חברים יקרים שלי

Tha Perfect One

New member
יוווו איזה מסכן

איזה מסכנים...גם כן הממשלה החרא שלנו....אין מה לעשות...צריך להשקיע את הכל בשביל שלילד יהיה טוב...חבל =[ מזה משתתפת בצערך...=/ בהצלחה!!!

Bubble Girl 27

New member
אנחנו לא מסכנים

קצת קשה לנו אבל כלום לא שובר שניים כמונו. בטח שאין מה להשתתף בצערנו אבל הבנו את הכיוון. תודה

אמממ

נשמה קראתי הכל.. ובאמת נגע לי ללב ודי כאב לי.. למרות שאין לי ילדים הרגשתי את האב שלו השארתי לך מסר.. אני אשמח אם תקראי אותו ותגיבי :)

tkuihehr

New member
וואו, דמעתי ../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif

מראש אני רוצה להגיד שאני רק בן 19, ואין לי מושג איך זה עובד, וכמה שאני רוצה לעזור לך אני לא ממש מבין בזה. ריגשת אותי, פשוט ריגשת אותי, אני כבר 3 שנים בתפוז ואף פעם לא קראתי הודעה שממש גרמה לי לדמוע, באמת. ותודה, לא הרגשתי ככה כבר המון זמן
אני חושב שכל בנאדם נורמלי שיקרא את המכתב כמו שכתבת אותו, ידמע כמוני ויבין וירצה לעזור, קשה לי להאמין איך יש אנשים כל כך אטומים שם למעלה במשרד החינוך. כמו שנראה לי האוטיזם שלו זה רק שם שיש עליו, ושהוא ילד רגיל, וכל ילד בגיל שלו עוד מתקשה בפעילויות חברתיות ודומיהם, כשהוא יגדל ויילך לבית הספר אני בטוח שהוא יצליח מכל הבחינות ויגדל לחיים יפים וטובים. מקווה מאוד מאוד בשבילך שתצליחו ותסתדרו.

Bubble Girl 27

New member
המון תודה על המילים החמות

לא תיארתי לעצמי שאנשים יתרגשו עד כדי כך וירתמו לעזור. כל מילה חמה עושה טוב על הלב ועוזרת לנו לחייך. בשמו של שון תודה לכולם

vasp

New member
ניסית לפנות ל"מומחים" של הועדה ב"תשלום" ?

ללכת לאותם "פסיכולוגים" שמייעצים לוועדה עושה פלאים , על אותו משקל פסיכולוג פרטי שיש לו "השפעה" על הוועדה גם מאוד יכול לעזור , כמה ביקורים פרטיים ל"התייעצות" ו..... שורה תחתונה כסף כסף ועוד כסף , זה אכן הפתרון . בתור אחד שעבר דברים דומים , אבל ממש לא באותה חומרת בעיה , רק סיוע של "מומחים" עזר . אני לא טיפוס של להפוך שולחנות ולא כולם כאלה ואני בטוח שגם כאלה שסיפרו שהם "הפכו שולחן" יותר נראה לי שהם העבירו משהו אחר מתחת לשולחן . בהצלחה בכל אופן .

שרשירית

New member
את חזקה מאוד ואל תוותרי לרגע לטובת הילד שלך

המון
על כל מה שאת נאלצת להתמודד איתו - לא פשוט לגדל ילד מיוחד לבד. אל תוותרי, תלחמי - תשלחי מכתבים, תנסי לרתום עוד הורים ואפילו תצאו להפגין מול העירייה, אולי אז מישהו ינסה לצאת מהבועה ומהאטימות ולבוא לקראתכם. מאוד עצוב להיתקל במקרים חסרי רגישות שכאלה ואין ספק שמי שנפגע הם הילדים המקסימים. אני איתך!

מקווה שימצאו גן מתאים! אבל

מעניין מה היתה כותבת "דורית" הילדה שחטפה מכות כי היא לקחה את המכונית בשביל לשחק עם שון ומה היתה כותבת "אמא של דורית" על המצב הזה מעניין מה היתה כותבת הגננת הותיקה "חווה" שהורים איימו שיוציאו את הילדים מהגן בגלל הילד שמכה את הילדים שלהם ולמה, אם יש עודף גירויים בגן רגיל וילד על הספקטרום פשוט סובל שם, אין גנים מתאימים לילדים על הספקטרום (או לחילופין אין מדיניות שילוב נורמלית שבה מתקצבים סייעות) מאחלת לך ולשון המון המון הצלחה בעבודה, עם הגן התקשורתי שאני מקווה שיפתחו וירחיבו לטובת הילדים וההורים

מזל8

New member
גן תקשורתי

יקר שון שמי מזל ואני עובדת בגן תקשורתי אני מבינה מאוד את בעייתך וחייבים כן לתת לך ועדה תילחם על כך בגן תקשורתי יודעים בדיוק איך להתנהג עם הבעיות שיש לך ואני מאמינה בך אני מאמינה בהצלחתך שוב אני חוזרת ואומרת שאמא תילחם כן לקבל ועדה או שתלך לאיבחון ואז לא תהיה להם בריריה וכן יתנו לך ועדה אוהבת מאוד מאוד ובהצלחה תישמור איתי על קשר

הילה301

New member
ממיש

ממיש,כתבתי לך גם במסנג'ר ואת לא שם- תכתבי באופן ענייני את הבעיה, למי פנית ומי הגורם שלא מוכן לעזור או לא יכול לעזור. חשוב שתכתבי איפה את גרה כדי שאפשר יהיה לנסות ליצור קשר עם הגורם הרלוונטי בעירייה. עפר יעביר אל גיא מרוז את הכל בשניה שתעבירי את הפרטים

corina5

New member
אני סטודנטית לחינוך מיוחד

(אמנם שנה א') אבל באחד הקורסים שלנו הוסבר לנו שבכדי להתקבל למוסד לימודי של חינוך מיוחד יש לעבור אבחון וועדת השמה. כדאי שתבדקי את זה (אלא אם כן כבר עשיתם את זה והבנתי לא נכון...). בד"כ ועדת ההשמה לא מתווכחת עם ההורה וגם עליה יש אפשרות לערער. את רוב הנכויות קובעים רופאים ולא מורים,זהו מודל רפואי ולא חינוכי!משרד החינוך אינו מאתר את הלקויות,אלא ההורים הם אלו שניגשים בכדי לבדוק העניין. אתם צריכים לעבור ועדת השמה בעיריה / הרשות המקומית.הערער הוא במשרד החינוך. הגדרה לחריגות (ע"פ ד"ר חנן רונן): "ילד אשר חורג מבחינה שכלית / פיזית / נפשית בצורה בולטת,מגדילה התפתחות נורמטיבית,באופן שאינו יכול להפיק תועלת מביה"ס הרגיל והוא זקוק למסגרת מיוחדת או שירותי עזר". זה כלול תחת חוק חינוך מיוחד חינם.חינוך חינם ואחריות כוללת של המדינה והרשות. יש את ארגון הילה אולי תוכלי להעיזר בשירותיהם (וולונטרי) מקווה שתצליחו!

lindens

New member
שלחתי לך מסר

אנחנו באותו מצב, ואם את רוצה אפשר ורצוי להתאגד ולפנות ביחד לתקשורת.

playtrip

New member
היה צריך לקבל ולהבין את הילד שלך.

מה שהוא עושה, מבוסס על נסיון חיים, אפילו שהוא ילד הוא למד ממה שקורה סביבו. ואלו ההחלטות שהוא בחר לבצע. חבל שלא מוכנים להבין אותו ולהקשיב לו, ובמקום זאת, מצמידים לו תגית. בתור אדם בוגר הוא יכול להתשמש בכישוריו בין השאר עבור שליחויות מדיניות, הוא יכול להיות שגריר במדינות כמו ארגנטינה. הוא ראוי ליחס הגון ומכובד, הוא אדם שעשה בחירה שונה, ואם משהו מכאיב לו, הוא יספר לאדם שבו הוא בוטח. יש כאלו שכל ההבנה עבורם תלוייה רק במפלס העויינות הכללי של החברה, תראי איך הוא יסתדר יפה במדינה שקטה ליד הפסיפיק. תורידו הילוך, תרגעו, תהנו מהחיים, זה חיוני לגוף, זה טוב להרגשה, זה חשוב!

למעלה