חברים יקרים! הזמנה:

חברים יקרים! הזמנה:

חברים מקסימים! לשמחתי הרבה מתגבשת לה בימים אלו קבוצה ללימוד משותף של התורות של ילדי חוק האחד מאטלנטיס. כל מי שהספר המופלא "הסודות האבודים של אטלנטיס" פתח אצלו/ה סכך של תובנה, חמלה ואהבה לא אנוכית, והיה מעוניין להמשיך וללמוד עם אנשים מאותה הדרך, מוזמן! ניתן ליצור איתי קשר במייל: [email protected] אוהב ינון

Rounin

New member
אתם יודעים שאטלנטיס היא אגדה

זה סיפור מעשיה כמו כיפה אדומה, שמישהו המציא. אז למה כותבים על זה ספרים ???? אין במה להאמין יותר ? תמציאו משהו יותר משכנע !!!

*טפיחה חזקה יותר*

מה לעשות, הוא צודק. אטלנטיס, שאפילו הראשון שכתב עליה כתב עליה רק בתור "מקור" מי יודע כמה (אפלטון - שמע את זה מסבא שלו, ששמע את זה מחכם יווני אחר, ששמע את זה מכהן מצרי, ששמע את זה מאלו שבאו לפניו), מעולם לא הייתה כפי שתיארו אותה כל מיני מתקשרים למיניהם. כל מיני המצאות על "מקדש הקריסטל", על כך ש"האטלנטים המציאו את האל"ף-בי"ת העברי, שהם ידעו להנדס גנטית, היו להם חלליות - כל זה, תסלחו לי, פשוט בולשיט אחד גדול. גם במקור ההיסטורי היחיד שקיים לגבי אטלנטיס, ואני בספק שהרבה מתקשרים לא מכירים אותו, נכתבו דברים שאולי היו מדהימים בזמנו, אך בהחלט לא מדהימים כל כך לזמננו (הגשרים שם, לפי התאור, היו גבוהים מספיק לכך ש"אוניה" תעבור ממתחת. ומהי אותה אוניה? "טרמרה", Tremre, שבמקרה הטוב יותר הייתה בגודל יאכטה קטנה. סירה מאורכת, עם תורן מפרש אחד. ממש גבוה...). כיום ישנן שתי סברות ששולטות בכיפה - האחת, שאפלטון ניצל את אגדת אטלנטיס בכדי להעביר בקורת חברתית. יש גם מזה בכתוב. השניה (שלא שוללת את הראשונה) - שאכן הייתה תרבות יחסית מתקדמת לאחרים (היו להם שירותים בתוך הבית...), אשר בסביבות 1500 לפנה"ס נפגעה קשות בעקבות התפרצות הר הגעש סנטוריני, שבאיי יוון. ד"א, התאור של אטלנטיס ע"י אפלטון תואם כמה וכמה פרטים לגבי האי סנטוריני.

Rounin

New member
בשם האינטלקטואלים בכל העולם ...

אני מברך אותך ! זכיר לי את המשחק indiana jones and the fate of atlantis שיחקת ???

L e s t a t

New member
נכון, אבל

אנחנו לא יכולים לדעת בוודאות אם אכן היה או לא היה מקום כזה ושמו "אטלנטיס".. לא אמרתי שאני מאמין לכל השרלטנים האלה שמקשקשים על זה שהם מקבלים מסרים מישויות מאטלנטיס.. רק אמרתי שיש סיכוי שאטלנטיס היא לא רק אגדה.

Rounin

New member
יכול להיות !

אבל תשים לב שלאגדות מסוימות, יש נטייה ל"התהדר" יותר ויותר על ידי מספריה במשך השנים. אולי היתה אטלנטיס,יש סיכוי. אבל יכול היה להיות שהיא לא היתה כמו שמסופר, אלה הגזמה.

L e s t a t

New member
אולי

אבל זה אחד הדברים שאנחנו ככל הנראה לא נדע בעתיד הקרוב.

למעלה