חברים יקרים - צר לי אבל...

חברים יקרים - צר לי אבל...

אני באמת לא חושבת שפורום כזה צריך להיות תחת הכותרת ``סטודנטים``. זה נורא נחמד שרובכם חושבים שתלמידי בי``ס או חיילים או כל דבר אחר שהוא לא סטודנטים הוא טוב באותה מידי אבל כפי שכבר כתבתי - רק סטודנטים יכולים להבין סטודנטים ולתת את התמיכה/עידוד הנדרש. נורא צר לי שאני צריכה לנטוש אתכם - לא שאתם לא נחמדים ומסבירי פנים אבל אני צריכה אנשים שעוברים (או עברו) את אותו הדבר. אני מקווה שלא תקחו את זה אישית ומורן - בתור סטודנטית את צריכה להבין אותי יותר מכולם ואולי לשאוף שהפורום יכיל כמה שיותר סטודנטים כדי שיצדיק את שמו. ד``א - בדוייה - השם שלי לקוח מספר - אם כוונתך היתה לאותו השם - זכות הראשונים שמורה לך כמובן. מאחלת שוב חג שמח ולמי שיש חופש (לא לי...) - חופש נעים! באדולינה

מורני !

New member
באדו`

השאיפה שהפורום יכיל כמה שיותר סטודנטים כי להם הוא נועד מלכתחילה.. אבל.. מיכוון שהסטודנטים שאני דיברתי איתם והפנתי אותם לכאן מתוך החדר סטודנטים במקרה הטוב כתבו פעם אחת, במקרה אחר בכלל לא התעניינו.. אז מי שנשאר זה החבר`ה שכאן כרגע. את יכולה להסתכל בפורום אחורה ולראות שכן יש סטודנטים. ויותר חשוב.. כל סטודנט שצריך עזרה אני אישית מוודאת שהוא יקבל אותה. כבר קרו מקרים שאנשים היו צריכים חומר לימודי מסויים ואני דאגתי ל``שדך`` אותם עם חברים שלי שיש להם את החומר.. אז אני נותנת מענה לסטודנטים.. אבל אני נותנת מענה לכל מי שכותב אצלי בפורום ולכל מי שפונה אליי. נכון לעכשיו הרוב כאן לא סטודנטים אבל אולי זה ישתנה. דרך אגב אני סטודנטית צוש סיים כבר (ותאמיני לי שהוא יכול להזדהות איתך.. לימודים לא שוכחים מהר..) וישמאסטר סטודנט ליאורי סטודנט... אני מנסה לחשוב מי עוד.. טוב לא נורא.. אני מקווה שהבנת. אני מנסה לחשוב למה התכוונת בקטע של הזדהות.. את חושבת שנאסטי למשל לא יכולה להזדהות עם מרצה שעיתבן אותך היום (רק שהיא תקרא לו מורה..)? או שבדוייה לא תזדהה עם עבודה ענקית שקיבלת להגיש?? אני מנסה לחשוב איזו הבנה והזדהות אנחנו לא יכולים לתת לך.. ולא ממש מצליחה להבין. את יכולה לפרט .. זה בהחלט המקום. חוץ מיזה שבוע טוב ותודה.. לי באמת יש חופש.. נ.ב. מה את לומדת? רני.

למעלה