חברים יקרים שלי

tkuihehr

New member
../images/Emo45.gif

אני לא במצב הזה, אבל ריגשתם אותי מאוד מאוד

navy123

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

מרגיש לי שאת מבטאת את עצמך בצורה מופלאה. אין לי מה לייעץ מעבר למה שכתבו קודמיי (וכתבו בחכמה רבה), אבל דבר אחד אני יודע: לשון יש מזל ענקי שיש לו אמא כמוך. ושוב

taliya73

New member
כואב

קראתי את המכתב הזה. עצוב, כואב, לפעמים אנחנו שואלים את עצמנו כמה אלוהים מנסה אותנו? הייתי שוקלת לפרסם את המכתב ללא פרטים במקומון של רעננה. אולי מישהוא ירים את הכפפה ויוכל לעזור.

שחR

New member
וואו, זה מרגש ומעצבי ביחד.

מיקי יקרה ושן שאני מקווה שיקרא את מה שיש לי להגיד. אני מתנדב המון שנים בארגונים שונים. ממש מחר בישיבת גוף המתנדבים שלי, אנוחנו הולכים להעביר החלטה לתרום כסף מכובד לטובת גן לילדים אוטיסטים בתל גיבורים בחולון. אני לא יודע איפה אתם גרים, ואם זה קרוב. אבל בארץ קטנה עם שפם, לא נראה לי שיש מרחק שיעצור אתכם. כמו כן אני מכיר אנשים טובים שמתנדבים בארגון אלו"ט, ואני בטוח שיש להם פתרונות מנסיונם העשיר. לדעתי אין טעם להילחם בתחנות רוח, פשוט למצוא מסגרת מתאימה בעזרת הגופים שמכירים את הנושא ולרשום את שון לשם גם אם זה לא הכי קרוב לבית. אם את רוצה לשוחח תשלחי את הפון במסר ואני מבטיח לעזור מכל הלב. יהיה בסדר, שחR

../images/Emo201.gif

יקירה, את אימא נפלאה ואין לי ספק ששון זכה בכך שאת האימא שלו. לגדל ילד עם צרכים מיוחדים זה בהחלט לא קל ודורש המון כוחות. אני מאחלת לך מכל הלב את הכוחות האלה, ואת המפגשים עם האנשים הנכונים לעזור לך. אולי הרעיון לפנות לעיתונות - אולי אפילו לשלוח את המכתב הזה לאימייל האדום של YNET. אין לך מה להפסיד. רק להרוויח. בהצלחה
ואם יש משהו שבו ניתן לעזור - בשמחה גדולה

NoaModiin

New member
שון המקסים ../images/Emo24.gif

אם יש לאמא רעיון איך נוכל לעזור, כולנו כאן נירתם יחדיו כדי לממש אותו. בינתיים אני שולחת אבקת קסמים שתפזר את הרעש מסביב וגם קצת מהדמעות של אמא.

mommy72

New member
באבל

לצערי לא ממש יכולה לעזור (הלוואי וכן) למרות שאנחנו ממש לא מכירות, נגעת בי מאוד וגרמת לי לרצות להפוך עולם בגלל מה שתיארת. לא להאמין שבסופו של יום, שון לא נמצא במסגרת המתאימה לו ומקבל את מה שהוא צריך כדי לגדול לילד מדהים, כמו שנשמע שהוא. חייבת להגיד, אפילו אם כרגע זה לא הכי מעודד, שכנראה יש לו אמא באמת מדהימה ומיוחדת במינה, ובכך התברך שון ועל כך מזלו הרב. לי ברור שהדברים יסתדרו בסוף איכשהוא ובגלל מי שאת , הלביאה שכמה על ארבעת רגליה ושואגת בכל גרונה ונלחמת בכל כוחה כדי לעשות לשון טוב. מחזיקה אצבעות ובאמת ובתמים מאמינה שבזכותך שון ימצא את המסגרת ההכי מתאימה

playtrip

New member
שלום שון.

ככה זה, שון, כאשר אנשים מציבים לך חוקים בחיים שאתה אמור לקבל כמובנים מאליהם, ועם זאת, תראה שכל אותם אנשים לא ממש מקיימים את החוקים הקפדניים האלו שהם המציאו וחייבו אותך... ראית בוודאי שהם מעגלים פינות! זוכר את מי שצרח עליך וכעס עליך מאד כשלקחת לו משהו, סתם, כי זה מה שילדים עושים באופן טבעי? זוכר את מה שהוא אמר לך? שזה שלו ואתה לא יכול לקחת סתם דברים מאנשים? אמרו לך את זה שון, וזו הסיבה שבגללה אתה כועס כל פעם שנעלמת לך מכונית מהאוסף, וכל פעם שאתה מגלה שמישהו לקח לך אותה בלי רשות! זה הרי מאד לא הוגן! זה פשוט לא הוגן! למה עליך היה צריך לכעוס, וכל אחד אחר יכול לעשות פשוט מה שבא לו? אני הייתי מקנא מאד! שון! אנשים החליטו להיות רעים, אנוכיים, לא נחמדים. אנשים אומרים לך לעשות טוב, ולהתרחק מרע. אנשים קובעים חוקים, והם גם יכולים להסביר בדיוק מדוע, ואתה, שון, אתה יודע מדוע ובוודאי הבנת איך החוקים שלהם הולכים, הבנת את ערכי הצדק שלהם, אתה אולי ילד, ואף אחד לא היה מצפה ממך. אבל אחר כך, על האמונה התמימה שלך כולם כועסים או בזים לך, כי זה לא ממש חברתי... חברתי זה לזרוק הערה חברתית, להגיב בצורה חברתית, להגיב באופן שאיננו תמיד נעים. אתה לא אוהב את זה שון! אתה רצית להיות אדם טוב ומוסרי, ולציית לחוקים הגיוניים, מהפחד, אבל גם בגלל שגילית שזה בסך הכל מעשי, ומועיל בחייך! אם אחרים טובים ומוסריים, זה פשוט שוה, ואם הם רעים ומתעלמים מצדק ומוסר, וכאשר הם נלחמים בך להניא אותך מכך, הרי שאין לך בררה וכך או כך יענישו אותך על מעשיך... לא עדיף כבר לבחור בטוב? הוא נכון וצודק, ולא יעזרו שום תירוצים וסיפורים, כי הוא כזה! יותר טוב להסתכל על השמיים, על המכונית הנוסעת, מאשר ללכת מכות עם ילדים, ולשמוע שאסור לך ואסור לך, וזה מצחיק, וזה טיפשי, וזה משונה. הרי השמיים מספרים לך הרבה דברים ורעיונות, ומהמכוניות הנוסעות ניתן לדעת ולהבין הרבה דברים. אתה יכול להיות מקצוען כשתגדל שון, אתה יכול להיות מתכנת, צייר או מהנדס... אתה יכול להיות סתם הלך, או בטלן, או אדם חופשי... אתה יכול להיות טהור מידות ולעזור לסובביך. אבל. האנשים סביבך החליטו שזה מוזר, הלכו לצבא שלהם, למטרה שלהם, המציאו חוקים שנוח להם, ובאופן כללי, לא רוצים ולא מנסים להבין מה עובר לך בראש, והם גם ממציאים תירוצים שונים וסיבות שונות מדוע אתה פגום ופחות מהם. אתה יודע מה אתה עושה, ולמה זה נועד. אם יש לך אומץ אתה גם תספר להם... אבל ביננו, מי רוצה לספר לאדם שהוא לא אוהב באמת, ולא בוטח בו? אתה יודע את כל זה שון. אתה יודע מהותם של דברים, יש לך סיבה ברורה מדוע אתה חוזר ועושה את מה שאתה עושה, חווית בחייך חוויות שונות, אתה למדת ולומד, אתה היית איפה שכואב, ואיפה שלא, והיית במקום שכאב היה שווה את הלמידה, ובמקומות שכאב היה מיותר. אתה יודע שון, המעשים הטובים שאתה עושה הם החשובים באמת.

עצוב..עשה לי דמעות בעיניים ../images/Emo10.gif

חברה שלי לומדת חינוך מיוחד אני אוכל להתיעץ איתה בשבילך אולי אפשר לעשות משהו, תפני אלי במסרים אם את צריכה

Bubble Girl 27

New member
כל עזרה תתקבל בברכה

כמה שחשבתי שיש פה אנשים מדהימים נוכחתי לדעת שיש פה מלאכים. המון תודה לכולם

berliyoz122

New member
מרתיח

מרתיחה תחושת חוסר האונים. מרתיחה תחושת חוסר האונים שעומדים מול הממסד. יותר מכך מרתיח הזעם שבהשלת האחריות של הגופים שאמורים לטפל בנו. עולה מסיפורך שחסר לך איש מתוך המערכת שיקדם את עניינך באופן פעיל. לצערי בזה אני לא מסוגל לעזור ולמצוא גן אני לא מסוגל. אני כן מסוגל לבוא איתך ולשבת בקבלה עד שיטפלו בשון בדרך ראויה. אני מוכן להתעקש איתך. אני מקווה שהעניין יפתר על הצד הטוב ביותר ברק

Bubble Girl 27

New member
תודה ברק

כבר ישבתי במקומות שצריך והתעקשתי ודפקתי על שולחנות. עכשיו נשאר לפנות לעיתונות ולעשות רעש כי כמו שון יש עוד 4 ילדים מתוקים שרק רוצים ללכת לגן. הם לא מקבלים יחס מהעירייה ומשרד החינוך. תודה על הצעת העזרה.

אני בהלם

לא ידעתי שזה ככה. למרות שאני יודעת שעל כל דבר בימינו צריך להילחם. גם אם זה על הזכויות הבסיסיות שלנו. אני לא יודעת מה להגיד על מה שכתוב פה. ממש עצוב לי לראות איך מתנהלים הדברים במדינה שלנו. אני מאחלת לך בהצלחה ענקית ולשון הקטן שסוף סוף ירגיש בטוח. בהצלחה

איזה מנוולים!!!!!

לצערי אין לי מילים מנחמות. יש לי תלמידה שהיא מנהלת גני "תיקשורת" אני אשאל אותה מה אפשר לעשות בנידון.... העיקר שרי הממשלה מקבלים פנסיה גם בכל שנות הכהונה שלהם

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifנוע ללב ..

אשמח לעזור במה שאפשר .. אם את צריכה עזרה בכל דבר..אני פה!!!!!

למעלה