קצת...תתאפסי. ביי פרי גן העדן

עכשיו אני כאן../images/Emo66.gif

חזרתי לפני שעתיים והכל בסדר. תודה על הברכות ותשומת הלב. למזלי קמתי באותו בוקר מאוחר מדי ולא הספקתי להתקע ברכבת התחתית. בכל אופן - מצער ביותר. העיתונים האנגלים נראו הבוקר כמו עיתונים ישראליים אחרי פיגוע. דיווח על עוללות וחוויות בהמשך. שבת שלום.

perhay

New member
../images/Emo49.gif אילן על סיום הקורס

שיהיה
בהמשך הדרך!

לאילן - סיום הקורס הרבה ברכות.

אני עשיתי אותו לפני שנים רבות. לצערי רק את שנה א. המשך עבודה פוריה ובטוחה אני שתצליח.בגדול...

NAVVAN1

New member
אילן ברכה קצת מאוחרת, אבל למדנו

מהגבירה שלפעמים, כדאי לקום מאוחר להחמיץ סיפור שלא להמליח מי חיים (ברכה מורבידית, מצער שלא אזכה לראות חיוך שלך בבית אריאלה) תצליח ,תצליח, תצליח, לא סיפור מאגדה הרי אתה מוכשר ,,,,,,,,, אין סוף לברכה הרי אתה רק בהתחלה של הדרך המפותלת והיפה

למעלה